Gold Plaket kutu açılımı ( 1 Milyon Abone )

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Spamcılara gönderdikleri plaket Temsili:
sakar-%C5%9Fakir-filmindeki-h%C4%B1yar_363195.jpg

:D:D

100.000 abonede daha küçük gümüş buton geliyor sanırım. Belki birgün gümüşü alırız da bu hayal ötesi :D

o gerçek altın olamaz dimi ? :D

O içindeki play butonu 24 karat altından yapılmış.24 karat altının gramı 100 tl'ye yakın.Artık o butonun ağırlığı nedir bütün buton komple altından mı yapılmıştır bilmiyorum.Eğer bütün buton aldınsansa parayı hayal edemiyorum.

Ya arkadaşlar dil yokki işte :D Ah bir ingilizcemiz falan olsa fenamı olur :D Ne var bunları çekmekte sanki :D

Videolara baktım ; güzel ama ingilicçe

Yıllar geçsede değişmeyen gerçek, yine zenginin parası züğürdün çenesini yoruyor :)

O içindeki play butonu 24 karat altından yapılmış.24 karat altının gramı 100 tl'ye yakın.Artık o butonun ağırlığı nedir bütün buton komple altından mı yapılmıştır bilmiyorum.Eğer bütün buton aldınsansa parayı hayal edemiyorum.

24 ayardır o Karat taşlar için büyüklük birimi bildiğim kadarıyla. Kafamız direk altını eritip kapalıçarşıda okutmaya gidiyor yanlız, kim yazıcak diye bekliyodum :D

özgün olmayıpta 100bin aboneye alan var mı bundan merak ettim harbiden?

24 ayardır o Karat taşlar için büyüklük birimi bildiğim kadarıyla. Kafamız direk altını eritip kapalıçarşıda okutmaya gidiyor yanlız, kim yazıcak diye bekliyodum :D

Ne alaka hocam ? Karat ayar aynı şey değil mi zaten ? Türkçede genelde ayarı duyarsın.Karatta ölçü birimidir ama Türkiyede sadece pırlantada o kelimeyi duyduğun için sana öyle gelmiştir ben bu şekil biliyorum :D

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------

özgün olmayıpta 100bin aboneye alan var mı bundan merak ettim harbiden?

Yok, yazın ben araştırdım kanalı inceliyorlar özellikle abonler bıtmu değil mi videolar kaç dakika izlenir vs hepsine bakıyorlarmış sonrasında mailine bir kod göbderiyorlarmış sende o kodu ilgili yere adresinle birlikte girip gönderimi sağlıyormuşsun.Spamcılara bunu vermelerine imkan yok ama şöyle sağlam iş çıkartan bir kanala belki bir ihtimal gönderirler kanalın orjinal durması lazım tabi

Abı insanmısınız sız ya :D
Tam 2 Yılda alınan ızlenım , alınan abone , alınan paralar ve ALINAN GOLD BUTTON :D
Pehhh !!!

1.578.594 abone
1.103.630.666 görüntüleme
Katıldığı tarih: 4 Mar 2013

Abı insanmısınız sız ya :D
Tam 2 Yılda alınan ızlenım , alınan abone , alınan paralar ve ALINAN GOLD BUTTON :D
Pehhh !!!

1.578.594 abone
1.103.630.666 görüntüleme
Katıldığı tarih: 4 Mar 2013

en az 2 milyon dolar. Oda en az :) :cool: ama yapabiliyorlarsa helal olsun. Emek vermeden o rakamlara ulaşmak imkansız.

buton altın kaplama yani hayal ettiğin gibi değil ;)

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

forumda gümüşü alan yok mu hiç 100k abonede geliyor ??

Ne alaka hocam ? Karat ayar aynı şey değil mi zaten ? Türkçede genelde ayarı duyarsın.Karatta ölçü birimidir ama Türkiyede sadece pırlantada o kelimeyi duyduğun için sana öyle gelmiştir ben bu şekil biliyorum :D

Ozaman yanlış bilgiyi düzeltelim :), Ayar altındaki saflık derecesini belirtir, Karat ise Ağırlık birimidir. 1 karat 200mg dir.

Kaynak wikipedia:
Karat (ağırlık birimi) - Vikipedi

Onu bunu bılmem bırakmayıp hala kastıkları bir gercek :D

80 görüntüleme , 11 dakika önce...

Hahah valla ben uyumayıp video çekerdim, spam yaparken bile uykusuz kalıyoruz o kanal için kalınmazmıydı [emoji2] birde çift olarak çalışmaları çok hoş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ulen az önce kanalıma 1 kısı abone oldu dıye sevınmıstım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri