gmail açma yardım

1597531233

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gmail açamıyorum onaylayamıyorum telefon istiyor herkese soruyorum 3cx diyo ama 1 kişide anlatmıyo geziyorum hep eski sürümler eski videolar onları deniyorum olmuyo yok mu anlatacak 1 kişi ya ytpara yardım lütfen 1 haftadır 3 tane mail açamadım...

Hocam android telefonun varsa onunla açabilirsin

Googleden gmail hesabı kurucaksın o zaman telefon onaylama istemiyor. Mobil veriyi kapat yeniden aç modem reslenmiş gibi oluyor.

Googleden gmail hesabı kurucaksın o zaman telefon onaylama istemiyor. Mobil veriyi kapat yeniden aç modem reslenmiş gibi oluyor.

telefona kayıtlı mail adresim var sıkıntı olmaz mı ? bide onay istemese bile youtube istiyck illa ki karşıma çıkck o onay öyle degil mi ?

O zaman tabii çıkacak. Telefona kayıtlı olanı sil çünkü yeni oluşturuyosun

Ben androidden açıyorum daha kapanan olmadı öncesinde pc den açtıklarımdan %80 kapanmıştı. Sonra pc dende açma yöntemini buldum ama android daha kolay ve kapanma yok.

+15 de hertür numara işe yarıyor kabul etmeme yok, kabul etmediği zaman kara günün geldiği gündür.

Ben androidden açıyorum daha kapanan olmadı öncesinde pc den açtıklarımdan %80 kapanmıştı. Sonra pc dende açma yöntemini buldum ama android daha kolay ve kapanma yok.

+15 de hertür numara işe yarıyor kabul etmeme yok, kabul etmediği zaman kara günün geldiği gündür.

peki sen android ile nasıl açıyosun daha dogrusu nasıl onaylıyosun ne kullanıyosun ?

Android ile açıyorum 3,4 gün bekledikten sonra pc den girip 3cx yada önceden arkadaşın belirttiği android uygulamalarından biri ile doğruluyorum

hepsini kullanırım bazen biri sorunlu olyor diğeri çalışıyor. Ben textfree freedom kullanıyodum ama 2 haftadır hesap açmıyorum şuanki drumu bilmiyorum

Android ile açıyorum 3,4 gün bekledikten sonra pc den girip 3cx yada önceden arkadaşın belirttiği android uygulamalarından biri ile doğruluyorum

hepsini kullanırım bazen biri sorunlu olyor diğeri çalışıyor. Ben textfree freedom kullanıyodum ama 2 haftadır hesap açmıyorum şuanki drumu bilmiyorum

3cx nasıl kullanılıyor onu bulamadım bi türlü ya anlatımlara baktım onlar eski videolar eski sürüm sen nasıl yapıyosun 3cx i indirdim kurdum bilgisayara

Hocam bende konulara baka baka yapıyordum bişi değiştiğini sanmıyorum üyelik al optionsan user id secret filan programda yerine yapıştır tamam. Tek değişik olan sesin gelmesi için mikrofonun kurulu olması gerekir. Resimli anlatım olan konular vardı onlara bakın.

3cx nasıl kullanılıyor onu bulamadım bi türlü ya anlatımlara baktım onlar eski videolar eski sürüm sen nasıl yapıyosun 3cx i indirdim kurdum bilgisayara

eski video eski sürüm demişsinde zaten çalışan sistem 3cx.. Orada ne anlatıyorlarsa o fazlası yokki.. Buradaki konularda herşey var mail açmak için.. Burada kimse çıkıp anlatmaz forumda herşeyin çaresi varken.. Bir mail açmak bu kadar zor değil ki 3cx le zaten onay yapamıyorsan ki en kolayı odur digerlerini hiç yapamazsın :(

eski video eski sürüm demişsinde zaten çalışan sistem 3cx.. Orada ne anlatıyorlarsa o fazlası yokki.. Buradaki konularda herşey var mail açmak için.. Burada kimse çıkıp anlatmaz forumda herşeyin çaresi varken.. Bir mail açmak bu kadar zor değil ki 3cx le zaten onay yapamıyorsan ki en kolayı odur digerlerini hiç yapamazsın :(

anlatılan videolardakilerin aynısını yaptım ama 3cx e giriş yapamıyorum online olmuyo

anlatılan videolardakilerin aynısını yaptım ama 3cx e giriş yapamıyorum online olmuyo

O zaman aynen yapmamışsın demek ki o 3cx teki hesap kaydı yaptığın bir tane hesabın ekran görüntüsünü at nerde yanlış yapıyorsun bilelim
Ayrıca eski versiyon kurulu değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri