Gmail e girebildiğim halde Adsese Giremiyorum!

nightmare84

Kayıtlı Üye
Ödemelerden 1 gün önce bu yapılır mı? Adsese hesabıma erişemiyorum. G mail de herhangi bir uyarı yok. Karşılaştığım mesaj aşağıdadır. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today.

google ayarlarından erişimlere bak...senden başka bir giriş kayıtlıysa adsense hesabın çalınıp ,başka maile yöneticilik verilip,senin mailin yöneticiliği kaldırılmış olabilir.başka türlü adsense yok demez.ya da maili karıştırıp ,yanlış maile bakıyorsun.

Adsense hesabınız çalınmış olabilir. Mailinize bağlı bir adsensein olmadığını gösteriyor o mesaj. Başka bir yönetici var mıydı hesapta? Maillerinizi bi kontrol edin başka bir maile yöneticilik verilmiş mi..

korku dolu 24 saate girmiş bulunuyoruz:(

Ödemelerden 1 gün önce bu yapılır mı? Adsese hesabıma erişemiyorum. G mail de herhangi bir uyarı yok. Karşılaştığım mesaj aşağıdadır. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today.

son durum nedir?

Normalde yarın ödeme gelmiyor muydu adsense için?
Ayrıca browserda başka hesaba girilmiş olduğunda o hatayı arada bende alıyorum

Malesef arkadaşlar gizli sekme de denedim 2 aşamalı doğrulama sisteminde adsense çalınabiliyor mu? Telefonuma mesaj geliyor ama adsense giriş ekranı gelmiyor tekrar giriş sayfasına atıyor.

Malesef arkadaşlar gizli sekme de denedim 2 aşamalı doğrulama sisteminde adsense çalınabiliyor mu? Telefonuma mesaj geliyor ama adsense giriş ekranı gelmiyor tekrar giriş sayfasına atıyor.

gmaile girebiliyorum diyosun orada varmı hocam şüpheli işlem mail ? şeye bak bide bi yer vardı orada hesaba girilen konumlar fln gösteriliyor oraya bak şüpheli bişey yoksa sorun sende :D

Adsenseleri kontrol ettim 3 PC 2 Cep telefonunda açık durumdalar herhangi bir sorun yok.

gmaile girebiliyorum diyosun orada varmı hocam şüpheli işlem mail ? şeye bak bide bi yer vardı orada hesaba girilen konumlar fln gösteriliyor oraya bak şüpheli bişey yoksa sorun sende :D

Hocam herhangi bir şüpheli giriş görünmüyor Farklı dns adreslerinden denedim sonuç yine aynı malesef. Normalde adsense kapatılsa mesaj gelmesi gerekir değil mi gmaile?

Hocam herhangi bir şüpheli giriş görünmüyor Farklı dns adreslerinden denedim sonuç yine aynı malesef. Normalde adsense kapatılsa mesaj gelmesi gerekir değil mi gmaile?

o zaman içerden birisi yaptı :D
pc den giriş yapacaklar şüpheli bu saatden sonra...
en son bu şekilde yazan biri yanlış maile baktığını söylüyordu,mailden eminsen bende merak ettim ne olduğunu ..

o zaman içerden birisi yaptı :D
pc den giriş yapacaklar şüpheli bu saatden sonra...
en son bu şekilde yazan biri yanlış maile baktığını söylüyordu,mailden eminsen bende merak ettim ne olduğunu ..

%100 eminim çünkü telefona giriş yapmak için msj geliyor hocam. Kodu girdikten sonra tekrar başa dönüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri