Gizza Icerik Ureticileri ariyor!

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
spam alsanız paraya para demezsiniz ama yine de sizin bileceğiniz iş :)

yani kötü mü olur elin gavuru bizden komisyon alacağına siz alırsınız

bloke yiyeceksek bile bizden birisi atsın yesin paramızı
o kadar yani!
:)

ciddi bir çaba içerisindesin umarım başarılı olur.

benim takıldım nokta, şimdi %100 özgün demişsin hocam, orada herşey kopuyor. Ne hazırlayabiliriz ki düşünüyorum, düşünüyorum yok :/ gameplay olabilir yorumladığımız oda Türkiye'de zaten 500 bin aboneli ve çok iyi iş çıkaran kanallar var.

Bilimsel bir araştırma örneğin " hafızamızın yüzde 10 numu çalışıyor" gibi bir konuda farklı kaynaklardan özet bir metin oluşturup bunu fotoğraf ve kendi sesimiz veya yazı ile destekleyerek arka planda youtube müziklerini kullandığımız sunum şeklindeki içerikler, özgün kategorisine girer mi ?
sonuçta özgün içeriklerimizin emek isteyen ve sevdiğimiz bir kategori de olması şart. Aksi halinde işkence oluyor. Şahsen yapabilceğim özgün ise, çalışma bu.

Son düzenleme:
spamcılar olarak cok dıslanıyoz buna bi cözüm bulunuz lütfen :cool:

aslında telif ve dünya engeli yeme ihtimali olmayan kategorilerde ki kanallarıda alsanız bir sorun olmaz diye düşünüyorum gameplay videolarını bile abartmışsınız.

Her şey para değil :)

Kalan her şey için YTPARA

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] emre köşeyi dönmeyene kadar özgüncü zor bulunur :D sen [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] yi zengin etmeye bak :D mnote ve sen verin aranizda emreye 20 bin tl resim çeksin paralarla reklam geliri desin bak nasıl musteri geliyor :D

Cocuklara yonelik icerikler (Yumurta acma videolari haricinde, yapilan isin sesli olarak anlatildigi, icerik sahibinin yuzunun gorundugu videolar.. )

Socialblade 1.si DisneyCollector kategoriye uymuyor, gelse kabul etmeyeceksiniz yani

Başarılar dilerim

hocam ben tr özgün adım dahi atmak istemiyorum siz tr özgün teşvik ediyorsunuz tbm berbat izlenme oranı düşük emreyt bilmeyen yoktur vitalyz ayda 1m kaldırırken emreyt aynı o tarz videolar atıyor trde imkansızı deniyor dayak yeme pahasına ama aldığı para 1000tl bulmuyor bence tr özgün teşvik etmeyin spam açın sonra birde para sayma makinesi alın gerisi bizde

ciddi bir çaba içerisindesin umarım başarılı olur.

benim takıldım nokta, şimdi %100 özgün demişsin hocam, orada herşey kopuyor. Ne hazırlayabiliriz ki düşünüyorum, düşünüyorum yok :/ gameplay olabilir yorumladığımız oda Türkiye'de zaten 500 bin aboneli ve çok iyi iş çıkaran kanallar var.

Bilimsel bir araştırma örneğin " hafızamızın yüzde 10 numu çalışıyor" gibi bir konuda farklı kaynaklardan özet bir metin oluşturup bunu fotoğraf ve kendi sesimiz veya yazı ile destekleyerek arka planda youtube müziklerini kullandığımız sunum şeklindeki içerikler, özgün kategorisine girer mi ?
sonuçta özgün içeriklerimizin emek isteyen ve sevdiğimiz bir kategori de olması şart. Aksi halinde işkence oluyor. Şahsen yapabilceğim özgün ise, çalışma bu.

Hocam bu da bir kategori olarak dusunulebilir fakat bizim oncelikli olarak aradigimiz kategoriler arasinda yer almiyor. Yine de boyle bir calismaniz var ise bize kanal linkinizi ulastirabilirseniz eger, kanalinizin durumuna gore sizinle gorusebiliriz.

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

hocam ben tr özgün adım dahi atmak istemiyorum siz tr özgün teşvik ediyorsunuz tbm berbat izlenme oranı düşük emreyt bilmeyen yoktur vitalyz ayda 1m kaldırırken emreyt aynı o tarz videolar atıyor trde imkansızı deniyor dayak yeme pahasına ama aldığı para 1000tl bulmuyor bence tr özgün teşvik etmeyin spam açın sonra birde para sayma makinesi alın gerisi bizde

Hocam emeklemeden kosmak olmaz, amacimiz tek videolarinin degil tum videolarinin milyonlarca izlenmesi.. Ikizlertivi icin zaten hali hazirda yuruttugumuz ayri bir calisma mevcut.

Özgün olsun diyoruz; ancak Türkçe içerik olmak zorunda değil, yabancı dili olan ve proje fikri olan tüm arkadaşlara yardımcı olabiliriz İngilizce ya da diğer dillerdeki içerikler için ;)

Arkadaslar ayrica sunu da belirteyim.. Anliyorum herkes spam icin konusuyor, fikir uretiyor vs. ama unutmayin ki ozgun icerik uretmek bir meziyet isi.. Spam calismak isteyen arkadaslar calisabilirler, lutfen bu konuyu ozgun icerik ureten veya uretmek isteyen arkadaslara birakalim...

özgün gameplayer kanal var yuklu para da yatırdım işe istenilen koşullara da uyuyor türkçe değil ingilizce çalışıyorum bayan arkadaş kullanıyorum çekimlerde. ayrıca masaj yapımı anlatımı yıne bayan aarkadaşlarla calısıyorum ıngılızce ıcerık ancak kesıntı oranı maksımum yuzde 20 olmadıkça çalışmayı mantıklı bulmuyorum gizza ile

Yakın zamanda belirttiğiniz başlıklardan biri hakkında çalışmalara başlıyoruz. En kısa sürede iletişime geçeceğim.
Şuan için üniversitede ders yoğunluğundan dolayı ertelemek zorunda kaldık.

Yakın zamanda güzel bir kadro ile YT' deyiz. Tercihimiz Gizza! (:

özgün gameplayer kanal var yuklu para da yatırdım işe istenilen koşullara da uyuyor türkçe değil ingilizce çalışıyorum bayan arkadaş kullanıyorum çekimlerde. ayrıca masaj yapımı anlatımı yıne bayan aarkadaşlarla calısıyorum ıngılızce ıcerık ancak kesıntı oranı maksımum yuzde 20 olmadıkça çalışmayı mantıklı bulmuyorum gizza ile

Hocam sormadan edemeyecegim, konuyu tamamen okudugunuza emin misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri