Godaddy 2,65 TL domain alın

Şîyar

Yasaklanmış
godady-indirim-kopunu-194x300.jpg

Domain sektörünün lider markası Godaddy 0.99 cent olan indirim koponunu aktifleştirdi. 2,65 TL ye istediğiniz .com domain alabilirsiniz.

Daha çok indirimli godaddy ürünü için TIKLAYIN

İmleme sitesi mi burası? Yazsana kodu şuraya görsün herkes.

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

DB99CENTS
gtnicin57
Sağda solda aramaya gerek yok, .com için 0,99 domain kodları.

bir de alacağımız güzel bir domain bulsak.sahipsiz domain kalmamış nerdeyse.
bu işi ilk yapanlar iyi yaptı

arkadaşlar bu siteden üyelik açsam benim üyeliğimle bana alan adı alabilecek var mı?
Ben ödemeyi garanti den havale yapacağım.

godaddy yıllardır 1$ a domain veriyor ayrıca daha birçok indirim için kupon kodu vardır. google da godaddy promo code diye aratırsanız her türlü indirimleri bulabilirsiniz.

Şu godaddy'den aldığımız domainleri yıl sonunda yeniliceğimiz zamanda indirim kodu bulma imkanımız var mı? Yenilemek için yani?

benimde bi alan adını yenilemem lazım yenilerken geçerli olan kod olan varsa pm atabilir mi ?

kayıtlı hesabımda yeni domain ekle dedim promosyon kodu ekleme çıkmadı karşıma. Hangi aşamada giriyorsunuz promo kodunu ?

bana eski bir domain bulabilirmisin bende bulamıyorum :D

Hocam 13 14 15 16 17 yaşında domainleri 40 50 liraya bile bulabilirsiniz r10'da fakat qheya.com qwkt.com gibi olur isimler

Siz jenerik güzel bir şey arıyorsanız yine bulabilirim ben yıllanmış domain :)

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

kayıtlı hesabımda yeni domain ekle dedim promosyon kodu ekleme çıkmadı karşıma. Hangi aşamada giriyorsunuz promo kodunu ?

yenilemede olmuyor hocam malesef.

godaddy'denmi aldınız domaini? zamanı geçirmeden uzatın derim sonra düşünce sıkıntı oluyor.

yenileme olayini geçtim, şimdi önceki hesabıma yeni alan adı ekle diyip yenisini alıcam da promo kodunu hangi aşamada giriyoruz onu soruyorum :)

yenileme olayini geçtim, şimdi önceki hesabıma yeni alan adı ekle diyip yenisini alıcam da promo kodunu hangi aşamada giriyoruz onu soruyorum :)

Hocam daha önce bu hesabınızla kod ile aldıysanız aynı hesap ile 1 kere oluyor sadece . Başka bir hesap açın oradan deneyin. Ödeme kısmından önce veya ödeme kısmında girmeniz gerekiyor göreceksiniz zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri