Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iletişim mailin le karıştırıyor olabilirsin ayrıca resimdeki seçeneklerin gizza ile alakası yok 10 dakka üstü videolardaki orta reklam ayar bölümü burası. gizzada başvuru ve panel mailin farklı ise ondan giremiyorsundur.
Merhabalar.
Yaklaşık 4-5 gün önce özgün kanalım için Gizza'ya başvurmuştum. 2 gün önce başvurum onaylandı, birkaç online sözleşme ve link yollandı. Belirtilen her şeyi eksiksiz yaptım. Youtube hesabıma da bağlantı geldi, onu da hallettim. Videolarımda para kazanmayı açmak istiyorum. Fakat bana çok karışık geldi. Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlara veya Gizza yetkililerine birkaç sorum olacak.
1. Soru: "Kullanım Politikası" yazan yerde hangi seçeneği seçmeliyim?
2. Soru: "Öğe Bilgileri" bölümünde hangi seçeneği işaretlemeliyim?
3. Soru: Başlık, özel kimlik, açıklama, notlar bölümünün önemi nedir?
4. Soru: Önceden kesinleşen günün kazancını Adsense'ye girip görebiliyordum, şimdi nereye girmeliyim?
5. Soru: Gizza Network sitesine girdiğimde mail adresimin yanlış olduğu söyleniyor, bu nasıl düzeltilebilir?
NOT: İlk defa Adsense harici çalıştığım için bilgim yok. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
![]()
Merhaba,
Oncelikle Gizza'ya hosgeldiniz. Sorularinizi sordugunuz sekilde sirasiyla cevapliyorum.
1- Kullanim politikasinda surekli olarak "Monetize in All Countries" secilecektir.
2- Oge bilgilerinde, "Web" secmeniz yeterlidir.
3- Bu bolumleri oldugu gibi birakabilirsiniz.
4- Gunluk detayli istatistikleri hem partner panelimizden hem de YouTube kanalinizin Analytics bolumunden gorebilirsiniz. Kesinlesen kazancinizi da her ayin 15'inde partner panelinizin Odemeler bolumunde gorebilirsiniz.
5- Partner panelinize kayit olurken yazdiginiz e-posta adresinizi kullanmaniz gerekiyor. Eger bu bilgiyle giris yapamiyorsaniz panelimizde yapilan guncelleme sebebiyledir. Yarin tekrar denemenizi oneririm.
Panelinize giris yaptiktan sonra tum soru ve sorunlariniz icin "Destek Talebi Gonder" i kullanabilirsiniz.
Gizza'yi tercih etmekle en dogru karari verdiniz!![]()
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] size pm atmıştım hocam cevap vermediniz.
Tekrar atarsaniz sevinirim hocam.
aynı şekilde banada hala dönmediniz
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] size pm atmıştım hocam cevap vermediniz.
akitin kanalında gizza yazıyordu şu ehli sünnetçilerinde bence bu kanallar ülkeyi karıştırıyor keşke çizginiz bu yönde olmasaydı
Bunu nedense çok görüyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.