God of clash PVP ! Coming Soon Yarın ;)

Bende de 5.0.2 yuklu ve hata devam ediyo...

Isin enteresan kismi , esimde de lg g2 var gece ona kurdum sorun yok kuruldu ama onda da BAGLANMIYOR, Internet baglantinizi kontrol edin sunucuya baglanilamiyor gibi bir hata veriyo...

hocam server açık değil internet baglantısıyla alakası yok bu akşam açicağım serveri gine diyorum :) o telefon ile giriş yapılabilir şuanda ben serveri açtıgım zaman

---------- Spam Engelliyici 15:17 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

9 aydir bi kuleyi 12 yapamadim. Olmaz olsun boyle oyun.

12 nası yapıcaksın hocam :D yeni güncellemede 11 oluyor zaten

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Bende ios var ben nasil yukliyim ��������

şuan ios sistemlerden giriş yok hocam yakında gelicek

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

Bugün akşam saat: 20:00 da oyunu aktif ediceğiz.

free gem kazanmak içinde bir bölüm ekleyebilirsiniz uygulama indir gem kazan gibi

etkinliklerle destek çıkıcagım hocam zaten :)

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

uyarısı veriyor ve oyunu kuramıyorum hocam. dünde aynı hatayı vermişti şimdi tekrar indirdim siteden denedim ama yine olmadı. çözümü nedir?

hocam android'lerin güncellenmemesinden dolayı bu hata alındıgına dair duyum aldım ben.

etkinliklerle destek çıkıcagım hocam zaten :)

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

hocam android'lerin güncellenmemesinden dolayı bu hata alındıgına dair duyum aldım ben.

yazılım güncellemeye girdiğim zamanda "En yeni güncellemeler zaten yüklendi" yazıyor hocam telefonda. zaten en güncel sürümü kullanıyorum :/

Hayırlı olsun ! Birde bluestacktan oynadığımız oyunu telden nasıl oynayabiliriz. Yani Orjinal serverdeki gibi bir şey var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri