Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sorum daha olacak mcn açmak çokmu maliyetli

Henüz bize yansımadı o kısım, bu soruyu [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] daha iyi yanıtlar :D

Şaka bir yana maliyeti sadece para olarak da görmemek gerekiyor. Yapılması gereken bazı işler var, bu işlere harcanacak zaman en büyük maliyet. Bu zaman dilimi içerisinde size keyif verecek ya da size para kazandırabilecek bir sürü farklı şeyden vazgeçmeniz gerekebiliyor. Maliyeti sadece para olarak düşünmemek lazım :D Yine de iwocan cevaplar dediğim gibi :D

En iyi cevabi [MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] hocam vermis :)

Saka bi yana, bazi seyler paradan onemlidir, zaman mesela... Beni taniyanlar bilir, 6 aydan fazla bir suredir bu islerle ugrasiyorum. Nakit konusunda da ben 500 derim size 400 olur, 600 olur.. Orasi icin net bisey soylemek zor...

Türkiye'de bir ilk değil mi bu, MCN. Bu ilk piyasaya giriş için müthiş birşey.

Promosyon ve reklamını çok iyi yapın bence.

En iyi cevabi [MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] hocam vermis :)

Saka bi yana, bazi seyler paradan onemlidir, zaman mesela... Beni taniyanlar bilir, 6 aydan fazla bir suredir bu islerle ugrasiyorum. Nakit konusunda da ben 500 derim size 400 olur, 600 olur.. Orasi icin net bisey soylemek zor...

eski para ile "milyon"? "milyar"? :D

Baska yerlerden toplanmis videolarla yapilan compilation iceriklere eger haklari alinmissa koruma saglanir. Sen kendi fotograflarini cekip slayt yapiyorsan eyvallahta internetteki resimlerden slayt yapiyorsan buna nasil koruma saglansin? Senden baska kimse o resimlerle slayt yapamaz mi yani? Ornegin kullandigin bi kopek resmi yuzunden yuzlerce kisinin videosuna dunya engeli gidebilir, ha soyledigim gibi kendi cektigim fotograflar, haklari bana ait diyorsan o zaman iceriginin korunmasini talep edebilirsin.

normalde bende böyle düşünüyordum ama bi kanal vardı kopyaladıgım,adam bana telif atıp kapattırdı kanalımı.adamın kanalındaki videolar kendi çekimi filan degil,sagdan soldan toplama vine videoları farzet.adam sagdan soldan buldugu x sayıda videoyu birleştirip yüklemiş,ben onları alıp kendi kanalıma attım ve bi süre sonra bana telif attı.adamın kendi videoları degil nasılsa diye telif gerçek degil dedim bende işte karşı bildirim mi ne deniyordu onu yaptım ama adamın telifi kalkmadı,olan benim kanala oldu.videoların hakkını satın aldı desem hadi 1 videonun hakkını alsın,2 videonun hakkını alsın.her videoda farklı yüzlerce kısa video var.bu kadar videonunda telifini satın almadı heralde.bu işte bi açık,boşluk var bence ama ne :)

normalde bende böyle düşünüyordum ama bi kanal vardı kopyaladıgım,adam bana telif atıp kapattırdı kanalımı.adamın kanalındaki videolar kendi çekimi filan degil,sagdan soldan toplama vine videoları farzet.adam sagdan soldan buldugu x sayıda videoyu birleştirip yüklemiş,ben onları alıp kendi kanalıma attım ve bi süre sonra bana telif attı.adamın kendi videoları degil nasılsa diye telif gerçek degil dedim bende işte karşı bildirim mi ne deniyordu onu yaptım ama adamın telifi kalkmadı,olan benim kanala oldu.videoların hakkını satın aldı desem hadi 1 videonun hakkını alsın,2 videonun hakkını alsın.her videoda farklı yüzlerce kısa video var.bu kadar videonunda telifini satın almadı heralde.bu işte bi açık,boşluk var bence ama ne :)

Telif atilmasindan bahsetmiyorumki. Adam koruma istiyor videolarina. Eslesen, dunya engeli gibi korumalardan bahsediyoruz. Sahte telif herturlu icerige atilabilir. Ornegin bazi komik videolara 3. taraf eslesen falan gelir. Iste o tarz iceriklerin haklarini satin aliyolar bu sayedede eslesen geliyor. Failarmy, jukinmedia gibi. Simdi diyelimki mesajini alintiladigim arkadas internetten buldugu resimlerle slayt yapiyor, bu resimleri sadece o arkadas mi kullaniyor? Tabii ki hayir. Koruma getirilirse bu arkadasin kullandigi resimlerden herhangi birini kullanan herkese dunya engeli gidecek resimlerde herhangi bi hakki olmadigi halde.

Telif atilmasindan bahsetmiyorumki. Adam koruma istiyor videolarina. Eslesen, dunya engeli gibi korumalardan bahsediyoruz. Sahte telif herturlu icerige atilabilir. Ornegin bazi komik videolara 3. taraf eslesen falan gelir. Iste o tarz iceriklerin haklarini satin aliyolar bu sayedede eslesen geliyor. Failarmy, jukinmedia gibi. Simdi diyelimki mesajini alintiladigim arkadas internetten buldugu resimlerle slayt yapiyor, bu resimleri sadece o arkadas mi kullaniyor? Tabii ki hayir. Koruma getirilirse bu arkadasin kullandigi resimlerden herhangi birini kullanan herkese dunya engeli gidecek resimlerde herhangi bi hakki olmadigi halde.

seni anlıyorum hocam,bende diyorum ki bi önceki mesajımda belirttigim adam telif attı bana bende bu adam yalan söylüyor,telif sahte diye itiraz ettim.fakat,bu adam heralde videonun kendine ait oldugunu isbat ettiki benim kanal kapandı diye düşündüm.benim çalışma tarzımda telifli içerik yoktur,bunun gibi denemelerde denk geliyor bana sadece telif filan.bu yüzden telif konusunda bi bilgim yok yani tahmin yürüttüm sadece.bahsettigim kanal zaten yeni bi kanal filan degil gayet köklü,bilinen bi kanal.sahte telif atacagını hiç sanmıyorum.bu adamda heralde videolarını korumaya aldırmıştır diyorum ben yani.

Son düzenleme:
9 Aralık'ta bu olayı öğrenip gelecek iwocan :D Soracakları arasında not almıştır, bu tarz slaytlar, oynanan flash oyunlar vs. konusunda çok sorular geliyor :)

Oyunlar konusu aslinda belli, oyunlara content ID yapilmiyor. Bunun sebebi, ayni oynayan herkesin benzer goruntuler elde etmesinden dogacak sikintilar.. Slaytlar ve diger konularda 9'undaki egitimde soracagim arkadaslar..

Bayan şakacıyı channel manager mi yaptınız :D

Çok güzel bir gelişme, özellikle özgün kanal vurgusu çok yerinde ve geleceğe dönük bir hamle; bu gösteriyor ki kesinlikle günlük düşünülmüyor ve geleceğe yatırım yapılıyor, ki hepimize de asıl gereken o.

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın..

Rabbim mahçup etmesin.Hayırlı olsun üstadlar

Baska yerlerden toplanmis videolarla yapilan compilation iceriklere eger haklari alinmissa koruma saglanir. Sen kendi fotograflarini cekip slayt yapiyorsan eyvallahta internetteki resimlerden slayt yapiyorsan buna nasil koruma saglansin? Senden baska kimse o resimlerle slayt yapamaz mi yani? Ornegin kullandigin bi kopek resmi yuzunden yuzlerce kisinin videosuna dunya engeli gidebilir, ha soyledigim gibi kendi cektigim fotograflar, haklari bana ait diyorsan o zaman iceriginin korunmasini talep edebilirsin.

slaytın nasıl hazırlandığı da önemli burada sadece resim veya videoları direk otur birleştirle dediğin gibi content id devreye girerse herkesin başı yanar. ben iwocanla konuştum biraz. sanırım benim yaptığım şekli ile pek bi sıkıntı çıkmayacak. videolar bütün olarak ele alınıyor. resimler ve videolar üzerinde özel oynama yapılıyor.

cevabın için teşekkürler yine de ;)

---------- Spam Engelliyici 09:32 ---------- Önceki Mesaj 09:23 ----------

arkadaşalr ayrıca ben bu konuyu daha önce ILS VISION ile de konuştum. Türkiye merkezli tek partner ILS şu anda. gizza farklı bir ülke üzerinden açıldı diye biliyorum. ILS bu konuda da benim gibi düşünüyor.oyun videolarına kesinlikle content id sağlanamıyor ama dediğim şekilde hazırlanmış videolara içerik koruma sağlanabiliyor.
mesela fena değil kanalının yabancı bi versiyonu var o kanalın içerik koruması var. fena değil de videolarda biraz daha oynama yapabilse alacak content id yi ama direk koyuyor. zaten bu yüzden çoğu videosunu silmek zorunda kaldı. ILS öyle kabule tmedi kanalını.

Hayırlı olsun :D Tam özgüncüler için bir iş olmuş. Başarılı olmanız dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri