gmail açıyorum 10 dk sonra kapanıyor ( 1 haftadır böyle )

• Kullanıcı BoLD 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BoLD 35

Kayıtlı Üye
gmail açıyorum 10 dk sonra kapanıyor ( 1 haftadır böyle )

gmail açıyorum 10 dk sonra kapanıyor ve telefon onayı istiyor neden böyle acaba 1 haftadır bu durum böyle modem res attım yine aynı mac adresi değiştirmeye kalktığımda net gitti değiştirmedim. neden bu sorun ile karşılaşıyorum sorunuma çare bulmam lazım yardım edin nasıl düzelecek bu sorun :mad:

Bir süre ara ver bence.Gmail satanlardan al parasını verip.

Bota baglıyor musun?

birde mac adresi degiştirken(maskelerken) internet birkac saniye gider sadece oda ethernet kartın yada wifi ne ile baglanıyorsan kimligini degiştirdigi için

:D çok yardımcı oldun. valla boşuna para veremem bu sorunun çözümü lazım

Çözümü yok o işin ara vereceksin mecbur yada para .İkiside sana ters ise Gidip youtube ile ugrasmayan arkadaşlarının pc'den açacaksın gmailleri para vermek istemiyorsan...

Edit: mac değiştir ara ver.

Bota baglıyor musun?

birde mac adresi degiştirken(maskelerken) internet birkac saniye gider sadece oda ethernet kartın yada wifi ne ile baglanıyorsan kimligini degiştirdigi için

yok hocam kanalı açıyorum birşey yapmıyorum ne adsenseye bağlıyorum ne bota bağlıyorum hiçbirşey yapmıyorum sadece kanalı açıyorum bi bakıyorum 5-10 dk sonra telefon onay istio "Kimlik bilgilerinizi doğrulayın" "Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için........" felan işte böyle

yok hocam kanalı açıyorum birşey yapmıyorum ne adsenseye bağlıyorum ne bota bağlıyorum hiçbirşey yapmıyorum sadece kanalı açıyorum bi bakıyorum 5-10 dk sonra telefon onay istio "Kimlik bilgilerinizi doğrulayın" "Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için........" felan işte böyle

Acele etme skype den beni ekle sorununla ilgilenmek istiyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Aynı sorun bende'de vardı, ip adresinin değiştiğinden emin ol, mac adresini değiştir ve çerezleri temizle. 1 ip den en fazla 1 hesap aç yapabiliyorsan her hesap için mac adresi değiştir. Sorun düzelecektir. Sabit ip kullanıyorsan yapacak birşeyin yok malesef.

Aynı sorun bende'de vardı, ip adresinin değiştiğinden emin ol, mac adresini değiştir ve çerezleri temizle. 1 ip den en fazla 1 hesap aç yapabiliyorsan her hesap için mac adresi değiştir. Sorun düzelecektir. Sabit ip kullanıyorsan yapacak birşeyin yok malesef.

ipde değiştirdim çerezleride temizledim sorun devam ediyor

hangi tarayıcıdan açıyorsun kanalları?

arkadaşın yaşadığı sorunun aynısı bende de mevcut yardım edebilecek birisi varsa sevinirim skype yasin yaman

Bold o kadar işlem yapıyorsun formatıda at kayıtlı şeylerim var diyosan hepsini D ye at oyle format at

hocam skype verir misin

pm gönderildi.. Zaman kaybetmek istemiyorum arkadaşlar harfiyen dinleyecekseniz elimden gelen yardımı yaparım..

Edit: [MENTION=14527]BoLD 35[/MENTION] gibi kafanıza göre hareket edecekseniz benim yardımımada ihtiyacınız yok :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri