Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha sonra tekrar dene belkide geçici bir sorun vardır.
K7 Signup
Bu siteye girin, pin kısmına 1234 yazın, alttaki seçeneklere hiç dokunmadan güvenlik doğrulamasını girin. Size bir amerikan numarası verecek. O numarayı doğrulamaya girin, mesajı sesli olarak isteyin, 2-3 dk içinde üye olduğunuz maile ses dosyası gelecek onu dinleyin yazın. Aynı numarayla 2 farklı hesaba doğrulama yapabilirsiniz. Aynı mail adresiyle tekrar tekrar üye olabilirsiniz.
K.gelsin.
gecici degil sorun hep öyleydi bende nedense olmuyor
---------- Mesaj saat 17:33:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:23 civarında gönderildi. ----------
yaptım orayı ben ama alttaki bi secenege dokunmustum ondan sanırım maile gelmedi. ve nedense burasıda sms isterken cok kullanılmıs dedi fakat normal ses olarak atmıstı oda maile gelmedi. her iki tanede yeni acmak falan biraz zahmetli degilmi text nowda arkadaslar pes pese yapıyor ama birtek bende olmuyor halbuki herseyde dogru yok mu o tarz bir site ?
k7 de sesli onaylar eksik sayıyla geliyor ya )))
Muhtemelen duyamadığınız, anlayamadığınız sayı "0" (sıfır). Türkçe de aradığı oluyor.
sadece 3 yada 4 sayı söylüyor,bana denk geldi yada bilemiyorum
arkadaslar k7de aynı sekilde bu numara bircok kez kullanılmıs diyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.