Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir de alacağımız güzel bir domain bulsak.sahipsiz domain kalmamış nerdeyse.
bu işi ilk yapanlar iyi yaptı
Ne Tarz domain istiyorsun? Ben eski domain avcılarındanım. istediğin tarz sektör hemen bulayım sana![]()
Şu godaddy'den aldığımız domainleri yıl sonunda yeniliceğimiz zamanda indirim kodu bulma imkanımız var mı? Yenilemek için yani?
bana eski bir domain bulabilirmisin bende bulamıyorum![]()
kayıtlı hesabımda yeni domain ekle dedim promosyon kodu ekleme çıkmadı karşıma. Hangi aşamada giriyorsunuz promo kodunu ?
yenileme olayini geçtim, şimdi önceki hesabıma yeni alan adı ekle diyip yenisini alıcam da promo kodunu hangi aşamada giriyoruz onu soruyorum![]()
Ne Tarz domain istiyorsun? Ben eski domain avcılarındanım. istediğin tarz sektör hemen bulayım sana![]()
Hocam rica etsem bana da hiç kullanılmamış oyun ve program domaini bulsanız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.