GoDaddy iade

Ebat_yeni

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Godaddy den nasil iade talep edebiliriz , bilen var mi? kullanmiyacagim domainlerin , otomatik uzatilmasi acik kalmis , paypaldan 1000 tl ye yakin para cekmisler , bilen biri varsa , burdan veya ozelden yazabilir mi?

Godaddy den nasil iade talep edebiliriz , bilen var mi? kullanmiyacagim domainlerin , otomatik uzatilmasi acik kalmis , paypaldan 1000 tl ye yakin para cekmisler , bilen biri varsa , burdan veya ozelden yazabilir mi?
hocam benimde başıma aynı şey geldi tam tamına 2 hafta sonra aradım ve paramı aide ettiler arayın söyleyin iade ediyorlar içiniz rahat olsun

telefon edin görüşün. Eğer iade etmezlerse bankama telefon edip kartımdan habersiz çektiğinizi bildireceğim şeklinde konuşun. Yine iade etmezlerse aynı şekilde bankayı arayıp yukarıda bahsettiğimi söyleyin sizden ufak bir dilekçe isteyecekler yazıp faxlayın bankaya. En geç 1 hafta içinde para sizde oluyor.

Geçmiş olsun buarada

Sagolun arkadaslar , o zaman pazartesiyi bekleyip aramak lazim , hafta sonu calismiyormus telefon destegi , tekrardan tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

hocam benimde başıma aynı şey geldi tam tamına 2 hafta sonra aradım ve paramı aide ettiler arayın söyleyin iade ediyorlar içiniz rahat olsun

telefon edin görüşün. Eğer iade etmezlerse bankama telefon edip kartımdan habersiz çektiğinizi bildireceğim şeklinde konuşun. Yine iade etmezlerse aynı şekilde bankayı arayıp yukarıda bahsettiğimi söyleyin sizden ufak bir dilekçe isteyecekler yazıp faxlayın bankaya. En geç 1 hafta içinde para sizde oluyor.

Geçmiş olsun buarada

Sagolun arkadaslar , o zaman pazartesiyi bekleyip aramak lazim , hafta sonu calismiyormus telefon destegi , tekrardan tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Konuya ekleme yapayim cozdum sorunu aramaya gerek kalmadan , yinede konuya yazan arkadaslara tesekkurler , daha sonra baskalarininda basina gelebilir belki :

Oncelikle kullandiginiz urunu siliyorsunuz hesap ayarlarindan , daha sonra godaddy 7/24 acik canli chat hatti var , tabiki ingilizce bilmeniz gerekiyor , iptal etmek istediginiz urunu soyleyip , para iadesi talebi yapiyorsunuz , islemler 15 dakika kadar surdu canli chatta , 1 hafta icinde iade yapilacak dediler.

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

Bu arada cakallar ilk basta paypala geri odeme yapmayalim , size kupon kodu filan verelim diyor , godaddy de kullanirsiniz ilerisi icin , hayir direk hesaba odeme yapin diye belirtin.

Godaddy sadece kredi kartı ile ödeme oluyor paypal ile ödeme var mı???

ben yurtdisinda yasiyorum , o yuzden paypal sorunu yok , paypal ve kredi karti odemesi var.

---------- Spam Engelliyici 04:45 ---------- Önceki Mesaj 04:45 ----------

paypal nasıl kullanıyorsunuz hocam türkiye dışında para alış verişi oluyor mu? Ayrıca parayı nasıl türk bankasına çekiyorsunuz? :D

Godaddy sadece kredi kartı ile ödeme oluyor paypal ile ödeme var mı???

ben yurtdisinda yasiyorum , o yuzden paypal sorunu yok , paypal ve kredi karti odemesi var.

3d securesiz tüm ödemeleri bankanız ile geri iade alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri