Gmail açma hakkında lokasyon bilgisi

• Kullanıcı vjersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sa arkadaşlar
Öncelikle 2 haftadır onaysız gmail açamıyorum ve çözümünü bulamadım bilenlere mesaj atsamda olumlu dönen olmadı .Biraz denemeler yaptım fakat başaramadım .öncelikle firefox ile gmail açmaya kalkıştığımda sitenin dilini ve firefoxun dilini İngilizce yapmama rağmen lokasyon turkiye idi bu proplemi nasıl çözebilirim.ve onaysız gmail nasıl açılır teşekkürler yorumlarınız için şimdiden.
Bu arada bu foruma 2013 yılından beri kayıtlıyım birçok konuda çok kişiye yardım ettim ama şu son günlerde yardımcı olmak yerine bu forumda afedersiniz açgözlük başlamış bunuda söylemeden edemeyeceğim.teşekkürler

ql1oAW.png
hocam tarayıcının dilini ingilizce yapsan bile google lokasyonunu çok kolay bir şekilde buluyor. Mesela senin lokasyon bilgilerin kapalı fakat aynı semtte oturan başka internet kullanıcıları muhtemelen aynı ip blogu ile internete bağlanıyor bunlardan birisinin lokasyonu açık olursa direk senin de lokasyonunu bilir. bu dediğim şey semt semt içindir. Eğer lokasyon kapalı olsa bile türkiye konumunu yiye bulur. Çünkü her ülkenin kendine has ip blokları var. Sadece bir ip numarasına bakarak bu ip nin hangi ülkeye ait olduğunu google bilir.

Ha birde bu lokasyonla falan filan uğraşma lokasyonla alakası yok. Sadece ve sadece googleyi kandırmaya çalış kilit nokta bu...

hocam ben bir taktik vereyim VMware Workstation kurun bilgisayarınıza üzerine de mac osx kurun. safari tarayıcı kullanın ve ccleaner yükleyin. googleye ait hiçbir uygulama ve program yüklemeyin. Böyle açmayı deneyin. Yada elinizde iphone telefon varsa ondan direk safari tarayıcıdan açın. fakat telefonda hiçbir şekilde googleye ait uygulama olmasın. konum bilgisini de kapatın. Eğer bu yötemde telefon doğrulama isterse tek sebep ip blogundandır. Çünkü aynı ip blogundan üst üste hesap açıldımı google güvenliği devreye giriyor. Eğer ip bloğnu değiştirrseniz istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz.

Son düzenleme:
hocam ben bir taktik vereyim VMware Workstation kurun bilgisayarınıza üzerine de mac osx kurun. safari tarayıcı kullanın ve ccleaner yükleyin. googleye ait hiçbir uygulama ve program yüklemeyin. Böyle açmayı deneyin. Yada elinizde iphone telefon varsa ondan direk safari tarayıcıdan açın. fakat telefonda hiçbir şekilde googleye ait uygulama olmasın. konum bilgisini de kapatın. Eğer bu yötemde telefon doğrulama isterse tek sebep ip blogundandır. Çünkü aynı ip blogundan üst üste hesap açıldımı google güvenliği devreye giriyor. Eğer ip bloğnu değiştirrseniz istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz.

teşekkürler deniyorum,iphonu olmayanlar ne örecek bilemiyorum ,teşekkürler bu fikriniz ve yardımınız için :)

edit : [MENTION=15032]yns002[/MENTION] hocamızın yöntemiz %100 çalışıyor deneyebiliriz çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
teşekkürler deniyorum,iphonu olmayanlar ne örecek bilemiyorum ,teşekkürler bu fikriniz ve yardımınız için :)
hocam iphone yoksa bilgisayarınıza VMware Workstation kurun. android telefon ve tablet kullanmayın. bunların hepsi google ürünü. apple ile google şuan birbiriyle rekabet halinde. apple nin bilgilerini google ile paylaşacağını sanmıyorum. Yani hesap açarken apple ürünü kullanmaya çalış. google den uzak durmaya bak.

edit : [MENTION=15032]yns002[/MENTION] hocamızın yöntemiz %100 çalışıyor deneyebiliriz çok teşekkürler :)
Ben de şimdi android ile deniyorum baidu tarayıcı yükledim, her seferinde mobil veri kapatıp açarak uygulamanın verisini siliyorum. 15 taneden 2 tane istedi telefon doğrulaması. Yani 10da 9 :)

Telefon onayına takılmadan kanal açmayı ie üzerinden halledebilen birisi nasıl yaptığını pm üzerinden anlatabilir mi ?

Telefon onayına takılmadan kanal açmayı ie üzerinden halledebilen birisi nasıl yaptığını pm üzerinden anlatabilir mi ?
Kimse anlatmaz kardesim.Gecen bi kac kanal saticisina mesaj attim yardim istedim bu konu hakkinda basta Hocam dedim Buyrun ayagi cekiyolar sonra boyle boyle bi sey soyler misiniz dedim cevap yazma geregi bile duymadilar sagolsunlar.Soylemiyorum kardesim onemli bi bilgi de gec cevap vermemek fazla egoya giriyor.Bu saatten sonra bu forumda kimse kimseye yardim etmez.Birak maddi yonunu bilgi paylasimi acisindanda,eskiden nelere yardim yapiliyodu bilgi paylasimi boldu.Simdi son 10 konuya bakiyorum 3 u kanal satisi 4 u diger satis konusu sadece 3 konu kaliyo onada bi giriyorum biri biriyle tartisiyor.Adam bisey yaziyor konuyu hortlartma diyor daha konu hortlatmanin ne oldugunu bilmeden.En fazla 10 saniyesini alir ya bi konuya girip son mesaja bakmak,gir bak umdugun bisey yoksa cik kardesim yazmak zorundamisin ? Kendi aklina gore digerini uyariyi ama kendisi postun alasini kasiyo.Uyelikler aldi basini gidiyor hergun yeni birileri ondan sonra neden butun konularda tartisma var.
Neyse,kusura bakmayin uzun yazim icin,gerci simdi biri de cikar bana der konu hortlatiyon post kasiyon bos konusuyon diye :)

mailciler kullandıkları taktikleri anlatacagını sanmıyorum onlarda yayılır yöntem çöp olur endişesiyle soylemiyorlar en iyisi kendin bulmaya çalış hocam vmware dene android dene farklı tarayıcılar dene farklı temızleme aracları dene ancak o sekılde bulabılırsın

Hocam Konuyu Açan Olarak

editlediğiniz alanı biraz daha açıklayıcı anlatın lütfen maddeler halinde. herkes bilgisi dahilinde bir şeylere soyunsun. Madem siz denediniz ve başardınız. Şu başarı yolunu "bir satırlık bir cümle ile değilde" detaylı anlatırsanız kendi adıma sevinirim.

editlediğiniz alanı biraz daha açıklayıcı anlatın lütfen maddeler halinde. herkes bilgisi dahilinde bir şeylere soyunsun. Madem siz denediniz ve başardınız. Şu başarı yolunu "bir satırlık bir cümle ile değilde" detaylı anlatırsanız kendi adıma sevinirim.

hocam iphone ile çerezleri sildim ,ip değiştirdim ve açtım ilkinde açabildim ama telefonadn bile doğrulaam istedi ikincisinde :/

Kimse anlatmaz kardesim.Gecen bi kac kanal saticisina mesaj attim yardim istedim bu konu hakkinda basta Hocam dedim Buyrun ayagi cekiyolar sonra boyle boyle bi sey soyler misiniz dedim cevap yazma geregi bile duymadilar sagolsunlar.Soylemiyorum kardesim onemli bi bilgi de gec cevap vermemek fazla egoya giriyor.Bu saatten sonra bu forumda kimse kimseye yardim etmez.Birak maddi yonunu bilgi paylasimi acisindanda,eskiden nelere yardim yapiliyodu bilgi paylasimi boldu.Simdi son 10 konuya bakiyorum 3 u kanal satisi 4 u diger satis konusu sadece 3 konu kaliyo onada bi giriyorum biri biriyle tartisiyor.Adam bisey yaziyor konuyu hortlartma diyor daha konu hortlatmanin ne oldugunu bilmeden.En fazla 10 saniyesini alir ya bi konuya girip son mesaja bakmak,gir bak umdugun bisey yoksa cik kardesim yazmak zorundamisin ? Kendi aklina gore digerini uyariyi ama kendisi postun alasini kasiyo.Uyelikler aldi basini gidiyor hergun yeni birileri ondan sonra neden butun konularda tartisma var.
Neyse,kusura bakmayin uzun yazim icin,gerci simdi biri de cikar bana der konu hortlatiyon post kasiyon bos konusuyon diye :)

Aynen, dediklerinizin hepsine katılıyorum zaten mesajı yazarken PM geleceğini hiç beklemiyordum ama yine bir şansımı deneyeyim dedim daha önce bilenlere mesaj attığım halde cevap gelmedi, cevap göndermeye tenezzül bile etmiyorlar, ayrıca r10 da konularda geçiyor da geçiyor ytparayı kötülüyorlar artık eskisi gibi değil herkesin işini gücü bir şey satmak diye gerçekten doğru söylüyorlar durum vahim, önceki postlarım da yazdığım gibi eski ortam kalmadı geçecen seneki ortam çok iyiydi şimdi yöneticilerde çok konu siliyor ben forumlarda öyle kolay konu silen görmedim ama burada hep siliniyor, birisi önemli bir bilgi paylaşıyor sonrasında işine gelmeyenler şikayet ediyor konu hooop silindi bazen diyorum tüm forumu yedekleyen bir script yazayım her konuyu her postu yedeklesin, böyle devam ederse yapıcam galiba uzun lafın kısası forum için en iyi söz "her koyun kendi bacağından asılır."

Edit: Konuya gelirsek, firefox gizli moddan girince onay istemiyor isteyenler öyle deneyebilir galiba mantığı andorid deki opera mini gibi bir şey, kendine özel proxy kullanıyor olabilir.

Son düzenleme:
[MENTION=10080]yugocu[/MENTION] evet aynı fikirde olduğum bi arkadaş daha ,adminlerin bunlara artık bi dur demesin gerekiyor.

Tecrübelerime göre birkaç önerim olacak;

-Sanal PC üzerinde windows ya da mac os kurun chrome dışında bir tarayıcı kullananın. -Hesap açarken analytics, adworks vb. gibi hizmetler üzerinden hesap açın.
-Hesap açarken doğal olun. Aceme bir internet kullanıcısı gibi davranın. :) (Google, üyelik formunu kaç sn.de doldurduğunuzu, mouse konumlarını vs. gibi şeyleri kayıt ediyor. Onun için bot gibi davranmayın.)
-Her IP'den günün farklı zamanlarında max. 3 hesap açın. Fazlası sakıncalı, riske girmeyin.
-Hesap açtıktan sonra hemen youtube girip kanal oluşturmayın. Bekleyin aradan biraz zaman geçsin.

Daha birkaç ayrıntı daha var ama bu kadar bilgi yeterli. Bu işin sırrı tecrübe. Deneme yanılma ile sizde kendi yönteminizi bulabirsiniz. Olmadı kendinizi Google'ın yerine koyun. Siz olsanız ne gibi önlemler alırdınız. Kısaca
beyin fırtınası yapın. :)

Tecrübelerime göre birkaç önerim olacak;

-Sanal PC üzerinde windows ya da mac os kurun chrome dışında bir tarayıcı kullananın. -Hesap açarken analytics, adworks vb. gibi hizmetler üzerinden hesap açın.
-Hesap açarken doğal olun. Aceme bir internet kullanıcısı gibi davranın. :) (Google, üyelik formunu kaç sn.de doldurduğunuzu, mouse konumlarını vs. gibi şeyleri kayıt ediyor. Onun için bot gibi davranmayın.)
-Her IP'den günün farklı zamanlarında max. 3 hesap açın. Fazlası sakıncalı, riske girmeyin.
-Hesap açtıktan sonra hemen youtube girip kanal oluşturmayın. Bekleyin aradan biraz zaman geçsin.

Daha birkaç ayrıntı daha var ama bu kadar bilgi yeterli. Bu işin sırrı tecrübe. Deneme yanılma ile sizde kendi yönteminizi bulabirsiniz. Olmadı kendinizi Google'ın yerine koyun. Siz olsanız ne gibi önlemler alırdınız. Kısaca
beyin fırtınası yapın. :)

ah Google kadar olabilsem deneyeceğim biraz daha :) söylemek isterseniz pm daima açık hocam bu arada :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri