Gmail acma Telefon onay sorunu

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar textnow ve bu tarz sitelerden numara alıyorum fakat her aldıgım numarada bu telefon bircok kez kullanmıs diyor ve mail acamıyorum acaba bu sorunuma yardım edebilecek bir arkadas var mı ?

K7 Signup

Bu siteye girin, pin kısmına 1234 yazın, alttaki seçeneklere hiç dokunmadan güvenlik doğrulamasını girin. Size bir amerikan numarası verecek. O numarayı doğrulamaya girin, aralarındaki - işaretlerini kaldırmayın. Direk yapıştırın numarayı kutucuğa. Mesajı sesli olarak isteyin, 2-3 dk içinde üye olduğunuz maile ses dosyası gelecek onu dinleyin yazın. Aynı numarayla 2 farklı hesaba doğrulama yapabilirsiniz. Aynı mail adresiyle tekrar tekrar üye olabilirsiniz.

K.gelsin.

daha sonra tekrar dene belkide geçici bir sorun vardır.

gecici degil sorun hep öyleydi bende nedense olmuyor

---------- Mesaj saat 17:33:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:23 civarında gönderildi. ----------

K7 Signup

Bu siteye girin, pin kısmına 1234 yazın, alttaki seçeneklere hiç dokunmadan güvenlik doğrulamasını girin. Size bir amerikan numarası verecek. O numarayı doğrulamaya girin, mesajı sesli olarak isteyin, 2-3 dk içinde üye olduğunuz maile ses dosyası gelecek onu dinleyin yazın. Aynı numarayla 2 farklı hesaba doğrulama yapabilirsiniz. Aynı mail adresiyle tekrar tekrar üye olabilirsiniz.

K.gelsin.

yaptım orayı ben ama alttaki bi secenege dokunmustum ondan sanırım maile gelmedi. ve nedense burasıda sms isterken cok kullanılmıs dedi fakat normal ses olarak atmıstı oda maile gelmedi. her iki tanede yeni acmak falan biraz zahmetli degilmi text nowda arkadaslar pes pese yapıyor ama birtek bende olmuyor halbuki herseyde dogru yok mu o tarz bir site ?

gecici degil sorun hep öyleydi bende nedense olmuyor

---------- Mesaj saat 17:33:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:23 civarında gönderildi. ----------

yaptım orayı ben ama alttaki bi secenege dokunmustum ondan sanırım maile gelmedi. ve nedense burasıda sms isterken cok kullanılmıs dedi fakat normal ses olarak atmıstı oda maile gelmedi. her iki tanede yeni acmak falan biraz zahmetli degilmi text nowda arkadaslar pes pese yapıyor ama birtek bende olmuyor halbuki herseyde dogru yok mu o tarz bir site ?

Valla başka siteleri bilmiyorum ben hep buradan doğruluyorum 2 dk mı almıyor.

eğer tek hesap yapacaksınız ücretsiz onay yapayım size.

1 hafta kadar önce k7 ile kanal açtım sıkıntısız tüm kodu dinleyebiliyordum. Fakat demin kanal açmaya çalıştığımda sadece 4 saniyelik bir ses kaydı vardı. Hiçbir rakam söylenmiyordu. Acaba google bu sisteme engel olması için bir algoritma mı geliştirdi? Demin defalarca denedim k7'ye sadece 4 saniyelik ses kaydı geliyor dolayısıyla rakam duyulmuyor, bir tek "Hoşçakalın" dediğini duyabiliyorum :).

arkadaslar k7de aynı sekilde bu numara bircok kez kullanılmıs diyor

k7 benzeri baska bir site yok mu? arasitriyorum suan ama bulamadim.

Hotmail maili ile k7'ye üye olun, gmail belliki ses dosyasını eksik aktarıyor, alıyor. Hotmail ile üye doğrulamayı başardım ben, bi deneyin isterseniz. Hotmail ile k7 ye üye olun.

k7 4 rakam söylemeye başladı sorun var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri