Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları V.2

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Sistemi kulanan arkadaşlarımız var mı numaralar ne durumda bu da mı kurudu tamamen ?

Hocam kıbrıs numarası alıyorum da youtube'da kanal onaylatıcam kıbrıs yok listede nereyi işaretliyorsun :)

Geçen açtığım konu silinmişti, şimdi de forum yedeğini geri yüklerken arada kaynamış bu konu, kimse de söylemiyor ki aç tekrar diye :D Bugün aldım yeni haberi 3cx numaraları bitmiş. http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsiz-kolay-ucretsiz-telefon-numaralari.html Konumuz buydu. Kısaca anlatayım yeni sistemi :)

Adresimiz:

Sonetel

1.jpg

Hep aynı telefon numarasını (kendi telefonunuzu yazınız, bu telefona gelecek çağrılar otomatik olarak.)

2.jpg

Tüm bilgileri girin :)

3.jpg

Buradaki seçim çok önemli. Bunu atlarsanız gider :) Ayrıca Connects to kısmından sonraki numarayı direk kopyalayıp yapıştırabilirsiniz Gmail ya da youtube sayfasına. Direk olarak sizin kendi cep telefonunuz çalacak işlemde, ne bir program var 3cxte olduğu gibi ne başka bir şey.

Önemli Not: USA numaraları çalışmamakta onay sürecinde, diğer numaraları, rastgele ülke numaralarını deneyin, ben Kıbrıs'ta takılıyorum genelde oldukça iyi.
Her mail için tek numara alabiliyorsunuz :) İsterseniz ip reset ve cookie silmeyi de yapabilirsiniz. Bu kadardı önemli not da. :) Beğenin, yorum yapın, paylaşıma devam ederiz ;) Herkese bol kazançlar..

Beceremedim hocam acil telefon numarası lazım bana

Geçen açtığım konu silinmişti, şimdi de forum yedeğini geri yüklerken arada kaynamış bu konu, kimse de söylemiyor ki aç tekrar diye :D Bugün aldım yeni haberi 3cx numaraları bitmiş. http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsiz-kolay-ucretsiz-telefon-numaralari.html Konumuz buydu. Kısaca anlatayım yeni sistemi :)

Adresimiz:

Sonetel

1.jpg

Hep aynı telefon numarasını (kendi telefonunuzu yazınız, bu telefona gelecek çağrılar otomatik olarak.)

2.jpg

Tüm bilgileri girin :)

3.jpg

Buradaki seçim çok önemli. Bunu atlarsanız gider :) Ayrıca Connects to kısmından sonraki numarayı direk kopyalayıp yapıştırabilirsiniz Gmail ya da youtube sayfasına. Direk olarak sizin kendi cep telefonunuz çalacak işlemde, ne bir program var 3cxte olduğu gibi ne başka bir şey.

Önemli Not: USA numaraları çalışmamakta onay sürecinde, diğer numaraları, rastgele ülke numaralarını deneyin, ben Kıbrıs'ta takılıyorum genelde oldukça iyi.
Her mail için tek numara alabiliyorsunuz :) İsterseniz ip reset ve cookie silmeyi de yapabilirsiniz. Bu kadardı önemli not da. :) Beğenin, yorum yapın, paylaşıma devam ederiz ;) Herkese bol kazançlar..
Saolasın kardeşim.

peki bu onaylar ilerde sorun çıkarıyormu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri