Gmail e girebildiğim halde Adsese Giremiyorum!

Google Hesap Özeti Kısmına bakın orada mail ad soyad adsense bilgileri fln var oradaki bilgilerinizi kontrol edin değişen bieşy var mı

Google Hesap Özeti Kısmına bakın orada mail ad soyad adsense bilgileri fln var oradaki bilgilerinizi kontrol edin değişen bieşy var mı

Herhangi bir değişiklik gözüme çarpmadı hocam. Bu durumu google a bildirebileceğim veya yardım alabileceğim bi yetkili yokmu?

Herhangi bir değişiklik gözüme çarpmadı hocam. Bu durumu google a bildirebileceğim veya yardım alabileceğim bi yetkili yokmu?

çalınma durumu şuan bence yok anormal hiç bir durum yok + ban da değil bu , bence siz tekrar tekrar denemelere devam edin. r10 da aynı sorunu yaşayıp 1 saat sonra giriş yapabilenler olmuş , geçici bir sorun gibi gözüküyor , adsense mail atsanız da bakalim ne zaman dönecekler muamma

çalınma durumu şuan bence yok anormal hiç bir durum yok + ban da değil bu , bence siz tekrar tekrar denemelere devam edin. r10 da aynı sorunu yaşayıp 1 saat sonra giriş yapabilenler olmuş , geçici bir sorun gibi gözüküyor , adsense mail atsanız da bakalim ne zaman dönecekler muamma

İnşallah dediğiniz gibi geçici bir problemdir.

Gmaile girince yukarda noktali yer var yt ye falan gecilen yer oraya tiklayim alta tumunu goster gibi birsey cikcak ona tikla ayri sayfa da googlenin tum hizmeteleri acilacak orada adsensede var oradan girmeyi dene hocam bide... Bazen gmaile linkle gecis yapinca sifre istiyo ordan girince sifre istemiyo belki seninde oradan girer adsenseye ..

Gmaile girince yukarda noktali yer var yt ye falan gecilen yer oraya tiklayim alta tumunu goster gibi birsey cikcak ona tikla ayri sayfa da googlenin tum hizmeteleri acilacak orada adsensede var oradan girmeyi dene hocam bide... Bazen gmaile linkle gecis yapinca sifre istiyo ordan girince sifre istemiyo belki seninde oradan girer adsenseye ..

Malesef hocam sonuç yine aynı :(

Mail adresleri nedir arkadaşlar yardım için kullanabileceğim?

Ödemelerden 1 gün önce bu yapılır mı? Adsese hesabıma erişemiyorum. G mail de herhangi bir uyarı yok. Karşılaştığım mesaj aşağıdadır. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today.

hocam benm de 2 adsensemde o şekilde uyarı veriyor. tekrar sign in deyip şifreni girdikten sonra adsense açılıyor. yönetici mailini felan değiştrdim gene aynı düzelme olmadı.ama anında hemen sign in dediğimde adsense açılıyor.

hocam benm de 2 adsensemde o şekilde uyarı veriyor. tekrar sign in deyip şifreni girdikten sonra adsense açılıyor. yönetici mailini felan değiştrdim gene aynı düzelme olmadı.ama anında hemen sign in dediğimde adsense açılıyor.

hocam ne yaparsam yapayım olmuyor valla kafayı yememek elde değil. Artık banka hesabından kontrol edeceğim. Para yatmazsa bi sıkıntı var demektir.

Mailde uyarı yok diyorsunda şifrelerini bilen biri yönetici atadıktan sonra gelen bilgilendirme maillerinide silmiş olabilir.

2 Aşamalı doğrulama açık olmasına rağmen çalınma ihtimali var yani adsense hesabın.

Adsense vds de filan devamı açıksa oradan girip değiştirmiş olabilirler.

Kendi masaüstünde açıkti hocam. Kaldı ki yönetici değişimi için de telefonuma msj gelmesi gerekmiyor mu tekrar ana sayfaya atıp şifre ekranı gelmesi lazım diye biliyorum.

Kendi masaüstünde açıkti hocam. Kaldı ki yönetici değişimi için de telefonuma msj gelmesi gerekmiyor mu tekrar ana sayfaya atıp şifre ekranı gelmesi lazım diye biliyorum.

Hayır öyle olmuyor direkt adsense sayfası açıksa oradan kendisine yönetici ekleyip daha sonra seni yöneticilikten kolayca atabiliyorlar. Bunun için vds filan aldıgınızda vds şifrelerini mutlaka değiştirin. Vds firmaları şifreleri standart birşey yapıp size veriyor. Bu firmalardan vds alan birisi şifreyi bildikten sonra diğer ipleri tarayıp vdslere girmeye çalışıyor girdiği vds de adsense açıksa kendisini yönetici ekleyip hesapları çalışıyorlar. Forumda böyle birçok kez adsense çalınması oldu. Vds kullanıyorsanız başlatta event viewer aratıp oradan vds e giren ip adreslerini bir kontrol edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri