Global Hırsızlar

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yaşında açtım öğrencilikten ötürü 6-7 senedir 1 lira bile ücret almadılar benden. Bankaların her türlü kesintisine karşıyımdır ama vadesiz hesap konusunda bankanın cidden hiçbir kârı olmadığı gibi giderleri oluyor, hesap işletim ücretini haklı bulanlardanım yani. Kredi konusunda aynısını söyleyemem tabi annemin kredi masraflarını geri almak için kendilerini icraya verip parayı geri almışlığım var :D

En basiti bi ÖRNEK !
Şu koca forum nerden kazanıyor ? internet üzerinden dimi :) adsenseden partner lardan hala gelipte ooo Bankalar bizi soyuyor demeyin ayıptır la 1000 dolar için gidin ozaman Rusyaya uçakla Quiz partnerden 1000 doları alın 700u uçak parası 300u senın kaarın

Banka yıllık 100tl kesinti Çokmu koyuyor size? ben daha bişey demicem size sonra ban yiyorum :)

Biraz az konus. O adamlar senden almasa da gayette kredilerden,faizlerden kazanıyorlar zaten o hesap işletim ücreti dedikleri şey tamamen türk bankalarının kestiği "haraç"lardan ibaret aksi bir sey olsaydı geri alma hakkımız olmazdı bu ülkede herkes youtube isiyle milyarları kaldırmıyor 900 liraya ev geçindiren var o beğenmediğin 120 lira senin için bir sey ifade etmeyebilir ama bazıları için çok önemli. 20 yaşında adamsın biraz empati kur burda bilmediğin konular hakkında saçma sapan yorumlar yapma

Gerçeklerı yazıyoruz yine ban yiyoruz ben anlamadım :(

bu arkadaşın bu forumdan artık öğrenecek bir şeyi kalmamış anlaşılan paraya doymuş olacak ki forumda aşağılayıcı konuşmalara başlamış.. daha bilgisayar başından kalkıp gerçek hayatı yaşamamış millet 300-500 TL ye aile geçindirmeye çalışırken henüz ergenlik döneminde olan bu arkadaşın akıllanması için gerekli cezanın(sınırsız) verilmesini talep ediyorum.. böylelerine müsamaha göstermeyin lütfen. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

En basiti bi ÖRNEK !
Şu koca forum nerden kazanıyor ? internet üzerinden dimi :) adsenseden partner lardan hala gelipte ooo Bankalar bizi soyuyor demeyin ayıptır la 1000 dolar için gidin ozaman Rusyaya uçakla Quiz partnerden 1000 doları alın 700u uçak parası 300u senın kaarın

Banka yıllık 100tl kesinti Çokmu koyuyor size? ben daha bişey demicem size sonra ban yiyorum :)

Kazandığınız para çok geliyorsa istediğiniz kadar verebilirsiniz.Gerçek hayatta çalışmanın zorluklarını görseydiniz böyle düşünmezdiniz bence. Beğenmediğiniz 100 TL için 2-3 gün saatlerce çalışıp milletin ağız kokusunu çeken insanlar var.Aile geçindirenler var. Sizinde dediğiniz gibi yapılan işlemler internet üzerinden, bankanın şubesine gidip işlem yapmıyorsunuz.Banka taş atıp kolu yorulmuyor ama o parayı kazanmak için insanlar ne zorluklara katlanıyor.Hesap işletim ücreti almasalar para göndermede vs hertürlü para kazanabiliyorlar zaten.Sonuç olarak hiçbir banka bizim alınterimizle kazandığımız paraya el koyamaz. Yeri geliyor insan 1-2 liraya bile muhtaç olabiliyor...

Konunun gidisati malumunuz... Konu kilit!

Edit: @Karinca alakasiz post ve tartisma ortami yarattigindan dolayi yasaklandi!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri