GMail & YouTube Onaylı Hesap Satışı ~ RockNRolla

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 adet +15 dakika hesap alindi an itibariyle sorun sikinti yok aninda hizmet
Tesekkurler.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Rocknrolla k7 vb sitelerde evet youtube onaylı oluyor. Ancak çok fazla uğraş gerektiriyor çünkü sürekli 5 tane kod numarası veriyor. Ben bunlarla uğraşmak yerine 10 tane 15 dk youtube onaylı hesap istiyorum.

Ancak Türk isimleri olmazsa sevinirim. Sanırım 9 tl yapıyor. Bende 15 dk onaylı youtube hesabı oluşturmak için zamanımı vermekten kurturum.

Paypal adresinize birazdan ödemeyi yapıyorum. ytpara forumunda da teyit olarak cevabımı yazacağım.

Mesajım bulunsun :) elimdeki gmailler bu şekilde kapanmaya devam ederse kapına dayanırız artıkın :) stok miktarını arttırcaksın degil mi yakında biter

Rocknrolla k7 vb sitelerde evet youtube onaylı oluyor. Ancak çok fazla uğraş gerektiriyor çünkü sürekli 5 tane kod numarası veriyor. Ben bunlarla uğraşmak yerine 10 tane 15 dk youtube onaylı hesap istiyorum.

Ancak Türk isimleri olmazsa sevinirim. Sanırım 9 tl yapıyor. Bende 15 dk onaylı youtube hesabı oluşturmak için zamanımı vermekten kurturum.

Paypal adresinize birazdan ödemeyi yapıyorum. ytpara forumunda da teyit olarak cevabımı yazacağım.

Merhaba k7,3c vb gibi sistemler kullanmıyoruz kesinlikle. Stoklu hesaplar yabancı isim soyisimlere göre açılmıştır daha fazla sorunuz varsa skype ekleyebilirsiniz.

Mesajım bulunsun :) elimdeki gmailler bu şekilde kapanmaya devam ederse kapına dayanırız artıkın :) stok miktarını arttırcaksın degil mi yakında biter

Duruma göre stok güncellenecektir ;)

mesajım kalsın alıcam en kısa zamanda

30 + 15 = 45 Alınmıştır. Kaliteli Hizmet Teşekkürler :)

10 kanal aldım arkadaşlan hızlı bir alışveriş oldu :)

50 hesap alınmıştır ışık hızında teslimat :)

Yeni bir sipariş ile 10 adet daha mail alınmıştır hızlı bir hizmet anlayışı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri