GMAİL hesapları satılır.

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Cagdaser

Kayıtlı Üye
- Hesaplar İngilizce İsim ve Soyisimlerle açılmıştır

- Kurtma maili, onaylanan telefon, alınan cinsiyet gibi özellikleriyle teslim edilir

- Şifreler ' 749yutixas ' tarzı oluşturulmuş her biri farklıdır.

GMAİL HESAPLARI (+) 15 Dk onaylı değildir bilgilerinize..

İmkan vermiyorum ama benden kaynaklanan sorunlarda kanalınız telafi edilir..

(Telif Almış, Dünya Engeli yemiş, erotik, spamdan kapanmış kanallarınızdan sorumlu değilimdir )

Benim şuana kadar kanallarım, Teliften ve ya kendi sildiklerim olmak üzere kapandı zaten kimseyi mağdur etmem..

Kıyım sonrası Rigobert hocam ve youktube ye sattığım kanallar kapanmalardan etkilenmemiştir.

Kendi kanallarım büyük oranda etkilenmiştir bunuda kullandığım bota ve yönteme veriyorum,

1,5 haftadır sorunsuz bir şekilde kıyım da kaybedilen kanallarıda telafi etmiş bulunmaktayım.

20 li Şekilde alım 10 TL, Tek Adet 0.60 kuruştur.

Sipariş halinde 1 gün içinde teslim edilecektir.

STOK : Şuan için 0 ADET

ÖDEME Şekli : PAYPAL 'dır.

Bilgileri teslim ettikten sonra kesinlikle tutmayacağım o yüzden 1 ay sonra bilgileri isterseniz kurtarma maili gibi falan sağlayamam,

İyi forumlar..

Referansım ( [MENTION=9375]youktube[/MENTION] ) dır benim çalışma prensibim her şeyi bilir. ref sağlamayacağım o yüzden.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Yasin hocam da maillerimden çok memnun olduğunu söylüyor..

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar ödeme şekli belirtmemişin yada benmi göremedim:)

Devamlı olmadığı Stok ve Miktarlar çok ufak olduğu için sadece ' PAYPAL ' üzerinden gerçekleştirelecek. o yüzden yazma gereği duymamıştım açıkcası Teşekkürler. genede belirtiyim sağolun belirtiğiniz için :)

şuana kadar aldığım en sağlam maillerdi. hemen hemen herkesten aldım diyebilirim çağdaşın mailleri farklı.

stoklarını ben sıfırladım, çok sağol hayırlı kazançlar

YTparasabırlı skype' ekleyin görüşelim hocam, referans sağlammış,

bir sonraki stoktaki maiilere talibim hocam :)

Tabi hocam memnun kalırım, ancak tek tek açtığım için diğer arkadaşlar gibi çok fazla stok yapıp satmak adına yapmıyorum bu işi kendimin yanında fazladan açtıklarımı satıyorum sayılır her seferinde, Skype ekleyin elimde oldukca ve ya sipariş verdiğiniz takdirde açıp teslim edeyim hocam.

şuana kadar aldığım en sağlam maillerdi. hemen hemen herkesten aldım diyebilirim çağdaşın mailleri farklı.

stoklarını ben sıfırladım, çok sağol hayırlı kazançlar

Sağol Yasin hocam, ben teşekkür eder hayırlı bol bol kazançlar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri