Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Bende program usul usul çalışıyordu ses kaydı yapıp öyle onaylıyordum hesapları ama son 2 3 gündür ses kaydı yapıyorum ses gelmiyor sildim tekrar yükledim ayarları kurcaladım yok olmuyor..
Kayıt sesi çıkmıyor kaydediyor ama dinlediğimde ses yok başına gelip çözüm bulan var mı :)

Arkadaşlar şuan itibari ile 3cx ile arama geliyormu? ne yaptımsa arama gelmedi bi türlü.

Arkadaşlar şuan itibari ile 3cx ile arama geliyormu? ne yaptımsa arama gelmedi bi türlü.
kardeşim aynı sorun bende de vardı. Ben sorunumu çözdüm inşallah senin de işine yarar. Sitesinde "list" yazan bölümünden telefon numaraları listelendiğinde
telefon numaralarının sağ tarafındaki oklar var yeşil oklar onlara teker teker tıkla ve açılan menüde "route" yazan bölüme " register" yaz ben bunu yaptığımda sorun çözüldü . Telefon araması çalıştı umarım işine yarar. Bol kazançlar

kardeşim aynı sorun bende de vardı. Ben sorunumu çözdüm inşallah senin de işine yarar. Sitesinde "list" yazan bölümünden telefon numaraları listelendiğinde
telefon numaralarının sağ tarafındaki oklar var yeşil oklar onlara teker teker tıkla ve açılan menüde "route" yazan bölüme " register" yaz ben bunu yaptığımda sorun çözüldü . Telefon araması çalıştı umarım işine yarar. Bol kazançlar

Route yazan yerlere , Register yazmazsaniz hicbir zaman calismaz numaralar

bende malesef çalışmıyor artık sizde durum nasıl beyler telefon çalmıyor :)

aldığım bütün yt hesapları aynı gün içinde feshedildi.nerede yanlış yapıyoruz püf noktası nedir yardımcı olun arkdaslar

Bu sorun neden oluyor arkadaşlar ?
15 dakikadan uzun videolar yükleyin etkileştirmek için yapsamda olmuyor diğer onaylama aşamasını geçtim acaba yanlış birşeymi yapıyorum?
Yardımcı olur musunuz?

Hocam ülke olarak İngiltere ya da Büyük Britanya yada Birleşik Krallık hangisi varsa onu seçin, tekrar deneyin :)

3 ayrı üyelik aldım, bütün numaralara bu numaralar kullanılmıstır dedi, neden acaba?

3cx sisteminden 2 adet hesap aldım ve kullandım çok da güzel çalıştı ancak son 3 günde 6 tane hesap aldım hepsinde bu numaralar daha önce kullanıldı diyor. acaba artık çalışmıyor mu bu sistem bilgisi olan var mı?

3cx sisteminden 2 adet hesap aldım ve kullandım çok da güzel çalıştı ancak son 3 günde 6 tane hesap aldım hepsinde bu numaralar daha önce kullanıldı diyor. acaba artık çalışmıyor mu bu sistem bilgisi olan var mı?

Yeni uyelik al yeni numaralari zaman gectikce baskasinada veriyor galiba

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

register yapılmasına rağmen sistem çalışmıyor.Bilgisi olan varmı acaba şimdiye kadar hep bu sistem ile almıştım hesapları

denedım olmuyor neden acaba sıfreler uyusmuyor dıyor 2. admda

arkadaşlar. bi sürü hersap açtım fakat bütün numaralar bu numaralar daha önce kullanılmıştır diyor. bilgisi olan var mı ?

yahu arkadaşlar yok mu bilen biri yeni üyelik aldım programı silip tekrar yükledim ama ne yaptıysam nafile varsa yoksa
"Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı."
bu sorunla karşılaşıp çözen biri yavsa bi yardımcı olsun

ben hepsini yaptım on hook yazıyo fakat aramıyolar :D bekliyorum beklıyorum yok telefon yazmıyo bide ingiltere numarası oldugu içn böyle yzıyo google de
Bulunduğunuz bölgedeki kişiler şu anda Google'dan çağrı alma konusunda sorun yaşıyor. Çağrıyı almazsanız, bunun yerine lütfen kısa mesaj seçeneğini kullanmayı deneyin.

Merhaba arkadaşlar,

Sahip olduğunuz her bir mail adresi için 10 adet ücretsiz telefon numarası sağlıyor anlattığım sistem.(10 adet eğer telefon numaralarını saklamak isterseniz. Ancak isterseniz saklamadan sınırsız açabilirsiniz onay işlemini gerçekleştirip silip.) Ama saklamak isterseniz de sınırsız alabiliyorsunuz; yani sonuçta çerezleri silip, ip değiştirdiğinizde yeni bir mail adresi ile hesabınızı onayladığınızda sınırsız sayıda telefon onayı yapabilirsiniz. İki farklı sistemi bir araya getirdim. Kendi anlatımımdır, yerli yabancı forum sitelerinde bu sistemi bu şekilde kullanan görmedim. (belki benzerleri vardır.) Elinizden geldiği kadar sömürebilirsiniz. Rep ve Like ile beslenirsem daha çok paylaşım yaparım herkes bilir beni. Ticarete dökmeyin demeyeceğim isteyen döksün sonuçta bu işle uğraşacak zamanı olmayan insanlar da olabilir. Yeter ki paylaşımın değerini bilelim.

İlk aşama sisteme kayıt.

3C - 21st Century Telecoms

1.jpg

İsim Soyisim ve Mail adresi yazdık onayladık. Mailinize şifre gelecek mail adresini doğru yazın bu nedenle.

Şifreyi aldıktan sonra: https://www.3c.co.uk/ui adresinden giriş yapıyoruz.

GİRİŞ EKRANINA MAİL ADRESİ YAZIYORUZ USERNAME DENEN YERE :D

2.jpg

3.jpg

4.jpg

SIP Phone for Windows, Android, Iphone - Features adresine gidiyoruz.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Onay sistemi olarak Phone Call sistemi seçmeyi unutmayın, sms almaz masaüstü uygulamanız ama arama kabul edebilirsiniz.

NotConnected hatası alanlar için çözüm:

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Not: Arama geliyor ses gelmiyor diyen arkadaşlar eğer hoparlör üzerine tıklayıp mixer a basıp programın sesini açarlarsa ses gelir 3 arkadaş aynı şeyi yapmış da :D

Not2: Eğer hala kullanmayan ya da kullanamayan arkadaş varsa bu yöntemi ben teamviewer aracılığı ile de boş olduğum zamanlar yardımcı olabilirim.

Not3: Bu konuyu Serkan abinin onayıyla açıyorum son kez :D Bu da silinirse devrim olur, başlar uçar, ayaklar baş olur demedi demeyin :D

Çözüm Önerisi:

Çözüm Önerisi 2 - Eski Versiyon:

[MENTION=2325]YoutubeAndres[/MENTION]

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...hone-eski-surum-indirme-cozum.html#post197905

Çözüm Önerisi 3 - Farklı Program:

[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...anilabilecek-sinirsiz-telefon-numaralari.html

sa hocam öncelikle paylaşım süper herşeyi yaptım o gelen numaları yazdım maile ama arama yapmadı hala.S

XLite Sorunsuz calisiyordu şimdi 2 gundur ses gelmiyor. tum ayarlar aynı.preferences ses kartı tanımlı. zaten degistirmedim hic bi ayarı. Arama Geliyor. karsi taraf konusuyor. ses cikmiyor programdan .başına gelip çözen varmı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri