Gmail alırken dikkat

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
bu arada arkadaşlar size yine bir tecrübe ve çok sağlam bir varsayımdan daha bahsedeyim.. neden ALT kanal çalışanların kanalları hep sağlam duruyor? bunun nedeni de biz gmail satın alıyoruz böyle sıkıntılar yaşanıyor ancak alt kanal çalışanlar gmail satın alsa bile ALT kanalı kendisi oluşturduğu için ve +15 için onayını kendisi yaptığı için spam olarak algılanmıyor ve onlar halen ayakta duruyor..

oldum olası gmail satanların yardımcıyla işlerini halletmelerini istemem.bir çok yanlış durumun oluşacağı mail gibi ciddi bir işte tek çalışanları tercih ederim.

oldum olası gmail satanların yardımcıyla işlerini halletmelerini istemem.bir çok yanlış durumun oluşacağı mail gibi ciddi bir işte tek çalışanları tercih ederim.
çalıştığın ve memnun kaldığım kimdir hocam? pmden de söyleyebilirsin sorun olacaksa

Satın aldığım kanalar sağlam duruyor daha kapanan yok ama acunun yazdığı gibi alfebetik değil karışık

Evet arkadaslar olay tamamen maillerle alakali
Birebir ayni islemleri yaptigim iki mail grubundan biri komple gitti
Digerinde ise hic bir sorun yok
Tamamen sirali maillerle alakali
Bu mail satan arkadaslarin yardimcilariyla bi gorusme yapmalari lazim bence

Arkadaşlar illa mail almak zorunda değilsiniz biraz kendiniz uğraşın.. Bir sürü yardımcı eklenti var bu konuda..

Ben tek çalışıyorum ama kendime :)

Arkadaslar kendimden örnek verecek olursam ben vpn gibi proxy programları kullanılmasına izin vermiyorum tüm hesaplar Türkiye iplerinden açılıyor. Bu durumun isim benzerliğinden yaşandığını da düşünmüyorum. Bundan böyle ben satış yapmayı düşünmüyorum açıkçası en son olay bize patladığından. mixnewss yapar yapmaz bilmiyorum kendisiyle uzun uzadıya görüşme fırsatım olmadı (hastanedeyim birazdan ameliyata alınacağım o yüzden) ancak kendisi gmail açacaklara bir kaç ufak tavsiyem var yararı olur olmaz bilmiyorum ancak denemenizdenfayda var.
1)İlk önce bir gmail açıp birkaç mail atın
2)ertesi gün youtube giriş yapıp birkaç kanala abone olup yorum yapın.
3)3.gün ise video yükleyin şahsen artık kendim için açtığım gmaillerde bu yolu izlemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
işte YT eksiğini kapatmış ve sonuç hüsran..

benim anlamadığım olay şu, kanalda sadece şifre değişikliği yaptım o kadar başka da birşey yapmadım. SPAM'dan bilmem ne deyip askıya alındı diyor. İşlem yapılmayan bir kanal için neden böyle bir askıya alınma geliyor ki.

Arkadaslar kendimden örnek verecek olursam ben vpn gibi proxy programları kullanılmasına izin vermiyorum tüm hesaplar Türkiye iplerinden açılıyor. Bu durumun isim benzerliğinden yaşandığını da düşünmüyorum. Bundan böyle ben satış yapmayı düşünmüyorum açıkçası en son olay bize patladığından. mixnewss yapar yapmaz bilmiyorum kendisiyle uzun uzadıya görüşme fırsatım olmadı (hastanedeyim birazdan ameliyata alınacağım o yüzden) ancak kendisi gmail açacaklara bir kaç ufak tavsiyem var yararı olur olmaz bilmiyorum ancak denemenizdenfayda var.
1)İlk önce bir gmail açıp birkaç mail atın
2)ertesi gün youtube giriş yapıp birkaç kanala abone olup yorum yapın.
3)3.gün ise video yükleyin şahsen artık kendim için açtığım gmaillerde bu yolu izlemeyi düşünüyorum.

bu arada sizden aldığım kanallar gidiyor hocam.

Son düzenleme:
benim anlamadığım olay şu, kanalda sadece şifre değişikliği yaptım o kadar başka da birşey yapmadım. SPAM'dan bilmem ne deyip askıya alındı diyor. İşlem yapılmayan bir kanal için neden böyle bir askıya alınma geliyor ki.
gmail satın aldığın gmail ise sıralı isimler ya da klasik şifreler ya da klasik sıralı gmaillerdendir.. illa sadece sana verilenlere göre değerlendirme o sıranın diğer gmaillerini de başkasına satmışlardır :)

isimler güzelmiş :D
en iyisini ben yapıyorum kendim açıyorum manuel dolduruyorum çok şükürde kazanıyorum
az video az kanal kafa rahat sağlam para

Benimde satın aldıklarımının 2 tanesi patlak çıktı değişim yaptılar ilerde seri kapanma olurmu bekleyip göreceğiz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu durumla ilgili her şeyi de mail açanlara atmamak lazım. google da gün geçtikçe daha da sıkılaştırıyor sistemi. ben de forumdaki mail satan arkadaşların bir çoğu ile çalıştım. bazıları dediğiniz gibi sıralı atıyordu ve alt kanal dahi açamıyordum. onlarla çalışmayı bıraktım. ama düzgün çalışan tr ip ile açan arkadaşlardan bile aldığım gmail hesaplarında artık kanal açarken patlama ile karşılaşmaya başladım (özellikle dünden beri) . bu durumun biraz da google ın denetimi sıkılaştırmasına bağlıyorum ben açıkçası.

gmail satın aldığın gmail ise sıralı isimler ya da klasik şifreler ya da klasik sıralı gmaillerdendir.. illa sadece sana verilenlere göre değerlendirme o sıranın diğer gmaillerini de başkasına satmışlardır :)

gün itibari ile 5 kanal daha gitti. ne yapmalıyım bilmiyorum. kanalları aldığım arkdaşa yazdım skype'ten ama cevap gelmedi. gerçi gelsede youtube kıyım yaptı diyecek.

gün itibari ile 5 kanal daha gitti. ne yapmalıyım bilmiyorum. kanalları aldığım arkdaşa yazdım skype'ten ama cevap gelmedi. gerçi gelsede youtube kıyım yaptı diyecek.

hocam hemen kendin bir gmail aç ve alt kanal oluştur devam et ben dün akşam öyle yaptım bakalım bu akşam kapanmazsa bu yöntem işe yarıyor demektir.. ben satın aldığım gmailler 24 saat içinde kapanıyor çünkü bakalım bu akşam ne olacak

hocam hemen kendin bir gmail aç ve alt kanal oluştur devam et ben dün akşam öyle yaptım bakalım bu akşam kapanmazsa bu yöntem işe yarıyor demektir.. ben satın aldığım gmailler 24 saat içinde kapanıyor çünkü bakalım bu akşam ne olacak

bugüne kadar hiç alt kanalla çalışmadım.gece bi ara kanallardan birisiyle alt kanal açayım dedim,bilmeyince çok ugraştırıyor bu işler :D yalnız merak ettigim bişey var.ana kanal mn ye baglıydı,alt kanal içinde freedom a başvurdum.bu bi sorun çıkarıcak mı merak ediyorum :p

bugüne kadar hiç alt kanalla çalışmadım.gece bi ara kanallardan birisiyle alt kanal açayım dedim,bilmeyince çok ugraştırıyor bu işler :D yalnız merak ettigim bişey var.ana kanal mn ye baglıydı,alt kanal içinde freedom a başvurdum.bu bi sorun çıkarıcak mı merak ediyorum :p

alt kanalı özelleştir yani ona özel şifre atamalısın.. o zaman bağımsız olur.. partner işini bilemem :)

Hiç bir sorun çıkmaz alt kanalın plus bağlantısı ve şifresi elinde olsun yeterli :)

Hiç bir sorun çıkmaz alt kanalın plus bağlantısı ve şifresi elinde olsun yeterli :)

davet gelmiş,kanalın google + sayfası ve şifresi var elimde şimdi.onla youtube a giriş yaptım ama davetin oldugu sayfada "Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın." diyor.başvurdum,davet geldi ve o arada bu işlemi yaptım diye mi böyle oldu yoksa normali mi bu?ana kanaldan girip daveti kabul ettim,partnere girdim ama daha sonrakilerle ilgili bilgim olsun diye soruyorum hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri