Gizli videolar flaglanmış

• Kullanıcı TRGeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
dün benimde kanal kapandı videolar gizliydi 85 gibi bir abone vardı 10 gündür kapalıydı kapandı kanal...

gizliye aldığınız videolara başlık ve etiket girdiniz mi?
yükleyip sildiğiniz videolara eşleşen d.engeli geldi mi?
video editörü kullandınız mı?
video editör kullandıysanız editörde kullandığınız videonun ham halini sildiniz mi?
girdiğiniz etiketler yt için fişlenmiş olabilir veya başlıklar.
içeriğinizdeki bazı görüntüler yt için fişlenmiş olabilir
yt to yt yaptınız mı?
yani çeşitli nedenler olabilir.

Demem o ki bazı videolarda yaptığım denemelerde başlık etiket bazen de görüntü yt için tehlikeli ve 1 saat sonra bazen bir gün sonra video uçuşta ya da kanal...
Kısaca dün bildiğimiz yarın önemini yitirebilir.Her şey beklenir bu saatten sonra.

[MENTION=11482]TRGeneraL[/MENTION] dostum sen gizliye alınca video hemen indexten düşmez. Bir kaç saati bulur bazen. Flag aldınız saat 02:03 galiba. Gizlediğinde saat kaçtı ?

Benim de videolarin yedeklerinin bulundugu kanallara dun flag maillri dusmus. O kanallari hic genele almamistim atarken bile liste disi atilmisti ve kanallara belki bir yildir girmemisimdir. Zamaninda video linklerini almistim onlar ile islem yapiyordum

---------- Spam Engelliyici 13:18 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

[MENTION=11482]TRGeneraL[/MENTION] dostum sen gizliye alınca video hemen indexten düşmez. Bir kaç saati bulur bazen. Flag aldınız saat 02:03 galiba. Gizlediğinde saat kaçtı ?

Bana da gelmis videolari atarken bile liate disi atarim hic genele almam onlara nasil flag gelmis 1 yillik lsite disi kanallar

Bu sorunda çok Ciddi, artık ister YT kendi oto atsın, ister kişiler bir açığını bulup atmış olsunlar artık hiçbir kanalın garantisi yok.

Eskisi gibi kanaldaki videoları gizliye alıp $ kesinleşmesini bekleyemeyebiliriz o bile kar etmeyebilir.

Liste dışı ile özel olayı farklı sanırım. Videoları liste dışı yaptığınızda kanalınıza abone olan kimseler sanırım o videoları halen görebiliyor? Eğer böyleyse f.ag atan şahıs kanalınıza abone olan birisi olabilir.
Ya da etiket veya açıklamadan yt otomatik topluluk göndermiş olabilir..

Benim de videolarin yedeklerinin bulundugu kanallara dun flag maillri dusmus. O kanallari hic genele almamistim atarken bile liste disi atilmisti ve kanallara belki bir yildir girmemisimdir. Zamaninda video linklerini almistim onlar ile islem yapiyordum

---------- Spam Engelliyici 13:18 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

Bana da gelmis videolari atarken bile liate disi atarim hic genele almam onlara nasil flag gelmis 1 yillik lsite disi kanallar
senin youtube ile ilgili hocam o zaman kişi saldırısı değil

mesela 2-3 gün önce özele aldıysan, sen özele almadan flaglanmış olabilir.

Gelen mail flag maili midir.1 senedir yapiyorum şu isi hic flag mailine raslamadim

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim baslıkları düzenlenmemiş liste dısı videolara da telif geliyor işin tuhafı telif gelen videolar 1 izlenmiş ve telif yemiş kim nasıl görüp de izliyorsa anlamıs değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri