"Gol Geyit" Diş Macunları

Herşey güzelde ses çok kısık, he bide şu dambıla oturmasaymışın iyiymiş :)

Videoda bir bölüm ilgini çekmişe benziyor :) Amaç da o zaten, koltuğun ayaklarına oturmaktan iyidir ;)

Kanalın isminden beli değil mi? kazanmak için farklı bir yöntem ..

Sümer Kolçak saçmalıyor adam hep saçmalıyor ama binlerce kişi hep onu merak ediyor ne yapmaya çalışıyor diye ..

bide 1 kanal vardı başlık " hindi " gibi bişeydi adam hindi gibi yapıyo sesini 10 saniyelik video 3 milyon izlenim alıyor :))

Kanalın ismine bakmayı akıl edip de zaten saçmalama üzerine olduğunu gören tek insansın herhalde sağol :)

Sümer Kolçak'ı ilk defa duydum, kim olduğunu da bilmiyorum ama 111'li sitesinden haberdardım 1 kere girmiştim.

Teşekkürler

Videoda bir bölüm ilgini çekmişe benziyor :) Amaç da o zaten, koltuğun ayaklarına oturmaktan iyidir ;)

Kanalın ismine bakmayı akıl edip de zaten saçmalama üzerine olduğunu gören tek insansın herhalde sağol :)

Sümer Kolçak'ı ilk defa duydum, kim olduğunu da bilmiyorum ama 111'li sitesinden haberdardım 1 kere girmiştim.

Teşekkürler

ilgi ile alakası yok küçük kardeşim benim ki dikkat çekmemesi mümkün değil Allah muhafaza şeytan falan doldurur bence o kısımda küçük bi sandalye ye otur dangıl falan tehlikeli işler.. Sen dikkati dangılla çekmeye çalışma, konuşmanla,mizahınla zaten dikkati çekmişin, bence bu oturma işini aradan çıkar :)

gram gülmedim başka işlere yönel ilerde utanacağın şeyler yapma yaşın küçük

Ne vereyim abime? Battlefield 3 videoları var, spider-man var, grid 2, s.k.ı.l.l. , point blank, warface, battlefield 4 var izler misin? Ama bunlarda gülme garantisi sıffır sıffır sıffır

ilgi ile alakası yok küçük kardeşim benim ki dikkat çekmemesi mümkün değil Allah muhafaza şeytan falan doldurur bence o kısımda küçük bi sandalye ye otur dangıl falan tehlikeli işler.. Sen dikkati dangılla çekmeye çalışma, konuşmanla,mizahınla zaten dikkati çekmişin, bence bu oturma işini aradan çıkar :)

Küfür, argo, oturma, ses, görüntü kalitesi, dua, vb.. bu tip olumsuz yorun alan tüm şeyleri eğer çekersem bir sonraki video da işin içine katmicam ya da düzelticem.

2. videoyu çekmemem için para verecek insanlar olabilir onları bekliyorum :)

Küfür, argo, oturma, ses, görüntü kalitesi, dua, vb.. bu tip olumsuz yorun alan tüm şeyleri eğer çekersem bir sonraki video da işin içine katmicam ya da düzelticem.

2. videoyu çekmemem için para verecek insanlar olabilir onları bekliyorum :)

Böyle işler yapıyorsan şimdiden söyleyim eleştiriye açık olacaksın çünkü video patlarsa alta ki yorumlarda kulaklarını çınlatan çok insan olacak onun için sen yorumlayın dedin bizde yorumladık, yaşın küçük böyle bir işe kalkışman ve medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama dediğim gibi o dambıl işini iptal et :)

Böyle işler yapıyorsan şimdiden söyleyim eleştiriye açık olacaksın çünkü video patlarsa alta ki yorumlarda kulaklarını çınlatan çok insan olacak onun için sen yorumlayın dedin bizde yorumladık, yaşın küçük böyle bir işe kalkışman ve medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama dediğim gibi o dambıl işini iptal et :)

Şimdiye kadar en az 10-15 kişi çınlattı zaten :) şu anlık bir sorun yok, benim yüzümden başkasına zarar gelmediği sürece yorumlarda istediklerini yazsınlar :D

o reklamlardan kazancagın paranın 3 katını vereyim videoyu kaldır hocam

ben gülmedim ama mizhaımızı uymuyodur belkide, eğer bu video ile amaann rezi olsamda boşver ben kazanacağım paralara bakarım falan diyorsan inci sözlük gibi yerlerde konu aç (bkz: bu hanginiz beyler vs. gibi bir başlıkla aç işte eğer inci hesabın yoksa yardımcı olurum ) ) belki cezmi kalorifere falanda düşersin oradanda patlama yapar video. ama harbiden komik değilde özgüven iyiymiş. bu arada ileride keşke yapmasaydım demessin umarım :)

ben gülmedim ama mizhaımızı uymuyodur belkide, eğer bu video ile amaann rezi olsamda boşver ben kazanacağım paralara bakarım falan diyorsan inci sözlük gibi yerlerde konu aç (bkz: bu hanginiz beyler vs. gibi bir başlıkla aç işte eğer inci hesabın yoksa yardımcı olurum ) ) belki cezmi kalorifere falanda düşersin oradanda patlama yapar video. ama harbiden komik değilde özgüven iyiymiş. bu arada ileride keşke yapmasaydım demessin umarım :)

ya inciye felan düşmesi benim için sorun değil, photoshop felan yapsınlar delidiği gibi ama ne bilim aile değerlerine felan ana babaya küfür felan ediyorlar benim onlara canım sıkılıyor benim yüzümden başkasına ne söz ne de bir şey gelmediği sürece yapsınlar istediklerini ;)

Dünden beri okuyorum başlığı görüyorum, Colgate okunuşuyla dalga geçtiğini yeni anladım Gol Geyit ile :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri