Gizza Network Referans Programı - Gizza Network Hızlı Başvuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Rec var mı hocam

bayilik var yani ?

Var hocam belirttiğimiz gibi. Rec'lerin geliri Gizza'ya düşen miktarın %20'si şeklinde belirlendi. Ardından sub-network olma boyutuna gelecek Rec'lerin bu yüzdesi arttırılacak tabi ki. İlgilenirseniz PM atarsanız size dönüş yapabilirim.

İsim, Soyisim
YTPARA Kullanıcı İsmi
Eposta Adresi
ReferansProgramında Gözükmesini İstediğiniz İsim => Ad Soyad olabilir ya da XYZNetwork şeklinde gözükebilir.

Bu bilgileri bana PM atmanız yeterli.

Tam olarak bayilik diyemeyiz, isim olarak Gizza Network geçecek, sadece referans programı diyebiliriz şuanki versiyonu için.

Hayırlı olsun umarım daha fazlası gelir

Ayrıca soranlar için biz Google'a direk bağlı bir MCN'iz. Hub değil REC alma nedenimiz. Hub'ların yani Sub-Network'ler ile daha yüksek yüzdeler ile anlaşacağımız için şuanda rekabeti yaşatmak amaçlı REC alıyoruz sadece. REC'ler büyüyüp Sub-Network, onlar büyüyüp MCN olacak. İşin raconu bu :)

Ayrıca soranlar için biz Google'a direk bağlı bir MCN'iz. Hub değil REC alma nedenimiz. Hub'ların yani Sub-Network'ler ile daha yüksek yüzdeler ile anlaşacağımız için şuanda rekabeti yaşatmak amaçlı REC alıyoruz sadece. REC'ler büyüyüp Sub-Network, onlar büyüyüp MCN olacak. İşin raconu bu :)

Hocam Bişe Dicem Mesela Biz Sizin recinizi olduk reclik aldık sizden bunun için site kurup sizin başvuru formunuzu vs eklesek mn gibi sorun olurmu

benim bildiğim elinde 50 100 tane saglam özgün kanali olan 2 tane yt sertifikali elamani olan her şirket mcn olabiliyo yanlış mi biliyorum
401

benim bildiğim elinde 50 100 tane saglam özgün kanali olan 2 tane yt sertifikali elamani olan her şirket mcn olabiliyo yanlış mi biliyorum
401

Kısmen doğru hocam. Sağlamdan kastın ne olduğuna ve bağlantılara göre değişir. Şuanki sistemde bir başka MCN'in altından büyümeniz gerekiyor. Yani davet sistemi var tarzında bakılabilir.

Hocam Bişe Dicem Mesela Biz Sizin recinizi olduk reclik aldık sizden bunun için site kurup sizin başvuru formunuzu vs eklesek mn gibi sorun olurmu

Hocam ile konuştuk kendisine REC hesabı oluşturduk. ;)

5 adet REC ile anlaşıldı, 1 tanesi 15.000 üzeri aboneli bir kanalı bize bağladı bile. :) Hem Gizza hem de REC'lerimiz ile karşılıklı kazançlı bir işlem olacağına inanıyorum. Başvuruları bekliyoruz.

yarı kaliteli spam yarı özgün kesip biçme videolarını, yani telif konusun da başınızı ağrıtmayacak kanalları kabul ediyormusunuz ?

Gizza'ya bağlı REC lerin başvuru alırken kriterleri değişkenlik gösterecek mi?
Partnere giriş şartlarını revize edecekmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri