Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Sistem malesef bende de çalışmıyor.
Aramada gelmiyor, Seste.
Bazen arama geliyor ama ses gelmiyor, 3cx'e kota koymuş olabilir Yt.
Yada tümden engellemişte olabilir.

Sorunu çözebilen olursa burayada yazarsa bizde bilgilenelim.

sistem sorunsuz çalışıyor bende demin denedim.

u8jun.jpg

Arama geliyor herşey oraya kadar tamam ama ses gelmiyor çözümu bulan var mı?

Tapatalk 2 ile gönderildi

sistem patladı mı yoksa çalışma felan mı var acaba ona göre hareket etsek bizde :)

Ben de çalışıyor arama ve ses geliyor. Yalnız sitedeki hesabı 1 ay önce açmıştım. Yeni açtığım hesapta gelmiyor.

evet eskilerden kalma var ise aramalar geliyor fakat yeni açılanlara hiç biri gelmiyor

Sorunu çözdüm arkadaşlar sistem takır takır çalışıyor.Öncelikle forumda satışı yapılan ytp sms i kendi bilgisayarımda kanal açmak için denemiştim Çalışmamıştı.M00nsp3ll hocamın bilgisayarında team la bağlandım onda mesajlar gelmişti.Sorun Programda numaralarda filan değil.Sorun Google da. belirli bir hesap limitini geçen yada spama yakalanan bilgisayarda kod yollamıyor.Proxy filan da denedim çalışmadı.Hesap oluştururken farklı bilgisayarlar kullandım vds olsun arkadaşım bilgisayarı olsun sorunsuz çalışıyor.Yani google ya kota koyuyor yada ipniz kara listede Bu şekilde yaparsanız çalışacağından eminim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri