Merhaba arkadaşlar *** vb büyük forumlarda sürekli satışını yaptığım Gmail hesapları burada da satışa çıkarıyorum. Sürekli stok bulunur sağlam ve garantili hesaplar satıyorum bir sorun olduğunda telafisi fazlası ile yapılır
Onaysız adet = 1 ₺
Onaylı adet = 1.5 ₺
Sitemizden Almak İçin Tıklayın
Fiyatlarımız bu şekildedir. Hesapların bana gelişi bellidir bu sebep ile bu fiyatlarda çok fazla oynama yapamam. Garantili ve telafili hesap vermekteyim hesaplar ayrı ip ve cihazlarda açılır %50 si belirli kişilerden temin edilir %50 si görev sistemlerinden açtırılır bir üye günde 2 tane açar en fazla ve bu şekilde alım yaparız.
Hertürlü teklife ve öneriye açığım 7 /24 pm veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
WhatsApp = 0551 620 1502
Onaysız adet = 1 ₺
Onaylı adet = 1.5 ₺
Sitemizden Almak İçin Tıklayın
Fiyatlarımız bu şekildedir. Hesapların bana gelişi bellidir bu sebep ile bu fiyatlarda çok fazla oynama yapamam. Garantili ve telafili hesap vermekteyim hesaplar ayrı ip ve cihazlarda açılır %50 si belirli kişilerden temin edilir %50 si görev sistemlerinden açtırılır bir üye günde 2 tane açar en fazla ve bu şekilde alım yaparız.
Hertürlü teklife ve öneriye açığım 7 /24 pm veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
WhatsApp = 0551 620 1502
Son düzenleme: