Gizza Hakkında Birkaç Soru

iletişim mailin le karıştırıyor olabilirsin ayrıca resimdeki seçeneklerin gizza ile alakası yok 10 dakka üstü videolardaki orta reklam ayar bölümü burası. gizzada başvuru ve panel mailin farklı ise ondan giremiyorsundur.

iletişim mailin le karıştırıyor olabilirsin ayrıca resimdeki seçeneklerin gizza ile alakası yok 10 dakka üstü videolardaki orta reklam ayar bölümü burası. gizzada başvuru ve panel mailin farklı ise ondan giremiyorsundur.

Uzun zamandır Youtube'de reklam bölümünü kullanmamıştım, bundan dolayı fotoğrafı yanlış anlamış olabilirim, kusuruma bakmayın.

Başvuru boyunca aynı maili kullandım her seçenekte. Fakat hâlâ "mail adresiniz sisteme kayıtlı değildir" diyor.

Merhabalar.

Yaklaşık 4-5 gün önce özgün kanalım için Gizza'ya başvurmuştum. 2 gün önce başvurum onaylandı, birkaç online sözleşme ve link yollandı. Belirtilen her şeyi eksiksiz yaptım. Youtube hesabıma da bağlantı geldi, onu da hallettim. Videolarımda para kazanmayı açmak istiyorum. Fakat bana çok karışık geldi. Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlara veya Gizza yetkililerine birkaç sorum olacak.

1. Soru: "Kullanım Politikası" yazan yerde hangi seçeneği seçmeliyim?

2. Soru: "Öğe Bilgileri" bölümünde hangi seçeneği işaretlemeliyim?

3. Soru: Başlık, özel kimlik, açıklama, notlar bölümünün önemi nedir?

4. Soru: Önceden kesinleşen günün kazancını Adsense'ye girip görebiliyordum, şimdi nereye girmeliyim?

5. Soru: Gizza Network sitesine girdiğimde mail adresimin yanlış olduğu söyleniyor, bu nasıl düzeltilebilir?

NOT: İlk defa Adsense harici çalıştığım için bilgim yok. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Merhaba,

Oncelikle Gizza'ya hosgeldiniz. Sorularinizi sordugunuz sekilde sirasiyla cevapliyorum.

1- Kullanim politikasinda surekli olarak "Monetize in All Countries" secilecektir.

2- Oge bilgilerinde, "Web" secmeniz yeterlidir.

3- Bu bolumleri oldugu gibi birakabilirsiniz.

4- Gunluk detayli istatistikleri hem partner panelimizden hem de YouTube kanalinizin Analytics bolumunden gorebilirsiniz. Kesinlesen kazancinizi da her ayin 15'inde partner panelinizin Odemeler bolumunde gorebilirsiniz.

5- Partner panelinize kayit olurken yazdiginiz e-posta adresinizi kullanmaniz gerekiyor. Eger bu bilgiyle giris yapamiyorsaniz panelimizde yapilan guncelleme sebebiyledir. Yarin tekrar denemenizi oneririm.

Panelinize giris yaptiktan sonra tum soru ve sorunlariniz icin "Destek Talebi Gonder" i kullanabilirsiniz.

Gizza'yi tercih etmekle en dogru karari verdiniz! :)

Merhaba,

Oncelikle Gizza'ya hosgeldiniz. Sorularinizi sordugunuz sekilde sirasiyla cevapliyorum.

1- Kullanim politikasinda surekli olarak "Monetize in All Countries" secilecektir.

2- Oge bilgilerinde, "Web" secmeniz yeterlidir.

3- Bu bolumleri oldugu gibi birakabilirsiniz.

4- Gunluk detayli istatistikleri hem partner panelimizden hem de YouTube kanalinizin Analytics bolumunden gorebilirsiniz. Kesinlesen kazancinizi da her ayin 15'inde partner panelinizin Odemeler bolumunde gorebilirsiniz.

5- Partner panelinize kayit olurken yazdiginiz e-posta adresinizi kullanmaniz gerekiyor. Eger bu bilgiyle giris yapamiyorsaniz panelimizde yapilan guncelleme sebebiyledir. Yarin tekrar denemenizi oneririm.

Panelinize giris yaptiktan sonra tum soru ve sorunlariniz icin "Destek Talebi Gonder" i kullanabilirsiniz.

Gizza'yi tercih etmekle en dogru karari verdiniz! :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] size pm atmıştım hocam cevap vermediniz.

sol altta reklam aralarını ekle var oradan reklam aralarını girebilirsin, reklamlarında hepsini işaretlemeyi ihmal etme :)

akitin kanalında gizza yazıyordu şu ehli sünnetçilerinde bence bu kanallar ülkeyi karıştırıyor keşke çizginiz bu yönde olmasaydı

akitin kanalında gizza yazıyordu şu ehli sünnetçilerinde bence bu kanallar ülkeyi karıştırıyor keşke çizginiz bu yönde olmasaydı

Hocam bizim sirketimiz bunyesinde her cizgiden kanal mevcut. Biz ayrimcilik yapmiyor ve herkesin hakkini savunmasina ve emeginden para kazanmasina yardimci oluyoruz. Ayrimcilik yaparsak, asil orada sorun baslar..

Bunu nedense çok görüyorum :D

Malesef alakasiz cok fazla mesaj aliyorum. Surekli mesaj kutumu silmek zorunda kaliyorum. Bu sebeple cok fazla mesajlara bakamiyorum. Genelde sorulari sitemizin ilgili bolumunden sorduklari icin, e-postalara daha erken cevap veriyroum.

[MENTION=38506]seko29[/MENTION] Merhabalar bir sorum daha olacaktı, şu kutucuğu işaretlemem gerekli mi? İşaretlemesem ne kaybederim, işaretlersem ne kazanırım? Cevaplarsanız sevinirim. :)

[MENTION=38506]seko29[/MENTION] Merhabalar bir sorum daha olacaktı, şu kutucuğu işaretlemem gerekli mi? İşaretlemesem ne kaybederim, işaretlersem ne kazanırım? Cevaplarsanız sevinirim. :)

Bu kutucuğu işaretlemeyin, bu kısım ürün satanlar için, bizi ilgilendirmiyor

hocam kusura bakmayın şimdi fark ettim etiketi. bu tik te kast edilmek istenen bu video içersinde başkasına ait reklam içeriğinin oluşu. google de aynı içeriğe reklam vereceği için problem çıkabilir detaylı bilgi için https://support.google.com/youtube/answer/154235?hl=tr bu linkteki makaleyi inceleyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri