Gmail Açamama Sorunu

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
evim sim kart dolu ama arka arkaya cookları temizleyip modem'e reset atmama rağmen gmail açarkan telefon sorması beni işgillendiriyor. belki anlamsız bir vehim ama bilemiyorum. çok huylandım. bu konuda bir şey keşfettim gmail'e 9 10 saat girmeden yeni kayıt açılırsa telefon sormuyor. sanırım google donanımdan tanıyor yada silemeyeceğimiz bir cook atıyor ve belli bir zaman geçmezden gmail açmaya izin vermiyor. seri halde gmail açma yöntemi yok mu? eğer varsa artık para karşılığı bile bu bilgiyi almayı düşünüyorum. ama "her şey para demek değil burada parası olmayan arkadaşlar da var nasiplensin ortalık şenlensin diyen" babayiğit varsa buyursun sınırsız gmail açma yöntemini paylaşsın mobil yöntemiyle gelmeyin mobil yöntemiyle açılan gmaillere güvenmiyorum. masaüstün den denemediğim yöntem kalmadı modem ve mac resetledim cookları ccleaner ve benzeri programlarla temizledim hatta deep freeze kurdum yine istiyor yine istiyor.

Kapanmazsa günde 1 taneye bile razıyım ama artık bi açığımıza bulsa 10 15 kanalı götürüyo.

evim sim kart dolu ama arka arkaya cookları temizleyip modem'e reset atmama rağmen gmail açarkan telefon sorması beni işgillendiriyor. belki anlamsız bir vehim ama bilemiyorum. çok huylandım. bu konuda bir şey keşfettim gmail'e 9 10 saat girmeden yeni kayıt açılırsa telefon sormuyor. sanırım google donanımdan tanıyor yada silemeyeceğimiz bir cook atıyor ve belli bir zaman geçmezden gmail açmaya izin vermiyor. seri halde gmail açma yöntemi yok mu? eğer varsa artık para karşılığı bile bu bilgiyi almayı düşünüyorum. ama "her şey para demek değil burada parası olmayan arkadaşlar da var nasiplensin ortalık şenlensin diyen" babayiğit varsa buyursun sınırsız gmail açma yöntemini paylaşsın mobil yöntemiyle gelmeyin mobil yöntemiyle açılan gmaillere güvenmiyorum. masaüstün den denemediğim yöntem kalmadı modem ve mac resetledim cookları ccleaner ve benzeri programlarla temizledim hatta deep freeze kurdum yine istiyor yine istiyor.

Konu başlıklarını konu içeriği ile ilgili yapmaya özen gösteriniz.

//Başlık düzenlendi

cevaptan çok konu başlığı ile ilgili yorumlar gelmiş.

Telefon doğrulaması genelde pc niz spama düşünce olur, o tehlike sinyalidir hocam.
sanal bilgisayarlardan açmanı öneririm her tarayıcıdan bir sefer alırsanız telefon doğrulaması istemez, ne kadar tarayıcı varsa kurun deneyin hocam.

sürekli telefon doğrulaması isterse bir süre mail açmayın.

google nasıl takip ediyor böyle bu takibi aşmanın bir yolu yok mu ?

cevaptan çok konu başlığı ile ilgili yorumlar gelmiş.

Telefon doğrulaması genelde pc niz spama düşünce olur, o tehlike sinyalidir hocam.
sanal bilgisayarlardan açmanı öneririm her tarayıcıdan bir sefer alırsanız telefon doğrulaması istemez, ne kadar tarayıcı varsa kurun deneyin hocam.

sürekli telefon doğrulaması isterse bir süre mail açmayın.

neye göre takip ediyor donanıma göreyse kurtulması mümkün değil ama işletim sistemine bir şey yapıyorsa usb'ye windows kurup çalışsak diyeceğim

binlerce çalışanı var bir zahmet takip etsin hocam bilen varsa da çok zor söyler :)

neye göre takip ediyor donanıma göreyse kurtulması mümkün değil ama işletim sistemine bir şey yapıyorsa usb'ye windows kurup çalışsak diyeceğim

Sen kanala giriş yaptığın zaman nerden yaparsan yap bilgi gidiyo kurtuluş yok.

Bilgisayarımızın adından yakalıyor olabilir mi? Ben bitdefender virüs programı kullanıyorum ve Web sitesinde bilgisayarımın adını gösteriyor. Bu nedenle google da görüyor olabilir mi bitdefender sitesi gibi..
Ya da kullandığımız Modemde DSL Mac adresi var. Acaba oradan mı yakalıyor?

Bu konularda çok bilgim yok ama en çokta DSL mac adresi düşündürüyor.

donanım dan yani anakart ekran kartı harddisk vs seri numaralarından yakalıyorsa oha çüş yani bu nasıl bir teknolojidir. böyle teknolojileri varsa yarın öbür gün terminatör filminde geçen skynet yazılımı olup bütün insanlığı da yok eder bu. söylediğin gibi bilgisayar adından yakalıyor olabilir. mac değiştirdik işe yaramadı ayrıca google takip çetelesinden sunucuların bize verdiği fiziksel sabit ip'e yazmıyor değişken ip'eler yazıyor. anlamadım bu olayı ama nasıl takip ettiğini bulsak belki çözümünü de bulurukta .....

Bilgisayarımızın adından yakalıyor olabilir mi? Ben bitdefender virüs programı kullanıyorum ve Web sitesinde bilgisayarımın adını gösteriyor. Bu nedenle google da görüyor olabilir mi bitdefender sitesi gibi..
Ya da kullandığımız Modemde DSL Mac adresi var. Acaba oradan mı yakalıyor?

Bu konularda çok bilgim yok ama en çokta DSL mac adresi düşündürüyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri