Bir zamanlar frm da yöneticiydim, bazı arkadaşlar hatırlar hala daha...
Şahsen şu durumda yönetici olsa idim, zan altında kalan kişiden kimlik bilgilerinin gelişi, 3. bir şahsın "BENİ DOLANDIRDI" diye bir şikayeti olmayışı ve adamın şu frm da 1 satır "BANA YARDIM EDİN" postunun bulunamaması nedeni ile bu herifin dolandırıcı olduğunu kanıtlayana kadar seni süresiz banlardım...
Ama değilim, şanslısın...
Sonuç itibariyle geçici bir karara bağlandı (Aksi iddia Edilip Kanıtlanana Kadar)
1. Bu adam kimseden para istemedi yardım istemedi, ve hatta mail ve kanal satışı yaptığını benim tanıdığım başka bir kişi söyledi.
2. Herkes içini dökebilir, çıkmazlarda olabilir. Bu illa yardım kampanyası değildir. Doğru yanlış ne yazdıysa yazsın sonuç olarak kimseyi zarara uğratmıyor. Forumda kimlerin ne yalanları var bilseniz forumun %50'si banlanır. Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi sallıyor neyse
3. Kişi multi üyelikten banlanmıştır. Forumun En'lerinin de görüp banladığımız oluyor, bu bir dolandırıcılık sıfatı takmayı gerektirmez.
4. [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] 'in dediği gibi ortada fol yok yumurta yok kanıt yok bu şekilde bir ithamda bulunmaktan dolayı ceza verilmesi gerekirdi (Şu Aşamada) Ancak olay sonuçlanmadı. Hunterlord p.tesi'ye kadar net bir kanıt sunmadığı takdirde süresiz uzaklaştırtırılacaktır.
5. Konu Kilit. Extra bir olay olursa pm'den yada bana skype üzerinden yazabilirsiniz. Saat 03:40. Bugun yazmayın mümkünse
6. Herkese bol güneşler, konuyu yarın okuyacağım, saçmalayanlarla özel olarak ilgileneceğim.