Gmail Hesabım Çalındı(DOLANDIRILDIM)

melih1756

Kayıtlı Üye
özgün ve 250.000 abonesi olan kanalımı satın almak için yabancı birisi benimle iletişime geçti. whatsapptan konuştuk ve anlaştık. escrow.com üzerinden ödemeyi yaptı. siteyi ilk defa kullandığımdan whatsapptan escrow yetkilisiyim diye biri bana mesaj attı. amerikalı numara daha sonra haliyle hesabımı verdim. ve dolandırıldığımı 1 hafta sonra farkettim. kurtarma epostam ve telefon doğrulama numaralarım hepsi kalktı. kendi numarasını ekledi. hesabımı kurtarma şansım var mı? doğrulama işlemi yaptığı numarayı biliyorum kod gidiyor sadece şifreyi hiç bir türlü sıfırlayamıyorum.youtube desteğe yazdım.herhangi bir şüpheli etkinlik göremiyoruz diyor bildiğin dalga geçiyor benimle youtube

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

herhangi bi öneriniz var mı?
(kurtarma epostalarını ve telefon doğrulamasını biliyorum)

Öncelikle geçmiş olsun hocam, kendinize yapacağınız ilk iyilik kendini hakim, savcı, polis veya escrow yetkilisi gibi tanıtanlara inanmamak olacak. Kanalı para almadan teslim etmişsiniz herhangi birebir doğrulama almadan burada sizin ticari bir hatanız var, dolandırılma olaylarının en sık olduğu alanda buna dikkat etmeniz gerekiyordu.

Şuan için etkili pek bir öneri yok, teamyoutube'ye ulaşıp geçmişe ait tüm bilgilerinizi tarif edin ve şuan erişemediğini, başka hesaplarının da çalındığını vs gerçekçi olarak bildir, satmaya çalışıyordum vs deme takmazlar. Umarım sana bir kolaylık sağlarlar.

sağolun hocam yorumunuz için
yapan arkadaş tezgahı süper hazırlamış. bulduğum verilerede göre hintli biri
neyse yapılacak bir şey yok :(

250 bin aboneli ve özgün kanalınızı hesabınızda parayı görmeden nasıl teslim edebilirsiniz?
Olayı aynen bu şekilde onlara da (Youtube) aktardıysanız yapacak bir şeyleri yok.

hocam olay şöyle oldu siteyi ilk defa kullanıyordum. Benden escrow.com a üye olmamı istedi. bende siteyi araştırdım. güvenilir bir site olduğunun kanıtına vardım.
daha sonra parayı siteye gönderdiğine dair ss gönderdi. hemen escrow sitesinden mailime bildirim geldi. yani ben öyle sanıyordum. maili gönderen oymuş meğersem daha sonra whatsapptan escrow çalışanıyım emaneti tamamlamak için bilgileri istedi. derken o an düşünmeye fırsatım olmadan verdim. ve 1 hafta bekletti ki numaramdan hesabımı kurtaramıyım diye nasıl kandım buna bilmiyorum. forumdaki arkadaşların başı yanmasın dikkatli olsun :(

https://prnt.sc/8Jgzs6PX_M-Z
https://prnt.sc/IFXaLyUKmHna

konuyla alakasız hocam 250 bin aboneli kanalınızı 4500 dolara mı satmayı düşündünüz? yok 4500 dolara satıyorum diye kanalı verdiyseniz zaten siz adamı dolandırmayı düşünmüşsünüz. milyon aboneli kanallar o para etmiyor

para kazanması açık ve aylık bana zaten 40k bırakıyordu hocam gayet normal bir fiyat...

para kazanması açık ve aylık bana zaten 40k bırakıyordu hocam gayet normal bir fiyat...

Şimdi o 40 k yı yeniden kazanmak için neler yapacaksın düşünsene bir kere
Geçmiş olsun kanalı alma şansın yok anca kapattırabilirsin

Öncelikle Geçmiş olsun, Kanalınızı kurtarmak oldukça kolay...

Yöntem şu;
Durumu anlatan bir Twitt atıyorsunuz ( İngilizce Olarak yazın, bilmiyorsanızda bilen birine düzgünce yazdırın) @TeamYouTube etiketliyorsunuz. TeamYouTube size özel mesaj yoluyla ulaşana kadar bunu günde 2 defa tekrarlayın.
Size dönüş yaptıklarında size özel bir link gönderecekler, Bu linkteki her alanı eksiksiz ve düzgün bir şekilde girdikten sonra yetkililerin incelemesini bekleyin.
Bu şekilde ben 2 kanal aldım, arkadaşımında bir kanalını bu yöntem ile kurtardık.

Kanal alanlarda bu konuya dikkat etsin. Bu yöntemle kanallara çöken çok oluyor. Bilindik tanındık kişilerle ticaret yapmaya özen gösterin.

250.000 aboneli ve ayda 40.000 TL kazanan kanalı 4.500$ dan satmaya çalıştınız doğru mu anladım. 4 aylık gelirinize kanalı satacaktınız yani.

Vayyy arkadaşım biz burada bas bas bağırıyoruz kanal alınır yüksek aboneli kanallar alınır diye her seferinde konuları tazeliyoruz. Ama siz gidip elin yabancısına hiç tanımadığınız birine kanalı satıyorsunuz.

250k aboneli kanala 10.000-15.000 dolar veririz deseler müktarın büyüklüğüne kansanız birşey demeyeceğim ama 4500$ fiyata nasıl ikna oldunuz onu hiç anlamadım.

Çok büyük geçmiş olsun.

Bu aşamadan sonra youtube canlı desteğe bağlanın. Kanalı satmaya çalıştığınızı söylemeden kanalım çalındı diye anlatın. Kanal ile ilgili tüm bilgileri verin açılış tarihi video attığınız tarih varsa ham videolar ve video yüklediğiniz IP gibi detaylar verin. Sürekli canlı desteği taciz edin. Geri alırsınız ama uğraşacaksınız.

Tekrar geçmiş olsun.

---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

konuyla alakasız hocam 250 bin aboneli kanalınızı 4500 dolara mı satmayı düşündünüz? yok 4500 dolara satıyorum diye kanalı verdiyseniz zaten siz adamı dolandırmayı düşünmüşsünüz. milyon aboneli kanallar o para etmiyor

hemde ayda 40.000 TL kazanan kanal. :confused: :eek:

Konuyu okuyunca ben sinir krizine girdim resmen. :(

sanırım bi soğuk su içmem gerekiyor

"Merhaba Melih,

Geri dönüşünüz için teşekkürler.

Kanalınıza erişim sağlamanın sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındayım ve bu durumun sizi ne kadar üzdüğünün de farkındayım.

Bu zor durumu yaşadığınız için üzgünüm. Ancak ilgili uzman ekibimizin ilettiği üzere ne yazık ki hesabınızı geri almanız için elimizden gelen farklı bir adım bulunmamakta. İnanın farklı bir yol olsaydı sizinle paylaşıyor olurduk.

Üçüncü taraf kaynaklı anlaşmazlık, bir hesaba birden fazla kullanıcının erişebildiği ve bu kullanıcıların kanalda değişiklik yaptıkları durumlarda gerçekleşebilir. Politika uyarınca Google, üçüncü taraflar arasındaki anlaşmazlıklara aracı olarak dahil olmamaktadır. Başka kullanıcılara erişim izni verilmesinin zaman zaman gerekli olabileceğini anlıyoruz.

Anlayışınız için çok teşekkürler. Mutlu günler."

Başka herhangi bi yolda yok sanırım.

sanırım bi soğuk su içmem gerekiyor

"Merhaba Melih,

Geri dönüşünüz için teşekkürler.

Kanalınıza erişim sağlamanın sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındayım ve bu durumun sizi ne kadar üzdüğünün de farkındayım.

Bu zor durumu yaşadığınız için üzgünüm. Ancak ilgili uzman ekibimizin ilettiği üzere ne yazık ki hesabınızı geri almanız için elimizden gelen farklı bir adım bulunmamakta. İnanın farklı bir yol olsaydı sizinle paylaşıyor olurduk.

Üçüncü taraf kaynaklı anlaşmazlık, bir hesaba birden fazla kullanıcının erişebildiği ve bu kullanıcıların kanalda değişiklik yaptıkları durumlarda gerçekleşebilir. Politika uyarınca Google, üçüncü taraflar arasındaki anlaşmazlıklara aracı olarak dahil olmamaktadır. Başka kullanıcılara erişim izni verilmesinin zaman zaman gerekli olabileceğini anlıyoruz.

Anlayışınız için çok teşekkürler. Mutlu günler."

Başka herhangi bi yolda yok sanırım.

Bu cevabı kimden nasıl aldın ? hangi yöntemi denedin ?

Bu cevabı kimden nasıl aldın ? hangi yöntemi denedin ?

teamyoutube attığı formu doldurdum. doğruları tamamen söylediğim için yanaşmıyorlar. 3.taraf anlaşmazlığı diye bakmıyorlar. defalarca email gönderdim. fakat sonuç hüsran

teamyoutube attığı formu doldurdum. doğruları tamamen söylediğim için yanaşmıyorlar. 3.taraf anlaşmazlığı diye bakmıyorlar. defalarca email gönderdim. fakat sonuç hüsran

Hocam ne doğrusu trojen yedim v.s diyecektin. Kanalının bilgisayarından çalındıgını yada ne bileyim telefonunun çalındıgını v.s. Youtube'de çalışıyorsan onlar gibi olacaksın.

Hocam ne doğrusu trojen yedim v.s diyecektin. Kanalının bilgisayarından çalındıgını yada ne bileyim telefonunun çalındıgını v.s. Youtube'de çalışıyorsan onlar gibi olacaksın.

Kesinlikle, ben de bunu izah etmiştim ilk başta ama arkadaş yanlış yapmış doğruları yaparak.

Kesinlikle, ben de bunu izah etmiştim ilk başta ama arkadaş yanlış yapmış doğruları yaparak.

konuyu açmadan önce formda anlattığım için doğru olanı şuan çıkmazında çıkmazındayım gibi bir şey

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Acaba bir süre daha bekleyip tekrardan form gönderip bu sefer telefonum çalındı desem işe yarar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri