GoFastHost tamamen çöktü mü? Aklımıza başka şeyler de geliyor.

• Kullanıcı Fekeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

Fekeli

Kayıtlı Üye
1 yıldır kullandığım ve son 3 aydır da ara ara kesintilerle karşılaştığım Gofasthost hosting firmasında barınan Almanya sunucum saatlerdir kapalı.

Whatsapptan parça parça saçma sapan cevaplar veriliyor.

Bana farklı bir cevap, ahmete farklı, mehmete farklı.

Bu kadar müşteriyi topladılar, güven çatısı altında sonrasında birden sunucular kapanıyor.. Bunun adına da makineler de arıza çıktı deniliyor.

4-5 ülke de sunucusu barınan bir firma nasıl oluyor da bu önlemleri daha öncesinden alamayıp, firmamıza saldırı oluyor vs gibi geçiştirici ve kabul edilemeyen şeyler ortaya sürülüyor anlam veremiyoruz.

Bir çok ekmek kapısı olan insanların siteleri saatlerdir maalesef kapalı.

Bu insanların mağduriyetlerini nasıl giderecekler ?

Ucuz malin yahnisi ......

Haklısınız hocam. Asla türk firmalarıyla çalışmayan birisi olarak 1 yıl önce büyük çaplı bir şirket olarak görüp aldandık. Meğer yanılmışız.

Bununla birlikte artık kesinlikle tr firmalarıyla çalışılmaması gerektiğini bir kez daha anlamış olduk.

En çok da 2 ay önce aldığım yedeklere seviniyorum. Zarara uğrayan arkadaşlar umarım yasal yollarla çaresine bakarlar.

https://www.***.net/sorum-var/3548685-gofast-da-problem-yasayan-varmi-22.html

r-10 da ise 22 sayfalık mağduriyet var. Bunların altından kalkamayacaklar.

Doğru ucuz etin yahnisi...

2011 yılından beri E-Ticaret işindeyim ve yıllardır sadece işime odaklanıyorum.

Öncelikle para kazanmak için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Doğru yatırımı yapıp arkanıza bakmamanız gerekiyor.

Sizlere tavsiyem:

- Domainlerinizi Google Domainden alınız.
- Müşterileriniz Türkiye odaklı ise hosting'i Clouduck'dan alınız.
- Müşterileriniz yurt dışı odaklı ise hosting'i Hetzner'den alınız.

Hetzner ile 2013 yılından beridir çalışmaktayım. Clouduck ile de 2019 yılından itibaren çalışmaktayım. Zaten aklı olan daha doğrusu web sitesi işlerinde deneyimli olanlar bu yukarıda önerdiğim 3 firmadan kullanım sağlamaktalar.

Sitemi açarım reklamı basarım. Kazancımı sağlarım. Kendileri ile ne selamım olur ne sabahım. Bir kere destek istemedim. Çünkü her şey olması gibi doğru ve mükemmel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri