11 kişi: dişini fırçalamayanlar - Canları sağolsun![]()
az önce yaşınız 23 olarak gözüküyordu şimdi 25?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
11 kişi: dişini fırçalamayanlar - Canları sağolsun![]()
2. videoyu sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada her meseja ayrı ayrı mesajda yanıt vermek yerine tek seferde alıntılasanız daha iyi olacak![]()
az önce yaşınız 23 olarak gözüküyordu şimdi 25?
ne 25'i 24 diye gözükmesi lazım onu güncellemedim 96 doğumlu yaptım yaşı gizledim sen kimin profilindesin ?
pardon 24 dü 25 olmuş, gerçek yaşınız 25 mi ? bizle dalga mı geçiyorsun yoksa?
lan ciddi misinbu videodan sonra domates atarlar sanıyordum
2. videoyu çekmemem için para verirler sanıyordum
hayallerim suya düştü :|
ya ben cevap yazarken yeni yorum geliyor zaten gece saat 2 bende onlar uyumadan cevaplarını yazim diyorum
Açık olayım tamam bu tarz videolar izleniyor ve özgün yapmak istiyorsun gayet güzel. Ancak davranışlar vs sana yakışmıyor belki başkası yapsa aynısını gülerdik ve ya ne bileyim tamam olmuş derdik. Forumda özgün çalışmalarını paylaşanlar oluyor hani onlarda sıkılmadan izlediğim çok oldu ama senin bu çalışmanda malesef zaman kaybı yaşamış gibi oldum. Bu yorum üzmesin seni yenisin, bende yeniyim bu işte. Bu tarz çalışma yapanları izle hareketlerini, seslerini. Ayrıca nerde ne diyeceğini bilmelisin.
Spama devam![]()
![]()
dambılları kaça aldın kardeşim.
şöyle yapalım benim yerime sen cevapla, o hakkı sana veriyorum, okey![]()
Sonuçta özgün, istediğin her şeyi yapabilirsin saçma olmuş diyenlere aldırma izletmen yeterli ve video izletiyor.![]()
Kendini rezil ediyorsun, bu tip videolarla hiçbir yere gelemezsin diyenler var
Arkadaş hangi kafadaydında çektin bu videoyu diyenler var
Ne gariptir ki 15+ like aldı hadi bunun 5 i öylesine yazık deyip acıyanların olsun 3'ü simetri haslatığından dislike ile like oranı eşit olsun diye like yapanlar olsun geriye 2-3 kişide öylesine bassın ya da yanlışlıkla, 3-4 kişiyi mallıkla da güldürebildiysem yeter..bir daha böyle videolar çekme diyenler var
hocam niye böyle birşey yaptın?
lan bu fotoyu çok beğendim lan benprofil fotom yapıcam sağol
![]()
hocam niye böyle birşey yaptın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.