GMail & YouTube Onaylı Hesap Satışı ~ RockNRolla

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh be Açılışa Özel Kampanya paramızı alana kadar devam etsin lütfen :)

Ref Bitmediyse bende Alayım :(

20 adet onayli youtube hesabi aldim arkadaştan anında teslim etti.

hayırlı olsun bol kazançlar.

teşekkür ederim :)
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] PM attım 5 tane almak için.

dönüş yapıldı.

---------- Mesaj saat 22:39:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:59 civarında gönderildi. ----------

Tüh be Açılışa Özel Kampanya paramızı alana kadar devam etsin lütfen :)

Ref Bitmediyse bende Alayım :(

ref bitmiştir malesef 24ünden sonra bitecektir ;)

hayırlı olsun bol kazançlar.

teşekkür ederim :)

dönüş yapıldı.

---------- Mesaj saat 22:39:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:59 civarında gönderildi. ----------

ref bitmiştir malesef 24ünden sonra bitecektir ;)

Ama Paramız yatmadan Kampanya Biterse Kabul Etmem Şahsen :)

---------- Mesaj saat 20:55:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:47 civarında gönderildi. ----------

Aynen Hocam [MENTION=4674]Dehşetengiz[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi hotmail yandex yahoo gibi servisleride kullanın arada :)

30 Adet 15 Dakika Onaylı Mail alındı.Hızlı ve güvenilir hizmet sunduğu için kendisine sonsuz teşekkürler

yandexte olsa güzel olur gmaillere direk ban atıyor google kızınca =)

Yandex yahoo outlook vb. sistemleri denedik ve uzun süredir test ettik evet farklı bir servis ancak sonuçlar pek değişmiyor özellikle şu telefon onaylanırken youtube'nin son getirdiği 1 telefon ile yılda en fazla 2 hesap doğrulama limiti koyması, herkesin ortak kullandığı telefon yöntemleriyle onaylanan hesaplara, mail uzantısından daha çok zarar verir hale geldi zaten kimse yandex veya gmail yada başka servisle alınan hesaplar %100 kapanmıyor diyemez dersede yalan söyler bu kadar basit, daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi bende %100 garanti veremem, ama %100 benden kaynaklı sorunda direk değişimini garanti ediyorum.

av3IKG9.png

30 Adet 15 Dakika Onaylı Mail alındı.Hızlı ve güvenilir hizmet sunduğu için kendisine sonsuz teşekkürler
5 adet aldım, teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun arkadaşlar bol kazançlar dilerim.

---------- Mesaj saat 23:53:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:48:36 civarında gönderildi. ----------

Ama Paramız yatmadan Kampanya Biterse Kabul Etmem Şahsen :)

---------- Mesaj saat 20:55:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:47 civarında gönderildi. ----------

Aynen Hocam [MENTION=4674]Dehşetengiz[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi hotmail yandex yahoo gibi servisleride kullanın arada :)

Stok durumuna göre devam edebilir hocam sizi kırmayalım :)

20 adet 15dk onaylı hesap alınmıştır.. hizmet için teşekkürler..

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] merhaba kampanya sonrasında fiyatlar nasıl olacak acaba? malum parayı alınca satın alırız iyi olur.

Onaylı Gmail+15DK Youtube hesabı stoğun olduğunda bildir ilk kertede 5-10 alım yapcam hocam zaten

az önce 3 tane aldım.bol kazançlar...

Onaylı Gmail+15DK Youtube hesabı stoğun olduğunda bildir ilk kertede 5-10 alım yapcam hocam zaten

dönüş yapılmıştır.

ref olabilirmiyim denemek istiyorum
yüklü alabilirim

ref alımları bitmiştir malesef.

10 tane +15 dakika onayli kanal almak istiyorum

dönüş yapılmıştır.

az önce 3 tane aldım.bol kazançlar...

Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim :)

Arkadaşlar stoklar güncellenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri