aynen v4
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kayit defterini düzenlerseniz v5 de random falan ekli değil
program güzel ama tam anlamıyla herşeyi kendi yaparsa cok daha iyi olur çünkü telefon vs onayını ben yaptıkdan sonra programa ne gerek var elle de aynı zamanda yapıyorsun bu işlemleri
benim bahsettiğim nokta tam olarak o değilsağa telnosu girdikten sonra sonraki adımda kopyalayıp sağa yapıştırabilirsin.o an bayram amerikan olsa dahi +44.... bilmem ne girdi mi kendi otomatik bayrağını yapıyor..
kanallar kapanmasın da onlar sorun değil
hesap kapanma yine devam hocam
maalesef v5 de denediklerim de kapandı
sorun bende mi deyip kendim manuel açtım tamamen açık hala bi sorun yok
keşke kapanmasaydı hoşuma gitmişti kolaylığı
sorun neden olabilir acaba , bi ara bende de olmuştu dediniz de , neden kaynaklandığını düşünüyorsunuz
o değil de programı indiren 100 ü aşkın adam varken burda sadece birinin evet bende bu sorun var demesi çok yazık.hadi paylaşımcılığı geçtik eyvallah da bunda ne problem var ben anlamadım.bende sorun var veya yok yazmak çok mu zor beyler
hocam konuyu baltalamak gibi olmasında sistemin saglam degil benden demesi![]()
çok şey bildigimi iddia etmedim . benim bildiklerimi sen bilmezsin senin bildiklerinide ben bilmemdaha bilmediğin çok şey var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.