golden köpeği olan var mı ?

S
  • Kullanıcı Scott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Scott

Guest
Arkadaşlar öğrenciyim yaklaşık 2-3 yıldır hayalim bir golden köpeğimin yani ölüme kadar bir arkadaşımın olması.Elinde golden köpek olup gönderebilecek var mı öğrenci olduğum için ve tek kaldığım için alamıyorum ama isterse 100 TL felan gönderebilirim.yavru olması önemli ve kırma olmamalı

28-04-2014 Tarihinde 7 adet dünyaya gelen yavrularımız için sıcak yuvalar aramaktayız. 02-06-2014 tarihi itibariyle sütten keseceğimiz yavrularımızı sizinle buluşturabileceğiz.Erkek ve dişi olarak elimizde mevcuttur. Bize lütten telefonla ulaşınız. Köpeklerimiz için bir ücret talep edilmeyecektir.

MUHTEŞEM GOLDEN YAVRULARI - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com

Telefon numarası mevcut ara bir konuş istersen.

Daha fazlası için;

http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-golden-retriever

Son düzenleme:
tam ben dicektim sahibinden deende vaf die sagolsun arkadas yazmis hocam ucretsiz alabilirsiniz sahizlarla ciletisime gecip

Çok ufak alma bakamayacaksan alma kopek helekii yavru bakim ilgi ve masraf ister. 6 yasinda golden silver bi kizim var.

3 gün öncede kardeşim almis bir tane parazit tedavisi yapilmis olmasına rağmen, 2 gün önce yaptirdigimiz karma asi sonrasında inanilmaz hastalandi ve 2 gündür serum veriliyor. Çok ilgi istiyor kalkamiyor. Bahsi geçmemesi lazim aslinda ama alali 3 gün oldu sadece tedavisi 400 tlyi geçti.

Mama vs saymiyorum bile

28-04-2014 Tarihinde 7 adet dünyaya gelen yavrularımız için sıcak yuvalar aramaktayız. 02-06-2014 tarihi itibariyle sütten keseceğimiz yavrularımızı sizinle buluşturabileceğiz.Erkek ve dişi olarak elimizde mevcuttur. Bize lütten telefonla ulaşınız. Köpeklerimiz için bir ücret talep edilmeyecektir.

Daha fazlası için;

Golden Retriever > Arama Sonucu - sahibinden.com

hocam öyle yazdıklarına bakmayın sahibindekilerin hepsi ücret istiyor ulaştım baya kişiye.Mesaj attım ücretliymiş.

Çok ufak alma bakamayacaksan alma kopek helekii yavru bakim ilgi ve masraf ister. 6 yasinda golden silver bi kizim var.

3 gün öncede kardeşim almis bir tane parazit tedavisi yapilmis olmasına rağmen, 2 gün önce yaptirdigimiz karma asi sonrasında inanilmaz hastalandi ve 2 gündür serum veriliyor. Çok ilgi istiyor kalkamiyor. Bahsi geçmemesi lazim aslinda ama alali 3 gün oldu sadece tedavisi 400 tlyi geçti.

Mama vs saymiyorum bile

hocam tanıdığım çok yakın bir veteriner var sorun olacağını sanmıyorum ilgi konusundada asla sorun yaşamam.

Git sivasa bi kangal satin al parayi nerden bulursan bul .. senin en sadık dostun olsun sana art niyetle yaklasani parcalasin :D zaten kangal kopekleri sahibine bagrildigini görünce (duyunca) sinirleiyorlar .. :))

Kirmalarına da dikkat et 300 tl ye 2 aylık kangal aldım ciftlikte bekcilik yapsin dedim 6 aylıkken hırsızlar tarafından zinciriyle beraber çalındı :D Kırma olmamasına dikkat

Daha fazlası için;

Golden Retriever > Arama Sonucu - sahibinden.com

Tesadüfe bak ilanda Denizli yazıyor.Burdaymış bunlar : ))))

neden barınaktan almıyosunuz.Çok güzel köpekler var bi hevesle alınıp ne cins köpekler bırakıyolar.Hem bi hayvanı ordan kurtarmış olursun

Ben Sivaslıyım kangal köpeği hakkındaki sorularınızı alabilirim :)

Bende Belgian Malinois K9 var diceksin o ne fotoğrafını paylaşıyim.. :) Bu Alman kurdu değildir, Belçika kurdudur..

Sen hiç bir köpeğin aylık protein hapı aldığını duymuşmuydun, bizdeki alıyor, yılda iki kere yavruluyor genellikle narkotik yada arama kurtarma sivil savunma ekipleri istiyor şuan için yavru elimizde yok sanırım iki ay sonra yavruluyabilir fakat daha doğmadan siparişi alınıyor yavruların.. :)

Belgian-Malinois-iK9-Dog-Training.jpg

Malinois lere bayılırım çok akıllı ve kararlı köpekler. Yapmaları gerekeni yapmadan durmazlar asla. Narkotik açısından 1 numara bence.

Ama tabi benim favorim Rottweiler :) 2 tane besliyorum ama şu youtube dan sağlam para kaldırayım secereli alcam bitane :)

sahibinden'de buldum ancak istanbulda ben ise edirnedeyim arada 3 saat var istanbul'da yaşayan birisi var mı bana alıp yollayabilecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri