Gmail Açıcı Program Demo

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
programı demodan sonra satın alacaklar arkadaşlar için özel istekleriniz değerlendirlir örneğin

not defterine kayıt yaparken doğum tarihinin kayıt olması
random kurtarıcı mail

demo bittikden sonraki sürümde gelen yeni bi özellik :

kayitlilar.ini de password yerine random yazarsanız program her açıldığında şifre kısmına 10 haneli bir şifre üretir örnek şifreler :

w9S6I8dZJx
R5j0tZgY92
5criCmWyB6

şifrelerin alındığı site : http://www.neleryokki.org/chat/sifre_olustur.htm

v4de gelenler

+Kayitli.ini de şifre kısmına random yazarsanız program her açıldığında 10 haneli random bi şifre oluşturur
+Form Doldurma Dahada Hızlandırıldı
+Doğum Tarihi Random Oluşturuldu
+Boyut Küçültüldü

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama telefon onayı için nereyi kullanıyorsunuz yardımcı olabılırmısınız mail açıcam ama telefon onayı yapcak yerım yok özelden pm atabılırsınız

hocam +15 onayla diyince hata cıkıyor sayfada ona bakarmsnz

program yine kapatıldı sanırsam giriş yapılmıyor

5 hesap açtım
çok güzel geldi gözüme iki üç eksiklik olsa da demo hali bile harikaydı
daaaa
açtığım 4-5 hesabı bi kontrol ediyim dedim hesabınız devre dışı bırakıldı diyor hepsinde
benzer sorun yaşayan ?

5 hesap açtım
çok güzel geldi gözüme iki üç eksiklik olsa da demo hali bile harikaydı
daaaa
açtığım 4-5 hesabı bi kontrol ediyim dedim hesabınız devre dışı bırakıldı diyor hepsinde
benzer sorun yaşayan ?

dostum 11 dakikada 7 adet mail oluşturdum bende hiç biri kapanmadı.her üyelikden sonra çerez sil modem res yaptıysanız kapanmaması gerekiyo.

dostum 11 dakikada 7 adet mail oluşturdum bende hiç biri kapanmadı.her üyelikden sonra çerez sil modem res yaptıysanız kapanmaması gerekiyo.

ccleaner ile sildim.. modem uydunet fiş çek zor geliyor her 10 luda bir çekcektim
alttaki arkadaşta da olmuş bu arada

[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=6942]medser[/MENTION] problem v4 de oluştu sanırım ?

olabilir hocam belkide ama hesap açtım daha açtıktan 1 dk geçmeden 15 dk onaylayım dedm kanal kapatılms

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri