herseyi yazioyrum anlattiigin gibi yapiyorum bu tel no taninmiyor diyor sifreyide yazmmiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herseyi yazioyrum anlattiigin gibi yapiyorum bu tel no taninmiyor diyor sifreyide yazmmiyor
Sabah teamwiewer verirsen daha detaylı yardımcı olurum dostum dun gecede uyumadim uyumam gerekiyo simdi
Aklımda olan bir proje düzgün çalışıyorsa muhteşem iş bitirir bir inceleyeyim
Açılan gmaillerin bilgilerini program kaydetsin bir yere not şeklinde çok iyi olur.
Satışa hizmete açmayı düşünüyor musun düzgün çalışırsa?
Sistemde o ozellik var zaten. Satisa cikartmayi demo bittikden sonra dusunuyorum
Hocam malesef yapmama rağmen çalışmadı. Yine aynı hatayı alıyorum ben. System32 içerine attım.
Ayriyetten Exenin yaninada koyup exeyi yonetici olarak calistirmayi denermisin
problemi resimle gösterirsen çözmeye çalışırım.
Hocam satışa sunduğunzda bir de kullanımı ile ilgili video çekerseniz sorun yaşamayalım. Hayırlı geceler bol kazançlar.
Evet onuda dusunebilirim tesekkurler
Kontrol etmemiz açısından kaynak kodlarını paylaşır mısınız?
Edit: Program ücretli satılacakmış ben ücretsiz sanmıştım![]()
programa erişmeye erişiyorum
kayıtlılar a kurtarııcı mail ve şifreyi girdim kapamadan açtım exe yi yanda o şeyler yok , bi de kayıtlıları girip kaydedip kapatıp öyle açtım exeyi yine yok sağdaki bölüm butonlar falan
ne önerirsin kardeş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.