Giyim sitem hakkında sizin önerileriniz?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
F

fth

Guest
Günde 1-2 yerine, daha iyi satış yapabilmem için önerileriniz nedir arkadaşlar? El elden üstündür. Herkesin fikrine ihtiyacım var. Tasarım özel tasarım sadece bende var. Şahsen sade olmasını istedim. Çünkü millet artık sadelikten hoşlanıyor. Ürün çok fazla, sıkıntı yok ama satış sıkıntılı. Tasarım dahil herşeye açıcığım fikirlerde.. Bu arada işin garibi adwords reklam verdim hemde adwors uzmanı ile ama adwords ile alıcı pek çıkmadı. Gelen yine google ile geldi. Seo eski webmaster olarak kendi tarafımdan yapıldı bu arada ama daha iyisine hayır demem.. Bu arada resimler hariç tüm içerik özgün..

Ne yapsam daha fazla satış yapabilmek için?

Online Ucuz Giyim Alışveriş Sitesi | Moda Giysiler

Instagram ve Twitter sayfaları veyahut çeşitli sosyal medya reklamları ile satış sayınızı arttırabilirsiniz.(Trend topic, mention, dm, comment vs.)

Instagram ve Twitter sayfaları veyahut çeşitli sosyal medya reklamları ile satış sayınızı arttırabilirsiniz.(Trend topic, mention, dm, comment vs.)

Saol kardeşim ama İstediği kadar takipçisi abonesi olsun hiç bir işe yaramıyor desem.. Elimde var güncel ve aktif sayfalar ama yok.. Giyimde tutmuyor maalesef..

reklam daha çok reklam .

Hocam aynı ürünleri bilenen siteler 15-20 tl farkla satıyor şuan. Ama çatır çutur satıyor biliyorum.. Reklam verdim adwordse 1 ay boyunca, hemde doğru reklam verdim hatasız ama yok satış. :) Adwordsden daha iyi reklam yok. Yani reklamın bana getirisi olmadı.. 100 lira reklam verip 100 liralık iş yapmak iş değil hani..

Hocam aynı ürünleri bilenen siteler 15-20 tl farkla satıyor şuan. Ama çatır çutur satıyor biliyorum.. Reklam verdim adwordse 1 ay boyunca, hemde doğru reklam verdim hatasız ama yok satış. :) Adwordsden daha iyi reklam yok. Yani reklamın bana getirisi olmadı.. 100 lira reklam verip 100 liralık iş yapmak iş değil hani..

Belki yüzlerce butikle tanıştım hepsinin ortak noktası neydi biliyor musunuz? Aktif sosyal medya hesapları :)

bence facebook reklamları daha değerli adwordsten. Facebook reklam denemelisin bence hocam.

Belki yüzlerce butikle tanıştım hepsinin ortak noktası neydi biliyor musunuz? Aktif sosyal medya hesapları :)

Yok kardeşim ben sosyal medya ile satamıyorum şahsen. Yada ben işi bilmiyorum sosyal medya ile sattığım 4-5 dir yani.. :) 15 k-20k sayfalardan bahsediyorum hemde moda sayfası..

bence facebook reklamları daha değerli adwordsten. Facebook reklam denemelisin bence hocam.

Onuda yaptım anlayamadım ama ordan satış gelip gelmediğini.. o yüzden daha fazla denemedim..

Son düzenleme:
sitenin tasarımı gayet hoş bol kazançlar

Size aylık net karı 20-35k arasında olan bir arkadaşımın yaptıklarını söylemek istiyorum siz karar verin üstad.
1- her gün en az 10-15 yüksek beğenili sosyal medya hesaplarında reklam verme (tabiki anlaşma sağlanıp sürekli olduğu için çok ucuza)
2- kendi için kastığı hesaplarda beleş reklam
3- Adwors reklamları
4- satış ve pazarlama uzamanı(boğaziçi mezunu) bir bayandan tavsiyeler alıp günlük haftalık saatlik kampanyalar düzenleme (2. Ürün %50 indirimli vs tarzı)
5- meşur forumlarda sayfalardaki paylaşımların altına kendi yorumlarını yazma.
6- şehirlere özel veya genel olarak açılmış satış sayfalarında veya gruplarında reklam verme
7-siteye üye olanların email ve cep telefonlarına reklam mesajları atma (muazzam geri dönüş varmış)
8- satış yapılan tüm sitelerde (sahibinden gittigidiyor n11 ve hatta ebay da dahil ) hesaplar açıp çok cüzzi miktarlarla bu sitelerin anasayfasına reklam verme
9- sürekli olarak günceli takip etme ( bunun için adwors kelime aracını bile takip ederdi)
10- reklam verilecek her mecrada koşturma
İşin aslı tamamen reklamda bitiyor hocam bu arkadaşım sitenin ilk 3 yılında 150k kazandı ve bunun 100k sını reklama harcadı site son olarak aralık ayında 38k bıraktı ve toplam cirosu 2m nin üstünde bir miktarla siteyi 900k ya bir şirkete devretti.

Giyim siteleri çok hocam rakebet etmekte zor yani baksanıza tozlu ya filan admalar adwords filan aşıp tv ye reklam veriyorlar.

facebooka reklam vermeyi denedin mi

Denedim dostum Günlük 150 liralık reklam kaç müşteri geldi onu bile anlamadım yani.. Faceden reklam hepten boş geldi bana..

Size aylık net karı 20-35k arasında olan bir arkadaşımın yaptıklarını söylemek istiyorum siz karar verin üstad.
1- her gün en az 10-15 yüksek beğenili sosyal medya hesaplarında reklam verme (tabiki anlaşma sağlanıp sürekli olduğu için çok ucuza)
3- Adwors reklamları
4- satış ve pazarlama uzamanı(boğaziçi mezunu) bir bayandan tavsiyeler alıp günlük haftalık saatlik kampanyalar düzenleme (2. Ürün %50 indirimli vs tarzı)
6- şehirlere özel veya genel olarak açılmış satış sayfalarında veya gruplarında reklam verme
7-siteye üye olanların email ve cep telefonlarına reklam mesajları atma (muazzam geri dönüş varmış)
8- satış yapılan tüm sitelerde (sahibinden gittigidiyor n11 ve hatta ebay da dahil ) hesaplar açıp çok cüzzi miktarlarla bu sitelerin anasayfasına reklam verme
9- sürekli olarak günceli takip etme ( bunun için adwors kelime aracını bile takip ederdi)
İşin aslı tamamen reklamda bitiyor hocam bu arkadaşım sitenin ilk 3 yılında 150k kazandı ve bunun 100k sını reklama harcadı site son olarak aralık ayında 38k bıraktı ve toplam cirosu 2m nin üstünde bir miktarla siteyi 900k ya bir şirkete devretti.

İçinde bir kaçını denemedim çok saol kardeşim fikir oldu. :) Eyvallah..

Son düzenleme:
benim genel olarak gördüğüm instagram butikleri aşırı satış yapıyor, kendimde şahsen yapmışlığım vardır. tavsiyem ünlü instagram fenomenleri ile görüşürüz 500 1000 liraya oralarda reklamınızı yaptırmanız :) kız arkadaşlarımın biliyorum deli gibi instagram butikleri takip ediyorlar

---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

3- Adwors reklamları

şu mesaj ve mail atma işi yasak, yapanların başı ağrıyabiliyor

Fiyatlar dikkatimi çekti xx.61 xx.22 gibi güzel site ama hayırlı olsun :) birde hediye çeki varmı :)

[MENTION=27444]Apoled[/MENTION]

Hocam yasaklanmadan 2 yıl önce açılmıştı site 2012 de galiba

elindeki sosyal medya hesapları başka amaçla açıldığından olabilir.moda yı kız takip eder ama alışverişi annesi babası yapar mantığı.benim bir tanıdığım 1k face sayfasıyla kozmetik satıyor.başka sayfalarla anlaşıp onlarda reklamını yapıyor...zor kategoridesin..

Fiyatlar dikkatimi çekti xx.61 xx.22 gibi güzel site ama hayırlı olsun :) birde hediye çeki varmı :)

Ya sorma hocam.. Tedarikçiden dolayı kaynaklanan fiyatlar.. Oda sıkıntı düz fiyat veremiyor bana.. Mesela 30Tl ise 29.99 Tl verse cezbeder ama 30,11 Tl diye fiyat bile müşteri kaçırır.. :) Aslında daha ucuza geliyor. Ama müşteri anlamazki. Tonlarca ürün var hepsini düzeltemiyorumki kafama göre fiyat veriyim. He hediye çeki yok hocam yeniyiz. :D

elindeki sosyal medya hesapları başka amaçla açıldığından olabilir.moda yı kız takip eder ama alışverişi annesi babası yapar mantığı.benim bir tanıdığım 1k face sayfasıyla kozmetik satıyor.başka sayfalarla anlaşıp onlarda reklamını yapıyor...zor kategoridesin..

Hocam o sayfalara güvenmemde biraz sıkıntı çıkardı bana zaten.. Elimdeki sayfalar aktif ama yaş oranına baktım 18 daha fazla. 18 yaşında modayı takip eden kim ne alırki dimi..

Son düzenleme:
Komisyon oranları biraz fazla diyorlar hocam ama hesabını kitabını yapıp n11 ve gg üzerinden deneyebilirsin birde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri