Gmail yöntemine karşılık Gmail açma işi

developerman09

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ;

Son günlerde günlük 10-20 arası Gmail hesabı açabiliyorum dolayısıyla buda benim günlük gmail ihtiyacımı karşılamıyor ..
Bu yüzden günlük 50+ gmail açma sistemine sahip sorunsuz çalışan sürdürülebilinir yöntemine karşılık yöntem kullanılarak açılmış 500-700 (sistemin kolaylığına göre değişicek min.500) +15 onaylı yt kanal açıp teslim edeceğim ..

YÖNTEM BAŞKA KİMSELER İLE PAYLAŞILMAYACAKTIR !!

Saygılarımla ...

Son düzenleme:
yöntemi bende sordum 20 milyara satıyolar sen 200-300 kanal diyosun :D

Günlük olarak kendim zaten belirli bir kaç program kullanarak 10-20 arası açabiliyorum hocam o yüzden bu yöntemin bu kadar edeceğini düşünmüyorum.. ama tabiki yinede yöntemin pratikliğine göre niyeti ciddi olan arkadaş'la anlaşırız diye düşünüyorum :) 20 milyara sanırım tam otomasyon'lu creator satıyorlar ? :)

Günlük olarak kendim zaten belirli bir kaç program kullanarak 10-20 arası açabiliyorum hocam o yüzden bu yöntemin bu kadar edeceğini düşünmüyorum.. ama tabiki yinede yöntemin pratikliğine göre niyeti ciddi olan arkadaş'la anlaşırız diye düşünüyorum :) 20 milyara sanırım tam otomasyon'lu creator satıyorlar ? :)

bilmiyorum hocam oto mu degil mi bana 20k fiyat cekti işte.siz nasil aciyosunuz 10-20 tane söylemeniz mümkün mü ? ben dün açtım 5 tane sonradan hemen kapandi kanallar. söylerseniz bi pm uzaginizdaym :)

Özel mesaj kutusunu temizlermisiniz hocam [MENTION=27583]developerman09[/MENTION]

Sorunsuz gmail acip saticilarindan biriyle anlasin bence size uygun fiyata vereceklerdir

Samsung S6

Gunluk kac tane lazimki size net ozelden yazarmisini

Samsung S6

20k yönteme verene kadar 20kya 20tane laptop alıp yöntemsiz günde laptop başı 2-3 mail açsan bir günde toplam 50-60 tane mail açarsın:D

20k yönteme verene kadar 20kya 20tane laptop alıp yöntemsiz günde laptop başı 2-3 mail açsan bir günde toplam 50-60 tane mail açarsın:D

20k biraz ütopik olmuş tam otomasyon bot olsa anca eder o fiyatı :D sanki yöntem kendi kendine çalışıcak :p

Son düzenleme:
20 bin isteyen kendini bilmez biri. 20 bin peh ya siz paradan anlamıyorsunuz ya biz. Millet ister 1 milyonda isterde para degilde alacagi en baba hava gazi olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben konu ile ilgileniyorum
Şuan elimde 15 tane aktif bilgisayar var bana detayları iletirsen görüşelim
skype varsa onuda yolla

kendm kullanıcam günde 50 kanal acmam grk açabilen varsa yardmcı olursa sevinirim baya ugraştım acılmıyo hep telefona yakalnıyo usb den boot ettim portable windows kullanip onda da yakalandı , ne yaptıysam olmuyor

yöntemi bilen banada nasıl yapıldığını PM atsın arkadaşlar
araya karışıklık yapayımda belki birinin dalgınlığına gelir gönderir pehh :D :D

Biz konu ile ilgileniyoruz dedi ama konu sahibi konuyu açıp sessiz kaldı 24.07 den beri cevap yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri