Global kanal çalışma

YouByVRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
ingilizce youtube kanal çalışma - Yardım

Merhaba değerli abilerim ve kardeşlerim. Kaç aydır baya yutubda ingilizce (global) içerikler üretin daha fazla kazanın gibi videolar görüyorum, kazanılan miktarlar baya güzel, türkiyede kazandığımızın 10 katını ingilizce kazanıyorlar, iyi güzel hoşda, peki biz nasıl kazanalım?
ingilizce bir iki tane farklı katagori çalışmaya başladım, ama izlenmedi, boşuna zaman kaybı yaşadım, yani demek istediğim ingilizce yada diğer dillerde çalışalımda hepimiz kazanalım, yutupta her kese yetecek kadar para var, ama videolarımızı nasıl izletelim bak tek sorunum bu, seslendirme, fotolar yada videolarda sorunum yok, sadece trafiği nasıl çekebilirim bak onu bilmiyorum, forumda bilen kardeşlerim ve abilerim illaki vardır, spam demiyorum, yarı özgün ile baya deli paralar kazanıyor her kes, bizde küçük bir miktar kazanalım olmazmı ki? Desteğinizi bekliyorum abilerim ve kardeşlerim. Güç birliktedir

Son düzenleme:
Maalesef kimse gelip de "Şunu şöyle yap kazanacaksın, şunu şuradan alırsan şunu dersen kesin izlenirsin" diye bir şey demez, hani bilseler de söylemez kimse.

Youtube tamamen deneme, yanılma, sabretme işidir. Hiç bir kanal 2 günde 1 hafta patlamaz, sabretmek gerekiyor.

Doğrudur ama en azından videolarımızı nasıl izlete biliriz onu söyleseler yeter

İlk atan olmaya bak. İlk atanlar her zaman öndedir. Ayrıca kanala organik abone çekemeye çalış. Video başlığı ve küçük resim de dikkat çekici olmalı. Gerçi foruma bayadır üyesiniz bunları biliyor olmalısınız.

Merhaba değerli abilerim ve kardeşlerim. Kaç aydır baya yutubda ingilizce (global) içerikler üretin daha fazla kazanın gibi videolar görüyorum, kazanılan miktarlar baya güzel, türkiyede kazandığımızın 10 katını ingilizce kazanıyorlar, iyi güzel hoşda, peki biz nasıl kazanalım?
ingilizce bir iki tane farklı katagori çalışmaya başladım, ama izlenmedi, boşuna zaman kaybı yaşadım, yani demek istediğim ingilizce yada diğer dillerde çalışalımda hepimiz kazanalım, yutupta her kese yetecek kadar para var, ama videolarımızı nasıl izletelim bak tek sorunum bu, seslendirme, fotolar yada videolarda sorunum yok, sadece trafiği nasıl çekebilirim bak onu bilmiyorum, forumda bilen kardeşlerim ve abilerim illaki vardır, spam demiyorum, yarı özgün ile baya deli paralar kazanıyor her kes, bizde küçük bir miktar kazanalım olmazmı ki? Desteğinizi bekliyorum abilerim ve kardeşlerim. Güç birliktedir

3 farklı calısma sıstemı onerım

1-Kategorı degıstır
2-Vıdeo yapanları ızle daha ıyısını yapmaya calıs
3-reklam butcesı olusturarak dene

Bilseler de söylemezler. Bana manasız geliyordu eskiden. Şimdi ise çok haklılarmış diyorum...
Söylediğin adam başına bela olur, bildiğini okur, biraz izlenme alınca sana tecrübelerini aktarır, akıl verir, bir tarafları kalkar, sana rakip olur, seni tuzağa çeker (eziklemek için).
Ben bıraktım mesela bilgi vermeyi. Emek israfı.
son 1 ayda 3 kişiye ücretsiz yardım ettim. saatlerimi harcadım sonuç? sıfır...
para alsak başımıza bela olacaklar.
Ayrıca şunu belirteyim burada pek yok ama r bilmem ne sitesinde youtube kısmı tam komedi. Ben bu kadar cahili bir arada görmemiştim.
Adamlar hala shorts bonusunu tartışıyor. Türkiye'de yok falan diyenler var.
Bu insanlardan neyin bilgisini alacaksınız?
toksik çoğu.
Birisi vergi sistemini sordu. Anlattım işte ziraat bankası vergi dairesi falan.
Başkası geldi "o iş öyle değil, vergi ödemezseniz bir şey olmaz" dedi. Kaynak diye sordum.
çalıştığı influencer söylemiş. 200k takipçisi olan bir fenomen. Youtube değil tabii...
Aynı ekipten birisi boş konuşuyorsun yazdı bana...
hahahaha çıktık ekipten... lan ne dolmuşum bende...
Söylemezler kardeş söylemezler. Toksik bilgileri ise herkese verirler herkes de ağzını şapırtada şapırtada dinler. Deneme yanılma öğreneceksin sonra sende söylemeyeceksin...:D

Bilseler de söylemezler. Bana manasız geliyordu eskiden. Şimdi ise çok haklılarmış diyorum...
Söylediğin adam başına bela olur, bildiğini okur, biraz izlenme alınca sana tecrübelerini aktarır, akıl verir, bir tarafları kalkar, sana rakip olur, seni tuzağa çeker (eziklemek için).
Ben bıraktım mesela bilgi vermeyi. Emek israfı.
son 1 ayda 3 kişiye ücretsiz yardım ettim. saatlerimi harcadım sonuç? sıfır...
para alsak başımıza bela olacaklar.
Ayrıca şunu belirteyim burada pek yok ama r bilmem ne sitesinde youtube kısmı tam komedi. Ben bu kadar cahili bir arada görmemiştim.
Adamlar hala shorts bonusunu tartışıyor. Türkiye'de yok falan diyenler var.
Bu insanlardan neyin bilgisini alacaksınız?
toksik çoğu.
Birisi vergi sistemini sordu. Anlattım işte ziraat bankası vergi dairesi falan.
Başkası geldi "o iş öyle değil, vergi ödemezseniz bir şey olmaz" dedi. Kaynak diye sordum.
çalıştığı influencer söylemiş. 200k takipçisi olan bir fenomen. Youtube değil tabii...
Aynı ekipten birisi boş konuşuyorsun yazdı bana...
hahahaha çıktık ekipten... lan ne dolmuşum bende...
Söylemezler kardeş söylemezler. Toksik bilgileri ise herkese verirler herkes de ağzını şapırtada şapırtada dinler. Deneme yanılma öğreneceksin sonra sende söylemeyeceksin...:D

*** Tam bir acemi youtub konularında bilgileri çok zayıf. Bildiklerini okuyorlar bizim forum oraya göre kat kat profesyonel

[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] 2-3 aydır çalışırım. kendimden başka izleyen olmadı durdum bende
[MENTION=15178]Khan[/MENTION] dediklerinizin hepsini biliyorum hocam, ama videolarım izlenmiyor. 2k render bile alıyom ki, daha yüksek çözünürlüklü olsun, ama olmuyo
[MENTION=97254]Muamma[/MENTION] hocam ola bilir şimdiye kadar iyilik yaptınız ve sonuç alamadınız, benimde çok başıma geldi. Ben senelerdir bildiklerimi öğretiyorum, pes etmiyorum, tek bilmediğim global içerik çalışmak, o yüzden yardım istiyorum, bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır
[MENTION=9364]hayat[/MENTION]
1. Katagori değişirim sorun yok, bir sürü katagori var, metni sese çeviren 33 ülkenin sesleri var elimde, başka katagori denicem, sonucu yazarım.
2. Videolarımı titizlikle yapar, hiç bir yutup kanalından asla video almam, telifsiz şarkı yada videolar kullanırım, telif hakkı sorunu olmasın diye
3. Reklamı yutupdamı, fb+instagramdamı vereyim ve global kanal olduğu için, hangi ülkelere reklam versem olumlu olur ve ne kadar büdce iyidir?

Son düzenleme:
[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] 2-3 aydır çalışırım. kendimden başka izleyen olmadı durdum bende
[MENTION=15178]Khan[/MENTION] dediklerinizin hepsini biliyorum hocam, ama videolarım izlenmiyor. 2k render bile alıyom ki, daha yüksek çözünürlüklü olsun, ama olmuyo
[MENTION=97254]Muamma[/MENTION] hocam ola bilir şimdiye kadar iyilik yaptınız ve sonuç alamadınız, benimde çok başıma geldi. Ben senelerdir bildiklerimi öğretiyorum, pes etmiyorum, tek bilmediğim global içerik çalışmak, o yüzden yardım istiyorum, bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır
[MENTION=9364]hayat[/MENTION]
1. Katagori değişirim sorun yok, bir sürü katagori var, metni sese çeviren 33 ülkenin sesleri var elimde, başka katagori denicem, sonucu yazarım.
2. Videolarımı titizlikle yapar, hiç bir yutup kanalından asla video almam, telifsiz şarkı yada videolar kullanırım, telif hakkı sorunu olmasın diye
3. Reklamı yutupdamı, fb+instagramdamı vereyim ve global kanal olduğu için, hangi ülkelere reklam versem olumlu olur ve ne kadar büdce iyidir?

Hocam bütçenin bilmem kategori bilmem mevzu olmuyorsa alternatif olusturarak ilerlemen yt para donuyor mu evet gerisini çalışmana bagli benim son 3 ayda 3 defa para kazanma gitti denemeye devam

Son düzenleme:
Hocam bütçenin bilmem kategori bilmem mevzu olmuyorsa alternatif olusturarak ilerlemen yt para donuyor mu evet gerisini çalışmana bagli benim son 3 ayda 3 defa para kazanma gitti denemeye devam

Pk açık kanalla devam edeyim dedim, şimdide tüm pk açık kanallarım kapandı.

NOT:
Benim tek derdim, videolarımızı nasıl izlete biliriz?
Pes etmeden video üretelimde nereye kadar?
Kaç gün, kaç ay, kaç yıl ?

Özeldende yardımcı ola bilirsiniz, eğer ki, her kesin öğrenmesini istemiyorsanız

Arkadaslar benim şahsi fikrim sadece yt de video paylaşıp hit beklemek aptallık gibi farklı yt kanallarından yada sosyal platformlarda reklam vermek gerek bide kategoriye gerek TikTok gerek Instagram Facebook redditt paylasabilceğin tüm platformlara uygun seçmek yeri geldiğinde videolardan kırpıp TikTok felan buralarda paylasabilceğin kategori seçmelisin ve oralardan kanalına kitle toplaman gerekli sadece yt ile olmuyor. Bide yt kanalını daha önce yt yapılmamış sıfr vds gibi bi bir pc den kendı kanalın harici Baska hicbir Google hesabına girmeden videolarını yuklemen gerek bence böyle olunca zannımca videolar dhaa çok önerilenlere düşüyor. Bide kategorini seçerken başka konu ve kişilerilerin populerligiinden yararlanabileceğin bir kategori seçmelisin bence bende yakında girmeyi düşünüyorum özgüne ama ondan önce ön hazırlık şart.

Merhaba Arkadaşlar benim bir kaç kanalım var bir tanesi yabancı kanal Yabancı haber içeriği üretiyorum
Mesele ABD'deki siyasi ve gündem ile alakalı haberleri ABD'nin haber sitelerinde bulup Yazıları ingilizce ses çeviriyorum sonra o haber ile ilgili videolar veya fotoğrafları bulup montajlayıp yüklüyorum Burada ingilizce başlık atmanız çok önemli 20 İLE 60 harf arası başlıklar atmalısın İngilizce etiketler oluşturmalısınız haber ile ilgili
Video resmi dikkat çekici olmalı yazı ekleyeceksiniz resme haber ile ilgili yazı ekleyin
Şimdi her şeyi yaptık yükledik ama izlenmiyor video
Peki burada ne yapmalıyız
SOSYAL MEDYANIN gücünü kullanacağız
Türkiye'de yani ülkemizde olduğu gibi ABD'DE siyaseti ve gündemdeki olayları takip eden ve paylaşan FACEBOOK grupları Twitter hesapları var
O gruplara girip HAZIRLADIĞINIZ videoyu BAŞLIKLA BERABER LİNKİ paylaşıyoruz
İzlenmeye yavaş yavaş yükseliyor Bu işlemleri bir iki ay devam ederseniz 1 2 ay sonra kanalınız günden en az 30 ile 50 dolar kazanacağı noktaya gelir
BU ANLATIM HABER VE SİYASET ilgili
Ama komik videolarda bu şekilde hazırlayabilirsiniz

Merhaba Arkadaşlar benim bir kaç kanalım var bir tanesi yabancı kanal Yabancı haber içeriği üretiyorum
Mesele ABD'deki siyasi ve gündem ile alakalı haberleri ABD'nin haber sitelerinde bulup Yazıları ingilizce ses çeviriyorum sonra o haber ile ilgili videolar veya fotoğrafları bulup montajlayıp yüklüyorum Burada ingilizce başlık atmanız çok önemli 20 İLE 60 harf arası başlıklar atmalısın İngilizce etiketler oluşturmalısınız haber ile ilgili
Video resmi dikkat çekici olmalı yazı ekleyeceksiniz resme haber ile ilgili yazı ekleyin
Şimdi her şeyi yaptık yükledik ama izlenmiyor video
Peki burada ne yapmalıyız
SOSYAL MEDYANIN gücünü kullanacağız
Türkiye'de yani ülkemizde olduğu gibi ABD'DE siyaseti ve gündemdeki olayları takip eden ve paylaşan FACEBOOK grupları Twitter hesapları var
O gruplara girip HAZIRLADIĞINIZ videoyu BAŞLIKLA BERABER LİNKİ paylaşıyoruz
İzlenmeye yavaş yavaş yükseliyor Bu işlemleri bir iki ay devam ederseniz 1 2 ay sonra kanalınız günden en az 30 ile 50 dolar kazanacağı noktaya gelir
BU ANLATIM HABER VE SİYASET ilgili
Ama komik videolarda bu şekilde hazırlayabilirsiniz

ses ve video edit için hangi programları tavsiye edersiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri