Gizza Icerik Ureticileri ariyor!

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Yer ayırtabiliyormuyuz ? Ayın 31 inden sonra ekipmanlarımı alacağım da. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

ben özgün kanalımla bu projeye girmek isterim uygun görürseniz

okudum evet proje demıssınız reklamını yapacaksınız kanal sahıplerının vs vs sımdı baba hayrına yapmıyorsunuz ya bu destek olayını kısılerın gızza network ıle calısması ıcın kendı reklamınızı yapıyorsunuz. tabı kotu bır sey mı elbettekı hayır karsılıklı kazanc ıcın kısılerı cağırmıssınız şartlarınızı koymussunuz. mesele sudur kı bence gızzanın kesıntı oranı fazla oldugundan gizza ile çalışmak mantıklı gelmıyor. e sizde gizza reklamı yapmıssınız projenız aracılıgı ıle ben de gızzanın sartlarını uygun bulmadıgımı söylemısım sorun ne onu anlamadım ?

freedom %40 alıyor %25 veya %35 fazla mı sence

Yazın inş bende iboyla çalışacağım, özgün kanal açarak.

Vallaha hocam forumdakilere bilir ben sürekli uretiyorum aklıma hesabı yeni fikir geliyo beni al sana hergün yeni fikir vereyim inek gibiyim sağ beni :D

Vallaha hocam forumdakilere bilir ben sürekli uretiyorum aklıma hesabı yeni fikir geliyo beni al sana hergün yeni fikir vereyim inek gibiyim sağ beni :D

sesli güldüm :) fikir eminim onlar dada tonladır da faaliyete geçirecek kim :)

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Bir şey soracağım [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Bizimle çalışın, projenizi adam edelim, sizi ünlü edelim, kısmetse zengin edelim demiş.
Yani bu partnere katılınca noluyor? İzlenme mi artıyor? Tbm mi fazla? Neden böyle dediğini açıklar mısınız?

rb18l9.jpg

:D

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Bir şey soracağım [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Bizimle çalışın, projenizi adam edelim, sizi ünlü edelim, kısmetse zengin edelim demiş.
Yani bu partnere katılınca noluyor? İzlenme mi artıyor? Tbm mi fazla? Neden böyle dediğini açıklar mısınız?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] daha iyi cevap verir ama ben de cevaplayayim. Ozgun projeniz oldugu takdirde, biz de uygun gorursek sizi her konuda destekliyor ve kanalinizin iyi yerlere gelmesi icin her turlu yardimi yapiyoruz. Tabi her fikri olana da destek verecek degiliz, fikir sahibinin de katilimi ve bu ise olan saygisi da onemli.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] daha iyi cevap verir ama ben de cevaplayayim. Ozgun projeniz oldugu takdirde, biz de uygun gorursek sizi her konuda destekliyor ve kanalinizin iyi yerlere gelmesi icin her turlu yardimi yapiyoruz. Tabi her fikri olana da destek verecek degiliz, fikir sahibinin de katilimi ve bu ise olan saygisi da onemli.

Mesela saygı felan her şey var. Ne gibi destekler yapıyorsunuz? [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son tarih 30 Ocak 2015 arkadaslar..

20 gun kaldi.. Elinizi cabuk tutun, cok guzel seyler olacak :)

Özellikle Türkce icerik üzerinden is yapmak isteyenler icin cok güzel bir baslangic sunmus iwovan. Yabanci partnerler Kanal cok popülerse ilgileniyorlar. Yok sa öyle bir kösede ancak ödemeni bekliyorsun. Ileride Özgün Kanal ile devam etmeyi düsündügümde secimim Gizza olur, en azindan ayni dili konusuyoruz. Katilacaklara simdiden basarilar ve bol kazanclar.

Özellikle Türkce icerik üzerinden is yapmak isteyenler icin cok güzel bir baslangic sunmus iwovan. Yabanci partnerler Kanal cok popülerse ilgileniyorlar. Yok sa öyle bir kösede ancak ödemeni bekliyorsun. Ileride Özgün Kanal ile devam etmeyi düsündügümde secimim Gizza olur, en azindan ayni dili konusuyoruz. Katilacaklara simdiden basarilar ve bol kazanclar.

türkce içerik olmak zorunda degilki hocam,yabancı içerikte olur :)

neden çizgi film oyunları haricinde diye madde belirtilmiş onunla ilgili sorun nedir ögrenebılır mıyım ? herhangı bır sıkıntı mı yaşatıyor youtube ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri