Gmail Hırsızlığı?

bir firmadan sunucu almıstım up down için. sifresi stabildi degismemistim 2 gün önce sifresi degistirilmişti dün arkadaş yeni sifre belirleyip gönderdi bana . şuan vdsye girdiğimde masaüstüne bu klasörlerle karsılastım
c530dacefe5f499596e2b6a294dacf54.jpeg
bir bilgilsi olan varmıdır? içinde 10k mailin id pw var başımıza dert olmasın birde. inceleyecek olan varsa sunucu bilgilerini verebilirim. (güvenebiliceğim kişilere)

arkadaş nerden açtın sabahtan beri soluksuz test ediyorum :D :( leşke benim vds sızsaydı :D paslaşırdık adamla :D

Galiba brute force tarzı yöntem ile gmail şifrelerini bulmuşlar. Bence hiç riske girme o programların çoğu trojenli oluyor senin vds de trojen doludur en güzeli vds e format attır ip ve şifre değişip kullan. Ayrıca kimden alırsanız alın vds ile gelen default şifreyi kesinlikle değişin satıcılar sistemi otomatik kurdukları için her kullanıcıya aynı şifreyi veriyorlar. Buradan vds alan birisi bunu farkedince hemen sıralı ip ve şifre deneyip sizin vds lerinze giriyorlar.

abi brute force dedin aklımı aldın :D linux kur uygula sonuç yok. videolarda buldum %99 kendi hesapları göstererek işlem yapıyor. txt txt kendım olusturdum kendi şifremide yazdım bulmadı :D kafasına göre şifre buluyor, onlada gmail bypass yapmıyor :D

qj9vv3.png

arkadaş nerden açtın sabahtan beri soluksuz test ediyorum :D :( leşke benim vds sızsaydı :D paslaşırdık adamla :D

abi brute force dedin aklımı aldın :D linux kur uygula sonuç yok. videolarda buldum %99 kendi hesapları göstererek işlem yapıyor. txt txt kendım olusturdum kendi şifremide yazdım bulmadı :D kafasına göre şifre buluyor, onlada gmail bypass yapmıyor :D

qj9vv3.png

fazla kurcalama yav [emoji13]

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

bir firma dediğin hangi firma

herhangi bir önemi yok hocam firmanın [emoji3] benim hatam sifreyi değiştirmemiş olmam

fazla kurcalama yav [emoji13]

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

herhangi bir önemi yok hocam firmanın [emoji3] benim hatam sifreyi değiştirmemiş olmam

biliyorsan söyle :D seviyorsan git konuş hesabı oldu :D

nasıl bir başlık atmalıydım hocam ?

hocam benim anladığım birisi sizin vds sunucu vs herneyse ona b,r şekilde girmiş ve içinde 10k mail olan bir notepad dosyası benzeri birşey atmış. Hadi sunucu hırsızlığı deseniz anlarım ama adam kendi maillerini bir şekilde sizin sunucunuza atmış. 10K 20k önemi yok.

Yanlış anladıysam affola ama burda mail hırsızlığından ziyade vds hırsızlığı var gibi.

hocam benim anladığım birisi sizin vds sunucu vs herneyse ona b,r şekilde girmiş ve içinde 10k mail olan bir notepad dosyası benzeri birşey atmış. Hadi sunucu hırsızlığı deseniz anlarım ama adam kendi maillerini bir şekilde sizin sunucunuza atmış. 10K 20k önemi yok.

Yanlış anladıysam affola ama burda mail hırsızlığından ziyade vds hırsızlığı var gibi.

yok hocam yanlış anlamıssınız :) yani konuya yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla. bir siteden kullancı verilerini çekip tek tek gmailleri proxy yardımıyla kontrol edip üstüne geçiriyor :)

yok hocam yanlış anlamıssınız :) yani konuya yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla. bir siteden kullancı verilerini çekip tek tek gmailleri proxy yardımıyla kontrol edip üstüne geçiriyor :)

Pardon yanlış anladım o zaman.
oyle birşey yapan varsa onun a....... k....

qj9vv3.png

Brute force kodları olduğuna emin misiniz bunların ? Benim bildiğim bu şekilde değil ve buluyorum çoğu zaman

Brute force kodları olduğuna emin misiniz bunların ? Benim bildiğim bu şekilde değil ve buluyorum çoğu zaman

araştırdım biraz, edindiğim bilgileri uyguladım.

Gmail
server: smtp.gmail.com
port: 465

Hotmail
server: smtp.live.com
port: 587

Yahoo
server: smtp.mail.yahoo.com

hydra -l [Email-Adresse] -P [wortliste.lst] -s [port] -S -v -V -t 1 [Server des Email Anbieters] smtp

videoları izledim bu kodlarla sonuç olumsuz... yardım edersen çok iyi olur. bir skype kadar uzaktayım :)

araştırdım biraz, edindiğim bilgileri uyguladım.

Gmail
server: smtp.gmail.com
port: 465

Hotmail
server: smtp.live.com

Yahoo
server: smtp.mail.yahoo.com

hydra -l [Email-Adresse] -P [wortliste.lst] -s [port] -S -v -V -t 1 [Server des Email Anbieters] smtp

videoları izledim bu kodlarla sonuç olumsuz... yardım edersen çok iyi olur. bir skype kadar uzaktayım :)

Son zamanlarda denemedim fakat zamanında evet kodlar buydu

Son zamanlarda denemedim fakat zamanında evet kodlar buydu

sağlam wordlistesi şart oluşturmak istedim belli bir süre sonra hatta verdi. özellikle txt kendi şifremi yazdığım halde malesef bulmadı farkı şifre eşleştirdi. kendi şifremlede eşlemediği görünce kafam karıştı :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri