Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
herşey doğru yaptım on hook yazıyor ama arama gelmiyor

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] ve [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkür ederim anlınızdan öpmek gerekir. çok işe yaradı çalıştı ve oldu.
yanlız yöntem [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşın dediği gibi ama telefon işini [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi yani x-lite üzerinden yapın diğer telefon programı şimdilik çalışmıyor ama x-lite çalışıyor.
tebriği beğeniyi hak etti.

1 Ocak itibariyle numaralar yeniden aktif arkadaşlar, yani yıl değiştiği için Youtube aynı numaralar ile onay yapma şansı veriyor bizlere, gereken ama kullanamamış daha önce varsa numaralar için, numaralar bol bu ilk bir iki ay ;)

Hocam nasıl çevrimiçi yaptınız :D millet arama alamıyo ben daha çevrimiçi yapamadım. Zaten program arayüzü de değişmiş, yerleri buldum ama çevrimiçi olmuyor bir türlü program. Hep bağlantı başarısız.
Edit: Bağlantı başarısız sorununu Ethernet kablosunu laptop'a takarak çözdüm, bir arkadaş yazmıştı. Şu anda kayıtlanmamış yazıyor, onla uğraşıyorum :)

Sorunlar çözüldü İlk doğrulamamı sıkıntısız yaptım :) Allah Razı olsun sizlerden. Arkadaşlar 3cx de bağlantı yapamıyorsanız, Ethernet kablosunu pc'ye bağlayarak deneyin. Yine olmuyorsa silin onu arkadaşın verdiği diğer X-Lite programını indirin o oluyor. Arama alıp da ses duymuyorsanuz x-lite de, Softphone'ye tıklayın, oradan Preferences e tıklayın, Devices (Aygıtlar) var ona tıklayın yanda açılan yerde Speaker var, seçenekler var yanında, orada kaç seçenek varsa sırayla seçerek arama alın. Hangi seçenekte kaldığında ses geliyorsa o ayarlı kalsın :D benim karşılaştığım sorunlar ve çözümleri bunlar. Tekrar herkese teşekkürler.

bütün telefonlar kullanılmış ya :( 50 tane tel denedim hepsi kullanılmış

çalışan program çalşmamaya başladı ya.Herşey doğru ancak artık arama gelmiyor bir sorunmu var acaba? xlite dada durum aynı

para kazanması kapatılan kanallarımın bazılarında g+ sil bagla yaparken tel. doğrulaması istedi....sorun çıkar mı bilmiyorum ama doğrulamayı atladım..3cx li kanallardı...

arkadaslar bu program hala calısıyor mu. deneyen var mı son zamanlarda.

canavar gibi çalışıyo arkadaşlar :D ama şöyle bişey yapmanız lazım, en dandik semtleri seçin oralardan numara almaya bakın, sistem başklarına da verebiliyo aynı numaraları, amaç kimsenin seçmediğini seçmek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri