Gmail Yardımcısı Sadece 7,5 TL

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Gmail

Kayıtlı Üye
Gmail Yardımcısı Sadece 10 TL

edit edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
varsa ref bende alırım ve mail üretilme kısmıyla oynayabiliyormuyuz ad.soyadxxxxx yerine başka şekilde

varsa ref bende alırım ve mail üretilme kısmıyla oynayabiliyormuyuz ad.soyadxxxxx yerine başka şekilde

konu sahibinin affına sığınarak çağlarkardeşe ne zamandır demek istediğim şu tardis gif ini başka forumlarda kullansan burada kullanmasan ne güzel olur der vegiderim hayırlı satışlar:)

Mail üretim kısmıyla oynayabilme kısmını akşam üzeri aktif ederim hocam. Referans vermeyi düşünmüyorum maalesef zaten ücret minimum seviyede. Aklınızda başka özellikler varsa bana bildirebilirsiniz hocam.

Mesajımı alıntılayan ilk kişiye referans veriyorum.

Arkadaşlar birkaç gündür yazılım işiyle uğraşıyorum. Kendimce küçük bir yazılım hazırladım ve size sunmak istedim. Yazılım pek fonksiyonlu bir şey değil ancak yine de işinizi görecektir özellikle Gmail açmaya çalışanlar için. İsteyen olursa yapabileceğim şekilde özellik ekleyip çıkartabiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=jhvOFDtqqQM

Kullanımı videodan izleyebilirsiniz çok basit zaten. İyi günler dilerim.

https://yadi.sk/d/Mbb8leHiivXu2

Mesajımı alıntılayan ilk kişiye referans olarak gönderiyorum programı.

Refi hakettim 😊

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri