Gmail Dükkanı

• Kullanıcı mert0507
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
İki tarafda sorularıma yanıt versin..

7 Gün İçinde Kapanan Boş Ve Giriş Yapılmamış Kanalların Değişimini Sağlıyoruz Üstelik Üzerine %25 Koyuyoruz Yani 50 Kanal Aldınız 20 Tanesi Kapandı İadesi 25 Adet Olarak Yapılıyor
Konuda bu şekilde tahüt vermişsin peki;
Hocam senden aldığım 100 kanaldan benim kullandığım 80 kanaldan 70 civarı kanal kapandı, gariban bir arkadaşıma hediye ettiğim yaklaşık 20 kanaldan da 2 tanesi kapanmış 6-7 tane civarını da kullanmamış geri kalan 10 tanesini de 1 haftadır kullanıyor onlarda da kapanma bekliyorum. 2 yıldır 4 arkadaşla uğraşıyorum bu işle kimsenin konusunu baltalamadım böyle bir niyetim de yok ama acaba hızlı açtın kanalları yetiştirmek için ondan mı sorun çıktı? Çok araştırdım acaba benim hatam mı diye diğer kanallarım da bir sorun yok inan.
Maduriyetin bu şartlar altındamı oldu ?

Konu ile ilgili yorum yapmayın lütfen, anlatmak istediğinizi ben anladım. @TDWeb

sana mı soracam boşu doluyu istediği mi düşünür yazarım.
burdaki amaç konu baltalamaksa iyi gidiyorsun ;) adamın satış yapıp ekmek kazandığı konuda ne diye saçma sapan yorum yaparsınki ? ister android ister başka yerden açar ortada bi mağduriyet varsa o satıcıyla alıcı arasındadır ki onuda hallederler senin bu mesajı yazmandaki amaç ne ?

İki tarafda sorularıma yanıt versin..

Konuda bu şekilde tahüt vermişsin peki;

Maduriyetin bu şartlar altındamı oldu ?

Konu ile ilgili yorum yapmayın lütfen, anlatmak istediğinizi ben anladım. @TDWeb

Yok hocam geneli öyle değil zaten kanalları almamın üzerinden bir haftadan fazla geçti. o şartlar da olan kanalım da oldu da önemsemedim yazmadım arkadaşa. İnanın bana kanal vermesi gibi bir amacım yok sadece sordum. aynı zamanlar da çalıştığım başkalarından aldığım mailler de problem yaşamadım mağduriyetimin sebebini öğrenmek istedim. zaten konuya geç yorum yazmamın sebebi de gerçek sebebini bulmaya çalışmaktı yoksa daha evvelden de yazabilirdim. Teşekkür ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Kanalları 17.12.2014 Tarihinde teslim ettim.

Hocam ben kanallarım kapandığın da bekledim gerçek sebebini bulmak için bence bana tarih vermeyin. Bekledikçe işlem yapmadıkça sizin kanallarınız kapandı. yoksa bu zamana kadar yazmak için beklemezdim emin olun.

@jacob madur olmadığını kendisi belirtti,

Konuya kimse mail alım satımından başka bir yorum yapmasın, alıcı ve satıcı arasında herhangi bir problem olmadığı anlaşılmıştır.

Lütfen mailları alırken verilen tahütlere bakarak ticaretinizi yapın, eğer konuda herhangi bir usulsüzlük görülürse sadece report edin tartışma çıkaracak tavırlar içinde bulunmayın.

Yok hocam geneli öyle değil zaten kanalları almamın üzerinden bir haftadan fazla geçti. o şartlar da olan kanalım da oldu da önemsemedim yazmadım arkadaşa. İnanın bana kanal vermesi gibi bir amacım yok sadece sordum. aynı zamanlar da çalıştığım başkalarından aldığım mailler de problem yaşamadım mağduriyetimin sebebini öğrenmek istedim. zaten konuya geç yorum yazmamın sebebi de gerçek sebebini bulmaya çalışmaktı yoksa daha evvelden de yazabilirdim. Teşekkür ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Hocam ben kanallarım kapandığın da bekledim gerçek sebebini bulmak için bence bana tarih vermeyin. Bekledikçe işlem yapmadıkça sizin kanallarınız kapandı. yoksa bu zamana kadar yazmak için beklemezdim emin olun.

Eğer kapandığı zaman direk bana bildirseydiniz iade veya değişim yapardım.

30 kanal daha teslim alındı

60 kanal siparişi vermiştik teslim almıştık yazmayı unutmuşum :) hızlı ve sorunsuz bir alışveriş.

arkadaştan 100 kanal aldım az önce bu saatte bile çok ilgilendi. 1 aydır da devamlı 20 30 kanal alıyorum daha kapanmadı gerçekten tebrikler hocam

20 tane daha sipariş verildi :)

hepsi kapanıyor kanalların sakın almayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri