GMCreator Bilgilendirme

KaanYGT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinvebayan.com
Arkadaşlar herkese selam
3 aydır üzerinde çalıştığım projenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Masaüstü mail açma programını 6 hafta önce tamamladım. %3 kapanma oranı ile %97'lik bir başarı elde edilmektedir. Yutubum botu ile 1k video gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz

Genel Özellikleri
1- 1k yabancı isim soy isim ile kombinasyon yaparak isim üretme
2- CCleaner veya GogleClean programlarına ihtiyaç duymaz
3- her 10 başarılı hesap sonunda NetworkAdapter ID'si sıfırlar
4- Benzersiz şifre üretir
5- Gogle sabit yazma hızı algılaması nedeniyle botların açtığı kanallar çabuk kapanmaktadır... içerisinde bulunan farklı hızlarla gönderilen harfler sayesinde kanallar güvence altındadır
6-Excell dökümü alabilme imkanı sağlar
7- Saatte 1 pc üzerinde 4-10 adet maili 10 dakika da rahatlıkla açabilir
(tavsiyem 6 mail açınca 1 saat dinlendirin)
8-DNS Güncellemesi içerisinde Mevcuttur

Eksiklikleri
1- Chapcha geçebilecek versiyonu elimde mevcut fakat bazen sapıtıyor.. api yardımı ile bir firmaya ödeme yapılarak chapcha sorunu ileriki zamanda çözülecektir
2- Chapca problemi giderildiğinde oto modem reseti de eklenecektir

Tanıtım Videosu :
https://youtu.be/LAcLuxLNgo8

Arkadaşlar projenin açık kodları ile beraber 5 kişiye teklif usulu satmayı düşünüyorum. + ücret ile chapcha ve modem resetleyebilir duruma getirebilirim. pm yolu ile yapılan teklifler içerisinden en yüksek 5 tutara projeyi satacağım. Aylık kullanımı için başında duracağım zamanım olmadığından aylık ücretle kiralamayı düşünmüyorum. Projeyi tamamen isteyen arkadaş olursa 5 kişinin yapacağı teklif toplamına 1 kişiye de satabilirim.

Herkese iyi forumlar dilerim

Deneme için exe https://yadi.sk/d/fN4ys7QPh9rT6 adresinden indirebilirsiniz. Çerez temizleme +ip değiştirme + chapcha geçme deneme içerisinde mevcut değildir. Bu konuda forumdaki bazı yazılımcı arkadaşlar kopyala yapıştır mantığını geçemediklerini söylediler. Çalışma sistemi
1- ekran boyutlarından herhangi birini tıkladığınızda sistem size hangi ekranda çalışacağını gösterecektir.
2- sistemin söylediği ekrana tıklayıp ekranı değiştire basın
3- başlata basın ( Opera Tabanlı çalışır)
4- işiniz bitince kaydet diyin. içerisinde baya fazla hesap üreten modül var arkadaşlar
5- sorusu olan konuya yazabilir. Send.Key isimli bir metodtan dolayı bazı sistemler virüs görebilir. Projenin açık halini forum adminlerinden birine göndermiştim. Sorun olursa kanıtlarımı da sunabilirim

Son düzenleme:
Bu konu için bir proje ürete biliriz bana ulaşın lütfen

ayrıca denmekte istiyorum

Programın videosu var mı ? izlemek isterdim..

Deneme icin reserve lutfen

---------- Spam Engelliyici 17:23 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------

Yada soyle bir sey sorayim. tamamen bu is icin ayrilmis bir pc,
tamamen bu is icin ayrilmis bir modem (data hatti)
24 saat acik kalacak sekilde uretim icerisindebize ne gibi fayda saglayabilir. Haziran ayinda kanal tuketimimiz yaklasik 1350 adet olacak, bu program ile ne kadarini karsilariz. Bilgi gecerseniz sevinirim

Detaylı bilgi alabilirmiyim komple satış için

Gecikme için herkesten özür dilerim arkadaşlar video eklenmiştir. Aylık kullanımı konusunda ben uğraşırım diyebilecek birileri varsa %40 ortaklıkta yapabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri