GoDaddy üzerinden .com domain kaydı 11 TL / Adetli alımlarınız'da 10 TL

• Kullanıcı Kozmik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Domain Pazarı

Kozmik

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yexsa.com

Godaddy.com üzerinden Domain kaydı 11 TL den sağlanmaktadır.

6 Adet ve üstü alımlarda 10 TL den kaydediyorum.

Paypal ile +2 TL den kaydediyorum. Adet fark etmez.

Webhosting gerekliyse domainle birlikte belirttiğim paketi yıllık 10 :tl den sağlayabiliyorum. Çoklu alımda indirim konuşulabilir

1 GB Disk Alanı
100 GB Aylık Trafik
100 E-Posta ve Veritabanı
100 Sub Domain Oluşturma
PHP, MySQL, HTML desteği
Litespeed Web server
Fransa OVH Konumlu
Whm/cPanel Final

Domaini kaydedip hesabı tarafınıza teslim ediyorum. Veya 4 5 gün kadar sonra (olası kimlik sorgu ihtimaline karşı) hesabınıza transfer edebilirim. Bu durumda domainle birlikte DNS te belirtirmenizi istiyorum, o anda dns ide ihtiyacınıza göre hazırlıyorum. Konu dahilinde bi çok arkadaşla bu şekilde çalışma yapmaktayız.

Ödeme : İşbankası/Enpara ve cepbank'lar veya paypal üzerinden alıyorum.

NOTLAR:
Düşecek domainler listesinden lütfen gelmeyin. Daha sonradan kimse mağdur olmasın. O anda dışarıda olabiliyor mudahale edemiyorum, veya backorder yapan biri almış oluyor, bunun sorumluluğunu kabul etmem.

Adetli alımlarınız da, peş peşe domain kaydetmem, bilindik kodlarla kaydediyorum, karşı tarafta bunun sorguya düşmesini sağlayanda insan, robot değil.

Herkesin işi acil, özel veya genel bazı durumlarda kayıt süresinde değişkenlik olabiliyor.

Sanal kartlarla kaydetmiyorum, fiziksel kartlar kullanıyorum, bu biraz zaman kaybettiren bir durum oluyor. Fakat daha sorunsuz hizmet olduğunu düşünüyorum

Hepinize iyi forumlar, iyi alışverişler dilerim.​

Son düzenleme:
konuyu baltalamak gibi olmasın öncelikle hayırlı işler diyeyim, ama insanlar neden size 10 12 tl versin ki kendileride com domaini Kuponla 99cent gibi bir rakamla hatta aylık 1 dolar ile ücretsiz com domain ve hosta alabilirler ben aradaki farkı anlamadım ?

Konu baltalamak değil güzel bir konuya değindiğiniz için teşekkür ederim.

Ücretsiz 1and1 den domain alabilir, domaininize mudahale'de sıkıntılar yaşamayı tercih edebilirsiniz.

Konu sürekli domain ihtiyacı olan kişiler içindir, 1 USD ye her yerden domain alabilirsiniz, ama sürekli alamazsınız, Godaddy'den bunu yapamazsınız mesela. 1 domain alırsınız kartlarınız ihtiyacınızı karşılamadığında, piyasa fiyatlarından alırsınız.

Bunlardan ziyade uygun domain alacam diye düşünürken otomatik yenileme veya sizin dediğiniz diğer ücretsiz firmaların, provizyon adı altında hesaplarınıza ileri tarihli ödeme talimatları koymasını engellemiş olursunuz.

Kısaca bu şekilde anlatabilirim. Siz kendiniz almak istersiniz, benim yaptıklarımı kendiniz yapmak istersiniz, sizin bileceğiniz iş. Fakat buna zaman ayırmak veya ayrıntılarıyla uğraşmak istemeyen onlarca kişiye diğer forumlarda 1500 üzerinde kaydım mevcuttur.

Yani demem o ki, domain piyasasının çok ayrıntısı var :)

Son düzenleme:
Domain + Host ikiside godaddy denmi olacak ? bide tam fiyatı anlamadım ikisi bi aradamı 10 tl ?

Strato.com firması Alman devi olup domain 1 dolar

Herkes kart bilgilerini vermek istemiyor. Kartı olan var olmayan var. Gerçekten gereksiz mesajlar var.
Hayırlı işler hocam.

godaddyde 1 dolardan domain satıyor normalde belki en az 20 tane almışımdır

Şuan da ek bir yöntem yoksa sadece 1 kredi kartına 1 dolardan domain alabilirsiniz aynı kredi kartını 2.kez kullanamazsınız. Arkadaş sanal kart vb bir yöntemle sanırım böyle bir hizmet veriyor boşuna kötülememek lazım aslında sürekli web işleriyle uğraşan ben için bence güzel hizmet mesala

bi yanlış anlaşılma oldu galiba ben arkadaş milleti kazıklıyor demedim :) aksine 30 liralık domaini 10-12 lira gibi bir rakama satması fazlasıyla iyi bi hizmet.
ben sadece fikrimi söyledim. hsbc sınırsız sanal kart ürettiği için aldım alıyorumda. imkanı olmayanlar için iyi bi hizmet ;)

sınırsız sanalkartla bende zamanında aldım . bir süre sonra godady bütün hesapları stoplayıp her domain için ödeme görüntülerini (kartın ödeme ekran görüntüsü) ve kimlik fotokopimi istedi. yani sanal kartla aldıktan sonra bir süre sonra incelemeye düşüyor.
godady de 1 2 domainden sonra indirim kuponları geçersiz oluyor 25 30 tl den işlem görüyor. strato sıkıntılı bir firma ns yönlendirmesi yok domain ip ile yönlendirme var pop 3 ayarları bile yapamadı reseller firmam. 1 and 1 i hiç saymıyorum bile oraya bulaşand akıl yoktur. arkadaş geçerli bir hizmet veriyor .gereksiz mesajlar çok .

bi yanlış anlaşılma oldu galiba ben arkadaş milleti kazıklıyor demedim :) aksine 30 liralık domaini 10-12 lira gibi bir rakama satması fazlasıyla iyi bi hizmet.
ben sadece fikrimi söyledim. hsbc sınırsız sanal kart ürettiği için aldım alıyorumda. imkanı olmayanlar için iyi bi hizmet ;)

sanal kartla işte tamamen risk, ön ödemeli kartlar ayrıntısına dikkat ederseniz, 2.20 ye mal etmiyorum yani domaini

sınırsız sanalkartla bende zamanında aldım . bir süre sonra godady bütün hesapları stoplayıp her domain için ödeme görüntülerini (kartın ödeme ekran görüntüsü) ve kimlik fotokopimi istedi. yani sanal kartla aldıktan sonra bir süre sonra incelemeye düşüyor.
godady de 1 2 domainden sonra indirim kuponları geçersiz oluyor 25 30 tl den işlem görüyor. strato sıkıntılı bir firma ns yönlendirmesi yok domain ip ile yönlendirme var pop 3 ayarları bile yapamadı reseller firmam. 1 and 1 i hiç saymıyorum bile oraya bulaşand akıl yoktur. arkadaş geçerli bir hizmet veriyor .gereksiz mesajlar çok .

Aynen öyle, açıklama için teşekkürler

Kayıt güncel

Hocam strato müşteri hizmetleri ile görüştüm.Turkiyeden name server değişikliği konusunda baya bir talep var dediler.Bunun için en kısa zamanda name server hizmetini de vermeye başlayacağız dediler.Yani yakın bir zamanda o sorun çözülmüş olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri