GO KART Toplamayı düşünüyorum.

Peki ne kadar yakıyor abi

"Su motoru takılı" benzinle çalışıyor ? Anlamadım.

dostum su motoru dedigi , tarlaların sulanmasında kullanılan motorlar , lambardin yazarsan internette bulursun birde solak pancar motoru var :) , 16 lık lombardin tavsiye 4 vites şanziman koy 100 rahat vuruyor 5 liralıkta mazot al 15km belkide daha fazla gider

105 HP motor 100KM'de 35 tl tüp yakıyor bir türlü hesaplayamadım..

1KM'de ne kadar yakar ortalama?

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

Hocam 2K paraya gelmez ki atv baktım ona

pardon kardeşim bütçeni bilmiyordum,alacağın motor da 1,5 K üzeri daha avantajlı bir şeyler düşün illa Honda olmaz Hyundai alırsın sanayide usta tanıdığın ise yaptır semeri ile sekseni geçmesin,bu arada çok dikkatli ol yaptırısan şayet(kaza vs.),çocukken babamın ilaç motorunu söküp,taraktörün soğutma pervanesini araklayıp uçma hayallerine girmiştim babamın kovalaması da cabası hey Allah'ım :) neyse kolay gelsin başarılar

Go kart hakkında bilgim yokta 4 tekerli istiyorsan atv neden almıyorsun?

Hocam atv alırsan adam gibi almak zorundasın ve fiyatlar 3.5-40€ kadar var. Gokart hem ucuz hem hesaplı. El yapımı olacağı için piyasanın 3/1'i :)

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

pardon kardeşim bütçeni bilmiyordum,alacağın motor da 1,5 K üzeri daha avantajlı bir şeyler düşün illa Honda olmaz Hyundai alırsın sanayide usta tanıdığın ise yaptır semeri ile sekseni geçmesin,bu arada çok dikkatli ol yaptırısan şayet(kaza vs.),çocukken babamın ilaç motorunu söküp,taraktörün soğutma pervanesini araklayıp uçma hayallerine girmiştim babamın kovalaması da cabası hey Allah'ım :) neyse kolay gelsin başarılar

Abi Ağrı'da Hakkıyla Motor işi yapabilen yok. Çok para istiyorlarmış ve içini 5-5'lik yapan yok.

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

dostum su motoru dedigi , tarlaların sulanmasında kullanılan motorlar , lambardin yazarsan internette bulursun birde solak pancar motoru var :) , 16 lık lombardin tavsiye 4 vites şanziman koy 100 rahat vuruyor 5 liralıkta mazot al 15km belkide daha fazla gider

Sağol abi ama su motoru nasıl oluyor onu anlamıyorum şahinin içine baktım. Kayışları döndüren motor var ama su motoru ilginç benzin mi pompalıyor?

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] en basitinden bi 100 luk cıkma cup motoru işi bitiri max 100 300 arası bi miktardır. bak burda cok guzel yapmıs bi aralar bende dusunuyorudum bundan

https://www.youtube.com/watch?v=tux362kaIs4

Evet abi bende yaptırtcam bundan biraz daha kaliteli ve dinamik tasarım olacak. Aslında 1K'ya harika bir gokart bbuldum fakat nasıl söyleyeyim go kart pistlerindeki gibi küçük gokart ve motoru yok. Motor alır takarım fakat benim istediğim biraz büyük bu videodaki gibi. "Tümsekleri geçemez " onun için videodaki gibi büyük yapcam.

Allah Rahmet eğlesin :/ millet ülkede motorla normal yollarda gittiği halde bir dengesizin gelip çarpması sonucu hayatını kaybederken her gün sen bunla deneme daha iyi ...

Allah Rahmet eğlesin :/ millet ülkede motorla normal yollarda gittiği halde bir dengesizin gelip çarpması sonucu hayatını kaybederken her gün sen bunla deneme daha iyi ...

Trafikde kullanmıyacağım ki ve kullanamam zaten ezerler ağrıda :D

Bakımı ayarı dikkatli yapılmalı, kullanırken dikkat edilmeli. Motor ve vücut yanyana hataya kesinlikle yer yok, go kart salonlarında bile ürküyorum bazen bi çalışanın ihmali yüzünden yanmak herzman aklımda.

Bunun ayarlanması gereken rüzgarı var, dengesi var, motor güç aktarımı var, freni var vs. ama sen yaparken bunların hiçbirine dikkat etmeyeceğini veya hesaplayamayacağını düşünüyorum. Bu yüzden hazır birşeyler alman senin adına daha faydalı olur ;)

sahibinden.com a baktınmı kardeşim orada 2.el temiz bi motor alabılırsın

Güzel proje olur umarım başarabilirsin.
Başlarsan fotoğraflamayı unutma. Kolay gelsin.

Ağrı dağı eteklerinle go kartınla sana başarılar diliyorum ;) honda monda motoru arama bosuna ucuz yollu 2.el motorlarlara bak

Siz gokart değil buggy yapmak istiyorsunuz. Gokart mini formula'dır yere yakın olur devrilmez kolay kolay hız yapmak için tasarlanır vs. Siz arazide kullanacağınız için buggy yapmanız lazım ama bu işlerden hiç anlamıyorsanız yapacağınız araç ilk engebede aks kırabilir + konforlu olmayacaktır + arıza yapınca tamir edemeyeceksiniz büyük ihtimal (motorlardan anlamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla).

O yüzden size önerim çin malı 2. el atv alın örn

Connecting site...
Connecting site...

Açılış ggununu haber edin hocamda ;)
Bu arada yakınlarda varsa go kart filan gidip sorsan daha güzel.cevaplar alabilirsiniz
Belki.söylemez ama İstanbul da kurucaksan manisada yapicaz bu iside filan dersin :D

Bakımı ayarı dikkatli yapılmalı, kullanırken dikkat edilmeli. Motor ve vücut yanyana hataya kesinlikle yer yok, go kart salonlarında bile ürküyorum bazen bi çalışanın ihmali yüzünden yanmak herzman aklımda.

Abi ayda yılda bir süreceğim zaten, Ağrı gibi bir yerde bakımı yaptırabileceğim biri yok. Sanayiye götürürüm anca :D

sahibinden.com a baktınmı kardeşim orada 2.el temiz bi motor alabılırsın

yok abi tek seferlik alcam ömürlük olsun.

Bunun ayarlanması gereken rüzgarı var, dengesi var, motor güç aktarımı var, freni var vs. ama sen yaparken bunların hiçbirine dikkat etmeyeceğini veya hesaplayamayacağını düşünüyorum. Bu yüzden hazır birşeyler alman senin adına daha faydalı olur ;)

Valla bilmiyordum aydınlattığın için teşekkür ederim. Araştırırım ben hazır almayacağım kesin kendim yapıcam kafaya koydum bir kere. Tekrardan teşekkür ederim.

Güzel proje olur umarım başarabilirsin.
Başlarsan fotoğraflamayı unutma. Kolay gelsin.

Teşekkürler abi

Ağrı dağı eteklerinle go kartınla sana başarılar diliyorum ;) honda monda motoru arama bosuna ucuz yollu 2.el motorlarlara bak

Araştırıyorum abi, sıfır alcam %80 ihtimalle :D %20 ise 2. el alabilirim.

Siz gokart değil buggy yapmak istiyorsunuz. Gokart mini formula'dır yere yakın olur devrilmez kolay kolay hız yapmak için tasarlanır vs. Siz arazide kullanacağınız için buggy yapmanız lazım ama bu işlerden hiç anlamıyorsanız yapacağınız araç ilk engebede aks kırabilir + konforlu olmayacaktır + arıza yapınca tamir edemeyeceksiniz büyük ihtimal (motorlardan anlamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla).

O yüzden size önerim çin malı 2. el atv alın örn

Connecting site...
Connecting site...

Kardeş resmen aklımı okumuşsun ama kendim yapmak istiyorum. Şu Buggy dediğin araçtan yapıcam sağlam bir motor takarım. Tabi gokart yerine buggy yaparsam trafiğe de çıkarım :D

Açılış ggununu haber edin hocamda ;)
Bu arada yakınlarda varsa go kart filan gidip sorsan daha güzel.cevaplar alabilirsiniz
Belki.söylemez ama İstanbul da kurucaksan manisada yapicaz bu iside filan dersin :D

:D Ağrı'da açılacaktı gokart pisti iptal oldu sanırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri