Gmail Satıcılarına Önerim

F
  • Kullanıcı FRV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

FRV

Guest
Merhabalar çoğumuz gmail ve kanallarımızı Gmail satıcılarından tedarik ediyoruz. Malüm işin ehli kişilere yaptırıyoruz, Fakat son zamanlarda artan toplu kapanmalardan çoğumuz etkilenmişizdir. Çoğu Gmail satıcısı gmail siparişlerini alır ve tecrübelerinden yola çıkarak gmailleri en iyi şekilde açmaya çalışır. Benim önerim ise fiyatları biraz yukarı çekip Gmail + Kanal satışı yapmanız. Çoğu gmail alıcısı gmailleri aldıktan sonra yeni kanallara hunharca video yüklemesi yapmaktadır ve buda toplu kapanmalara karşı gidebilmektedir. Çözüm olarak Örneğin kanalı açtıktan sonra içersinde 5 - 10 video arası video atıp kanalı demletmeniz ve ufakta olsa bir izlenim alması çok önemlidir. İnanın satanda alanda memnun kalacaktır :)

güzel bir öneri içinde 5-10 video olan demlenmiş kanallar iyi olur bence de, kapanmaların önüne geçebiliriz.

kendi gmaillerinizi kendiniz açmanızı tavsiye ederim
en azından kanallarınız kapandığında sağa sola saldırmazsınız. (yarası olan üzerine alınsın :) )

güzel bir öneri içinde 5-10 video olan demlenmiş kanallar iyi olur bence de, kapanmaların önüne geçebiliriz.

Eğer gmail satıcıları bunu değerlendirse uygulamaya geçirirse çok iyi olacak

Misal 5 videolu kanal 3 TL Fiyat olarak

10 Videolu kanal 5 TL kanalların uzun süre ayakta kalmasına neden olacaktır.

Ben şahsen öyle eski kanalları gözü kapalı alırım

Nasıl AdSense'nin Pinsizi bir işe yaramıyorsa bunuda böyle düşünün ;)

Son düzenleme:
Beyler bence kapanmaların nedeni telefon numaraları ha emin miyim değilim ama şimdi hiç giriş yapmadığınız kanalların bile kapandığını söylüyosunuz spamdan İP'den kapatılmış olsa o kanallara da giriş yapmış olmanız gerekiyor. Hem kanala giriş yapmayıp hem kanalınız kapanıyosa demek ki aralarında bir bağlantı var bu bağlantı telefon numarası dışında bir şey olamaz gibi geliyor bana. Gmail satışında kullanılan kanalların çoğunun 3CX ile açıldığını varsayalım şimdi [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 3CX kullanarak bir Gmail açıyor sonra o numarayı serbest bırakıyor o ana kadar problem yok daha sonra serbest kalan numarayı [MENTION=15547]FRV[/MENTION] kullanıyor o da kanalını onaylatıyor ikisinde de problem yok. Ama gün geldiğinde Alex'in veya FRV'nin kanallarından biri patlarsa otomatik olarak o numaraya bağlı kanallarda uçuyor hata belki sizde değilde o numaranın kullanılarak açıldığı Gmail sahiplerinden birindedir

Ben satıcının peşinden koşarım sizde alıcının peşindenmi koşuyorsunuz :D

[27.5.2014 22:07:12] Alex - Caner: hazır stok olduğu zaman bana yazarsan
[27.5.2014 22:07:14] Alex - Caner: anında alırım
[27.5.2014 22:07:24] Alex - Caner: 20 tane alayım haber verirsin
Peşinden koşmak gibi bir durum yok.Hazır olunca haber verirsin dedi o kadar.

millet espri yapmış kardeşim niye sinir yapıyorsun :)

Bu arada kanalları dediğim gibi açan arkadaş olursa 10 tanesini 3 tl den almak istiyorum Gmail + Kanal 15 dk Onaylı olması önemli değil kanalı açık olsun kanalın içersinde 10 video olsun.

kızma usta şaka yaptım :o

O şekilde içersinde 10 video atılan ve Stoklanan kanallarında kapanacağını hiç sanmıyorum....

Bu arada kanalları dediğim gibi açan arkadaş olursa 10 tanesini 3 tl den almak istiyorum Gmail + Kanal 15 dk Onaylı olması önemli değil kanalı açık olsun kanalın içersinde 10 video olsun.

Yarına hazırlayayım size 10tane +15dk onaylı içerisinde 10 adet video olan kanal 3tlden.
Videolar videoyaptaki özgünleştirme videolardan mı yoksa rast gele bi video mu ?

Yarına hazırlayayım size 10tane +15dk onaylı içerisinde 10 adet video olan kanal 3tlden.
Videolar videoyaptaki özgünleştirme videolardan mı yoksa rast gele bi video mu ?

videoyaptaki özgünleştirme ile atılmış videolar istiyorum hocam kanal başı 10 tane önemli olmayan basit videolar hocam riskli olmasın mümkünse eğer bunu profesyonel olarak gerçekleştirseniz alan memnun satanda memnun olacaktır. Kanalın eski olması Az da olsa izlenim alması çok çok önemlidir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri