Gmaile gırerken guvenlık ıcın telefon ıstıyor?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
farklı ipden Gmaile gırerken guvenlık ıcın telefon ıstıyor atla secenegı ıle gecıyorum acaba bu tıp mailler risklimi oluyor arkadaslar?

Sorduğun sorunun cevabı sorunun içinde zaten.. Adı üstünde güvenlik için istiyor.. Normal bir durum hiçbir riskte teşkil etmez

Benimde cogu zaman verir farklı iplerden girdiğim için sıkıntı olmuyor

Sorun olmaz atla secenegini kullan diyelim vpn tarzı birsey ile giriş yaptın vpn kapattın standart her zamanki yontem ile tekrar iki gün sonra felan giriş yaptın bu senmiydin diye güvenlik amaclı soracaktır zaten he orada oturum acan bendim :D dersen problem düzelir..

spama düşme gibi bir ihtimal olacagını sanmam ayrıca ama zırt pırt bi o ülke bi bu ülkeden oturum acarsan ne olur bilemem...Herşeyin aşırısı zarar :D

bende ayni hata cizgi film kanalimda var reklam acik kanala 1 haftadir giremiyorum sifresini bilddigim halde

acaba dıyorum tel mı gırsek spama dusmesın dıye aynı telıde gırmek ıstemıyorum
Yok hocam kafana takma bir sıkıntı olmaz. Çok kazandıran kanallarında çalınmasın diye tel girebilirsin yoksa tüm kanallarına girmen ilerde sıkıntı olabilir toplu kapanma vb gibi..

farklı ipden Gmaile gırerken guvenlık ıcın telefon ıstıyor atla secenegı ıle gecıyorum acaba bu tıp mailler risklimi oluyor arkadaslar?
Hocam güvenlik için istiyor onu. Yt ile alakası olmamasına rağmen kendi mail hesabımda da istiyor mesela sürekli. Sıkıntı yapma. Ben henüz tel sormayan maile rastlamadım. Bu gün sormazsa ertesi gün kesin soruyor teli. Atla deyip geçiyorum hep

bende geçmişte gmail açılışının spam ve flag olayların da yüzde 90 etkili olduğunu düşünüyordum ama yanıldım yüzde 5 den öteye gitmez. kanal kapanmaları tamamen kanalın durumuyla ilgili. otomatik telefon sistemleri, bot, sanal sunucu, flag mafyası :) vs vs vs vs

Kanala girerken vpn,proxy tarzı bilmediğiniz ip kullanmayın.Çünkü google karşı tarafın bilgilerini görüyor.Sıkıntılı durum.Temiz çalışacağım diyorsanız alın temiz vınn her seferinde ip değişiyor.İp lerin % 1 youtubeci gençlik ancak kullanıyordur :) geri kalan %99 temizdir tahminimce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri