Gizli kripto para grupları

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar bazı telegram ve reddit grupların'da önceden listelenecek sağlam coinler paylaşılıyor bir anda %1000 - 1500 gibi yapan coinler var bunlara erkenden ulaşabileceğimiz sizlerin kullandığı reddit veya telegram grupları var mı acaba? Önerebileceğiniz güzel grafik analizi yapan güzel paylaşım yapan gruplar?

Örnek ;
ghe17j.png

Hocam reddite gerek yok direkt doge coin alabilirsin redditci muhaliflerin ve elon Musk in coini ytd :)

Hocam reddite gerek yok direkt doge coin alabilirsin redditci muhaliflerin ve elon Musk in coini ytd :)

:D hocam ben daha çok binance gibi büyük kriptop borsaların da listelenmemiş ama öyle olacak coinlerin paylaşıldığı grup arıyorum :D trustwallet hitbtc gate kucoin gibi sitelerden alıp bekletilecek ama iş görecek coin :)

hocam bunlar borsaya yeni girdikleri için böyle görünüyor, presale satış fiyatları referans alınınca borsaya çıktıklarıdna halilyle fiyatı 10x gibi görünüyor. örneğin bu attıklarınız gate.io borsasından sanırım, bunları startup kısmında görebilirsiniz gate.io da nerdeyse hergün bikaçtane coin çıkıyor. bunlara da usd vs stake ederek sahip oluyosunuz startup aşamasında, daha erkenden almak için projeyi takip edim idolarına vs. katılmanız gerekiyor.. o iş içinde, birçok kişi katıldığı için whiteliste girme muhabbeti var başvurupta, o da tamamen şans veya saglam sosyal medya ve bitcointalk hesabın olacak ki şansın artsın vs. bitcointalk türkçe bölümünde takılın biraz anlarsınız cok rahat.

bu tür coinlerin yada tokenlerin yükselmesini pump grupları yapar hocam. telegramdan ararsanız bir sürü grup bulabilirsiniz. örn: Dubai Pump Group (Crypto)
bir kaç güne kalmaz coinin birini uçuracaklarından bahsediyorlar şu an. ytd

Şuanda moda nft tarzı shitcoinler inanılmaz karları var inanılmazda zararı var. Pancakeswapden alıyorsun. Ben pig diye coin aldım 6 x yaptı örneğin. Twitterda kovalııcaksın bu tarz coinleri.

Muhtemelen gireceğiniz gruplar pump grupları olcaktır. Tavsiye etmem. Coinleri önceden alttan alıp, yüksekten satışı koyuyorlar, bu pumplanacak diye paylaşıyorlar. Kazanan onlar oluyor, aldığınız fiyatın daha aşağısından bile satmak zorunda kalabiliyorsunuz :)

bu tür coinlerin yada tokenlerin yükselmesini pump grupları yapar hocam. telegramdan ararsanız bir sürü grup bulabilirsiniz. örn: Dubai Pump Group (Crypto)
bir kaç güne kalmaz coinin birini uçuracaklarından bahsediyorlar şu an. ytd

Pump grupları biraz sıkıntı ya :D sen alana kadar uçuyor elinde patlıyor sonra :D ama yine de giriş yaptım bakalım.

Şuanda moda nft tarzı shitcoinler inanılmaz karları var inanılmazda zararı var. Pancakeswapden alıyorsun. Ben pig diye coin aldım 6 x yaptı örneğin. Twitterda kovalııcaksın bu tarz coinleri.

Hocam peki bu pig coini bir hesabın önerisi ilemi aldınız yoksa gelişi güzel mi acaba? benim de istediğim o tarz 0,000.. tarzı coinler var ama işde görebilecek daha yeni coin olacak alacaksın kenara atacaksın tarzından :D

Muhtemelen gireceğiniz gruplar pump grupları olcaktır. Tavsiye etmem. Coinleri önceden alttan alıp, yüksekten satışı koyuyorlar, bu pumplanacak diye paylaşıyorlar. Kazanan onlar oluyor, aldığınız fiyatın daha aşağısından bile satmak zorunda kalabiliyorsunuz :)

Aynen öyle :)

Grup bilmem ama Kıvanç Özbilgiç var İndikatör konusunda duayen. Bistin içinden geçiyorum sayesinde. Kanalı derya deniz videolarını izle illa bir şeyler kaparsın

verdiğiniz tamamen yanlış bir örnek. yukarıda arkadaş sebebini de açıklamış zaten. bu işten anlamadığınız belli pump gruplarıyla da hiçbir işiniz olmasın iyice batarsınız.

Paranızı 5 dk içinde yarıya indirmek istemiyorsanız pump gruplarından kesinlikle uzak durun hocam. İndirdim oradan biliyorum maalesef.

Bu tür gruplara girmeyin 1-2 dakika içinde önceden aldıkları coini size tepeden satarlar aylarca beklersiniz (belki yıllarca) aldığınız fiyattan satmak için.

Öyle çok gizli gruplara herkesi almazlar, içeri sokacak adamı bulman lazım.Bugün işte tam olarak o gün. 1 verip 100 almak isteyen üstün zekalı arkadaşlara özelden 10.000 dolar karşılığın da yardımcı olabilirim merak etmeyin paranızı ilk pumpta 100 katı olarak geri alacaksınız.

Arkadaşlar pump grubu aramıyorum daha çok iyi güzel altcoin analizi paylaşan binance gibi büyük borsalarda listelenme olasılığı yüksek olan gibi vs coinlerin paylaşıldığı grup arıyorum :D atıyorum abc coini altyapısı sağlam projesi sağlam yeni bir coin daha büyük borsalarda listelenmemiş bu tarz coini paylaşan gruplar var onlardan arıyorum :D

Arkadaşlar pump grubu aramıyorum daha çok iyi güzel altcoin analizi paylaşan binance gibi büyük borsalarda listelenme olasılığı yüksek olan gibi vs coinlerin paylaşıldığı grup arıyorum :D atıyorum abc coini altyapısı sağlam projesi sağlam yeni bir coin daha büyük borsalarda listelenmemiş bu tarz coini paylaşan gruplar var onlardan arıyorum :D

Buyur dostum.

v99z | ICO & Startup rehberi
Bu kanal piyasaya yeni çıkacak olan kripto paralar hakkında bilgi verir. Burada paylaştığımız startuplar filtreli değildir. Bu bazen bizim bile paylaştığımız startupa yatırım yapmamış olabileceğimiz anlamına gelebilir.

www.v99z.com
https://t.me/v99zcom

gizliyse forumlara kadar düşmez heralde ya

Selamlar arkadaşlar bazı telegram ve reddit grupların'da önceden listelenecek sağlam coinler paylaşılıyor bir anda %1000 - 1500 gibi yapan coinler var bunlara erkenden ulaşabileceğimiz sizlerin kullandığı reddit veya telegram grupları var mı acaba? Önerebileceğiniz güzel grafik analizi yapan güzel paylaşım yapan gruplar?

Örnek ;
ghe17j.png

Binancepumpsignals var 500k olana girebilirsiniz.
son dk soyluyor genelde yukarı vuruyor.
bazen yetısemezsın bazen gec kalırsın..
vip uye olana sanırım 200dolarmıs endıpten soyluyor alıyorsunuz.
inceleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri