Gizza?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hocam öyle demeyin gülesim geldi dkskssk telefondayım doye üşendim açıklamaya öyle yazdım. demek istediğim adamlar 7-8 tane youtube hesani aciyo hergun hazir videoyukluyo ordan para aliyo falan onu demek istedim

Benim emmioglu da yapmis hazir video 3-5 hesaba 100 bin mark tazminat istediler bulasma sakin yakma kendini

Cok farkli bi random anlayisiniz var bu arada :D

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

Ya beyler lütfen skdjsksksmsm

26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

skdjsksksmsm ??? [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

http://www.ytpara.com/1015364-post13.html

Son düzenleme:
26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

skdjsksksmsm ??? [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] türkçemizi doğru kullanalım diye bikaç arkadaşı uyarmıştı zaten önceden örnek kararlar var..

katılıyorum hocam sevgiline mesaj mı atıyorsun skdjsksksmsm nedir :mad:

skdjsksksmsm ??? [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

http://www.ytpara.com/1015364-post13.html

Hitlerin kayıp torunu :D Abi sana 1 hafta yetki verseler adam bırakmazsın forumda vallahi :D Ama şu postları üşenmeyip buluyorsunya helal olsun :D

adsense ve quiz bu ay tatil modun da zorlamayalım fazla adamları saçmalıyorlar :) bizde dinlenmiş oluruz biraz.

konuyu kilitliyorum,konu sahibi aradıgı kişiyi yani iwocan ı bulmuş nasılsa :) skype,mail filan aldı mı bilmiyorum ama almadıysada 1 hafta sonra döndügünde görüşmelerine devam edebilir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri