Gmail açarken ilk çıkan numara isteme ?

kayipsans

Yasaklanmış
arkadaşlar +15 i bi kaç programla geçebiliyorum fakat ilk açarkenki baya sıkıntılı. ne yapmamız gerekiyor?

emin olun forumu araştırdım yok bulamadım.

ilk çıkana 3cx bas +15 e senin bastığın programı bas

avea jet, wınn falan kullanıyorlar hocam hem de 5 sn de ip değişiyor varsa imkanınız bi deneyin isterseniz

sadece ip le alakalı da değil ben ip değiştirsem de alamıyorum mesela, her seferinde onay istiyor

3cx hariç bi tel onaylama sistemi varsa bildiğiniz bende alırım bi dal ağalar. şuan forumda benden çok ihtiyacı olan yoktur heralde :D

ilk mail alırken telefon ve captca istemesi normal değilmi?

ikisinide pas geçerek alıyorum maili. sıkıntı olmaz dimi :)

3cx hariç bi tel onaylama sistemi varsa bildiğiniz bende alırım bi dal ağalar. şuan forumda benden çok ihtiyacı olan yoktur heralde :D

Al bendede okadar kardeşim 3cx hep bu numaralar kullanılmıs hatası verdi Benim en büyük sorunum + 15 dorulaması yaparken Çalışan +15 doğrulaması yapan sistem ya yok yada ben denk gelmedım Çoğu çalışmıyor yada bizim sinirlerimizi zıplatmak için çıkmış

Al bendede okadar kardeşim 3cx hep bu numaralar kullanılmıs hatası verdi Benim en büyük sorunum + 15 dorulaması yaparken Çalışan +15 doğrulaması yapan sistem ya yok yada ben denk gelmedım Çoğu çalışmıyor yada bizim sinirlerimizi zıplatmak için çıkmış

Telefonlardan text plus ile rahatlıkla geçiyorsun :) hadi gene sorunun çözüldü iyisin :) sende bnim sorunu çöz bakalım :( ilk açılıştakinî geçemiyorum atla da olmuyor :(

Telefonlardan text plus ile rahatlıkla geçiyorsun :) hadi gene sorunun çözüldü iyisin :) sende bnim sorunu çöz bakalım :( ilk açılıştakinî geçemiyorum atla da olmuyor :(
Kardeşim elimde +15 onaysız çok mail var K7.net çalıstığı zamanlarda çok mail almıstım işyerınde bulunan 3-4 pc den

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri